Edellinen
Seuraava

Ypäjäntie 519 A, 31640 Humppila

Tähän kyllä rakastut kun näet. Yhdessä tasossa oleva 1994 rakennettu omakotitalo, jossa avokeittiö/tupa, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja kaksi lasitettua terassia, noin 100 m². Saunarakennus, jossa saunan ja pesutilojen lisäksi tilava tupa. Pinta-alaa noin 20 m². Kaksi varastorakennusta. Valoisa, avara, nurmikkoinen  1.0100 hehtaarin tontti, jossa melko iso lampi ja vielä osa metsääkin. Tontti on lammen puolelta santamaata, joten lammen pohjakin on santaa. Vesi omasta kaivosta ja jätekaivot likavesille. Koko talossa ja saunarakennuksessa laatta lattiat lattialämmöllä ja kaksi varaavaa takkaa…no niin tule itse katsomaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ypäjäntie 519 A, 31640 Humppila.
Alue / kaavoitus:Humppila, Taipale kaava-alueen ulkopuola.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa avokeittiö/tupa, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja kaksi lasitettua terassia, noin 100 m².
Kiinteistötunnus:103-405-1-124
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 53.636 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Saunarakennus, jossa saunan ja pesutilojen lisäksi tilava tupa. Pinta-alaa noin 20 m². Kaksi varastorakennusta.
Tontin kuvaus / koko:Valoisa, avara, nurmikkoinen 1.0100 hehtaarin tontti, jossa melko iso lampi ja vielä osa metsääkin.
Ranta / järvi:Omalla tontilla saunarakennuksen läheisyydessä melko iso lampi. Tontti on lammen puolelta santamaata, joten lammen pohjakin on santaa. Nyt lampi on ollut käyttämättä, joten kasvusto tulee poistaa, mutta joitakin vuosia aiemmin siinä on paljonkin uitu.
Parveke / terassi:Kiinteistöllä on kolme terassia. Ensimmäinen sisääntulon yhteydessä, toiselle pääsee vilvoittelemaan talon saunasta ja kolmannelle pihasaunasta.
Olohuone:Asunnossa on avokeittiö, tilava erkkeri ja muuta avointa tilaa, mutta ei varsinaista olohuonetta. Sisämateriaalina koko talossa on laattalattia, jonka alla lattialämmitys. Kaikki seinät ja katot on paneloitu.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta, joista kaksi 7,8 m² ja yksi 9,9 m².
Keittiö:Keittiössä Domus kaapistot mäntylevyovin, jääkaappi/pakastin liesi ja liesituuletin. vesipumppu sijaitsee yhdessä keittiön alakaapeista.
Ruokailutila:Erkkerissä mukava tila suuremmallekin ruokapöydälle.
Muut huoneet:Aivan kelpo huone saunarakennuksessa laattalattialla ja myös lattialämmityksellä. Seinät ja katto puuta. Varaava punatiilinen takka. Toimii loistavasti vieraiden vaikkapa majoitukseen.
Saunaosasto:Kaksi saunaa, talossa sähkölämmitteisellä kiukaalla varustettu sauna ja rannassa puukiukaalla varustettu. Molemmissa lattialämmitys laattojen alla, seinät ja katot paneloidut.
Peseytymistilat:Talossa pesuhuoneessa laatta lattia ja seinät kaakeloidut sekä suihkulle oma syvennys. Pesuhuoneesta käynti lasitetulle terassille. Saunarakennuksessa tilava pesuhuone, jossa pata kuuman veden lämmitystä varten. Laatta lattiassa lattialämmityksellä ja seinissä kaakelit.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc.
Kodinhoitohuone:Keittiön takana on kaapin sisään kätketty Jäspi vesivaraaja ja siellä on myös liitäntä pyykinpesukoneelle.
Säilytystilat:Vaatehuone ja kaapistoja.
Asunnon kunto:Hyvin asuttavassa kunnossa.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Kaikki rakennukset on sähköistettyjä. Talolle tulee myös voimavirta.
Muita maksuja:Tiestä peritään maksua, jos sitä kunnostetaan.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vesi pumpulla keittiöön, vessaan ja saunalle. kaivo on puhdistettu 2010. Rantasaunaan on vesi otettu lammesta. Jätevesille kolme saostuskaivoa ja imeytys. Sakokaivot on nyt tyhjennetty.
Rakennettu:1992-1996
Muut rakennettu:Saunarakennus 1997
Rakennusaine / katto:Valettu laatalle, puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Domus ikkunat.
Muiden materiaalit:saunarakennus samoin.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys lattialämpönä, varaava takka ja saunakammarissa toinen varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto huippuimurilla.
Hintapyyntö:85.000 €
Ajo-ohje:Humppilasta tultaessa aja Ypäjäntietä junaradan ylityskohtaan asti. Älä ylitä rataa, vaan käänny ladon luota oikealle 519 A kyltin mukaan. Aja kilometri, niin talo jää vasemmalle puolelle.