Kaislarannantie 85, 31830 Halkivaha

Kaunis rantatontti Pynnänjärven rannalla, jonne saa rakentaa vanhan purettavan päärakennuksen tilalle uuden omakotitalon. Poikkeamislupa on myönnetty. Tontilla on valmiina jo iso 120 m²:n autotallirakennus, puuvarasto ja sähköliittymä. Myös tie tulee perille. Tontti on kooltaan 3783 m², joten tontin koko sallii isommankin talon rakentamisen, vanha asuinrakennus on ollut kooltaan 201 k-m². Rakennusoikeus on 8% rakennuspaikan pinta-alasta (n. 308 m²).

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kaislarannantie 85, 31830 Halkivaha
Alue / kaavoitus:Urjala, Halkivaha, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Rantatontti, jonne myönnetyllä poikkeamisluvalla saa rakentaa omakotitalon vakituiseen asuinkäyttöön. Tontilla sijaitsee valmiina 120 m²:n autotallirakennus ja puuvarasto. Tontilla nyt sijaitseva asuinrakennus on purettava (rakennuspaikka on vanhan asuinrakennuksen paikalla). Rakennuspaikka on n. 20 metriä rantaviivasta ja autotallin ja uuden asuinrakennuksen välisen etäisyyden tulee olla vähintään 8 metriä.
Kiinteistötunnus:887-406-4-50
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 68.922 euron edestä. Panttikirja sähköisessä muodossa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli 120 m²:n ja puuvarasto
Tontin kuvaus / koko:Tontti on melko tasainen, loivasti rantaan viettävä. Tilan Mäntyranta pinta-ala on 2600 m². Tonttiin on ostettu lisämaata niin, että koko tilan pinta-alaksi muodostuu 3783 m². Ostajalle ei muodostu lisäkustannuksia tästä tonttien yhdistämisestä.
Ranta / järvi:Pynnänjärvi, joka on 3,4 km pitkä ja n. 450 m leveä järvi. Veden väri on rusehtava, järveen laskee suo-ojia.
Sähkö:Sähköliittymä on.
Hintapyyntö:90.000 €
Muuta:Tontilla sijaitsee nyt 1988 rakennettu vanha päärakennus, kooltaan n. 201 k-m². Vanhassa asuinrakennuksessa on sokkeli katkennut ja rakennus on painunut maansisään ja rakennuksessa on myös kosteus/homevaurioita. Rakennus myydään purkukuntoisena, eikä siihen järjestetä esittelyitä.