Edellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava

Ryssänkalliontie 218, 31160 Urjala

Rutajärvellä ranta-asemakaavan reunatontti, joka toiselta sivultaan rajoittuu yksityiseen luonnonsuojelualueeseen. Luonnonkaunis, kallioinen 4920 m² tontti. Toiselta laidaltaan tontti on rannan suhteen jyrkkä mutta toisella laidalla on loivempi kohta, josta pääsee myös uimaan. Tämä kannattaa käydä katsomassa, jos pidät suomalaisesta kalliorantamaisemasta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ryssänkalliontie 218, 31160 Urjala
Alue / kaavoitus:Järvi-Brusilan rantakaava-alue, Urjala. Lue tarkemmin Urjalan kunnan sivuilta
Tyyppi / pinta-ala:Tontti rantakaava-alueella 4920 m². Rantaviivaa noin 50-60 metriä. Tontti on kaava-alueen reunatontti. Rajoittuu metsään. Ei rakennuksia. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa 150 k-m², joka koostuu lomarakennuksesta sekä tarvittavista talousrakennuksista. Erillinen saunarakennus saa olla korkeintaan 20 k-m². Rakentamisesta voit lukea tarkemmin Urjalan kunnan kotisivuilta rakennustapaohjeista.
Kiinteistötunnus:887-434-2-0
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Luonnonkaunis kalliorantatontti. Rantakaava-alueen reuna tontti, joka rajoittuu yksityiseen luonnonsuojelualueeseen. Tontti noudattelee kallionmuotoja, tontilla ei niin suuret korkeuserot mutta rannan kohdalla kallio on osin jyrkkä. Toiselta laidaltaan ranta ei ole niin jyrkkä, joten sieltä pääsee uimaan.
Ranta / järvi:Rutäjärven ranta. Katso www.jarviwiki.fi/wiki/Rutajärvi
Hintapyyntö:75.000 €
Ajo-ohje:Ryssänkalliontietä ajaessa hieman ennen yksityistie (keltaisella pohjalla) viittaa vasemmalla puolen pieni tienpätkä (ei vie pidemmälle). Auton voi pysäköidä tähän. Tästä lähtee polku kohti rantaa. Saatat huomata kepin, jonka päässä valkoista (yksityinen luonnonsuojelualue), tästä kulje suoraan kohti rantaa. Pyykit ovat aivan rannassa. Lähempi pyykki on jyrkän kallion "kupeessa" rannassa (katsottava kalliorinnettä alas rantaan), pyykin nro 35 ja kauempi pyykki tulee vastaan kun kävelee rantaa pitkin, siihen siis käytännössä törmää, pyykin nro 18.