Edellinen
Seuraava

Lehtokaari 1 as 6, 31300 Tammela

Tämän asunnon ikkunasta sitten ei näy muuta kuin Pyhäjärven selkä ja kauniit koristepensaat. Ompa upea maisema ja vielä etelän suuntainen. Maalämpötalossa, yhdessä tasossa rivitalokoti, jossa olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, jossa poreamme, wc ja kodinhoitotila, sauna ja toinen wc, 88 m². Kyseessä on päätyasunto.  7m²:n ulkovarasto, autokatospaikka ja järven puolella osittain katettu terassi. Asumiskustannukset todella maltilliset ja keskustan palvelutkin lähellä. Näin lähellä järveä olevia rivitaloja ei ole monta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lehtokaari 1 as 6, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelan Kunta, Lamala, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalo, jossa olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuoneessa poreamme, suihku, wc ja kodinhoitotila, sauna ja toinen wc, 88 m².
Muut rakennukset:Autokatosrakennukset.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 2215 m²:n tontti.
Ranta / järvi:Taloyhtiöllä on osuus yhteiseen vesialueeseen 834-403-876-1, Hevoniemen yhteinen vesialue ja vesijättö. Tien toisella puolella olevan Pyhäjärven rannassa on kunnan venepaikkoja.
Parveke / terassi:Takapihalla osittain katettu terassi, jota ympäröi kauniit istutukset. Täällä istut katseilta suojassa ja voit ihailla upeaa näkymää Pyhäjärvelle.
Olohuone:Parkettilattiat, seinät maalattu/tapetoitu ja katto valkoiseksi maalattua puupaneelia.
Makuuhuoneet:Kolme makuuhuonetta ja samat materiaalit läpi koko asunnon.
Keittiö:Myös keittiössä on parkettilattia, seinät maalattu, välitilat laatoitettu ja katto valkoista puupaneelia. Kaapistot uusittu valkokiiltoisiksi 2007 keittiöremontin yhteydessä ja laminaattitasot vaihdettu. Kodinkoneina jääkaappi, pakastinkaappi, astiapesukone, kiertoilmauuni ja induktiotasoliesi sekä liesituuletin.
Saunaosasto:Sauna paneloitu, sähkökiuas ja laatoitettu lattia jossa vesikiertoinen lattialämmitys.
Peseytymistilat:Kylpyhuone laatoitettu ja katto paneloitu, vesikiertoinen lattialämmitys. Wc, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili, työtaso, kaapistoja ja poreamme.
Pesu / wc-tilat:Erillinen laatoitettu wc, jossa allaskaapistot, peili ja käsisuihku sekä lasihyllyjä.
Kodinhoitohuone:Pesuhuoneen yhteydessä.
Säilytystilat:Oma ulkovarasto, 7m². Hyvin kaappeja makuuhuoneissa ja eteisessä.
Asunnon kunto:Hyvä
Vapautuminen:Nyt vuokrattu, ja tosi hyvät vuokralaiset. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika 6 kk, mutta saattaa vapautua nopeamminkin.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Tammelan Pihlajapuisto.
Isännöinti:Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys 010 231 7530, Jaana Hurjanen.
Lunastusoikeus:Osakkailla.
Hoitovastike:220,00 €/kk.
Vesimaksu:Kulutuksen mukaan.
Sähkö:Lämmitys ja käyttösähkö laskutetaan kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1990.
Rakennusaine / katto:Puu/tiili, harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö, vesikeskuslämmitys.
Energialuokka:D/2013.
Yhteiset tilat:Autokatospaikka sisältyy hintaan.
Suoritetut korjaukset:2001 kaikkien asuntojen kylpyhuoneiden vesieristykset ja laatoitukset uusittu, 2004 antenniverkko kunnostettu digikelpoiseksi, 2005 veden- ja lämmönmittauslaitteet uusittu, 2010 yläpohjan lisäeristys, terassiovet uusittu, 2011 lämmityksen mittausjärjestelmä uusittu, 2012 varastotilan räystään korjaus, 2013 pihan muotoilu ja sadevesikaivojen korkojen korjaus, katon tarkastus, huolto ja sammaleen poisto, 2014 maalämpöön siirtyminen, sähkökeskuksen huolto, 2015 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, takapihan väliaitojen uusinta/maalaus ja terassin puuosien huoltomaalaus, käyttöveden mittauslaitteiston hankinta, huippuimureiden vaihto as 1 ja as 4, 2016 huoltorakennuksen ulkoseinien kunnostus ja huoltomaalaus, asuinrakennuksen puuosien kunnostus ja huoltomaalaus, 2017 yläpohjarakenteiden tarkastus, 2018 Lukitusjärjestelmän uusiminen.
Tulevat korjaukset:Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2019, kattorakenteiden korjaukset, salaojajärjestelmä tarkastus, vakiopaineventtiilin huolto tarvittaessa, 2020 autokatos- ja huoltorakennuksen vesikatteen maalaus, 2021 Saunan/pesuhuoneen ikkunoiden uusinta, 2022-2023 ei suunniteltuja remontteja. Kattorakenteiden korjauksesta on yhtiökokouksen päätös (25.4.2018) ja hanke rahoitetaan säästövaroin.
Palvelut / yhteydet:Kaupat, apteekki, terveyskeskus ja muut kunnan palvelut n. 2 km ja Tammelan koulukeskus, jossa luokat 1-9 on matkaa 2,7 km.
Hintapyyntö:149.000 €.