Edellinen
Seuraava

Nahkurinkuja 2 B 12, 30100 Forssa.

Täällä silmä lepää niin sisällä kuin ulkonakin. Kaunis, valoisa rivitalokaksio, jossa olohuone, makuuhuone, ruokailutila, keittiö, sauna, pesuhuone, vaatehuone ja erillinen wc, 56 m². Sisäpintoja, lattiat ja kodinkoneita uusittu 2015-2017. Takapihalla katettu terassi, aivan ihana vihreä keidas, jonka jatkeena näkymä Loimijoelle. Istahda tuoliin, seuraa joen virtausta ja eri vuodenaikojen värikylläisyyttä. Pisteitä pitää antaa myös taloyhtiön vanhoille istutuksille, joista myös on pidetty hyvää huolta. Mahdollisuus ostaa autotalli hintaan 4000 €. Autotalleihin on asennettu sähköiset, kaukosäätimellä toimivat nosto-ovet.

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Nahkurinkuja 2 B 12, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Vieremän alueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kaunis rivitalokaksio, jossa olohuone, makuuhuone, ruokailutila keittiö, sauna, pesuhuone, vaatehuone ja erillinen wc, 56 m².
Muut rakennukset:Autotallirakennus.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti, 4065 m².
Parveke / terassi:Takapihalla katettu terassi, aivan ihana vihreä keidas, jonka jatkeena näkymä Loimijoelle. Istahda tuoliin, seuraa joen virtausta ja eri vuodenaikojen värikylläisyyttä. No tämän näet hullummalla ilmalla olohuoneestakin.
Olohuone:Olohuoneessa leveä, lankkumainen tammiparketti, asennettu 2015. Seinissä tapetit ja katossa valkoinen paneeli.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa myös tammiparketti, seinissä tapettia ja valkoinen paneelikatto.. Makuuhuoneesta käynti isoon vaatehuoneeseen.
Keittiö:Lattia samoin kuin olohuoneessa. Puustellin kaapistojen ovet on valkoiset. Kodinkoneina liesi, liesituuletin (2017) ja jääkaappi pakastin (2017). Astianpesukoneelle paikka ja liitäntä valmiina.
Ruokailutila:Ruokailutila olohuoneen ja keittiön välissä, myös upealla jokinäkymällä. Materiaalit samat kuin olohuoneessa.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, lattialämmityksellä. Seinät ja katto paneloidut, sähkölämmitteinen kiuas. Saunassa on myös ikkuna ja lattialämmitys.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa laattalattia lattialämmöllä, seinät kaakeloidut, suihku ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa laattalattia, seinät osin laatoitettu, osin maalattu, käsienpesuallas, peili, käsisuihku ja tilava kaapisto.
Säilytystilat:Komeroita, vaatehuone ja häkkivarasto.
Eteistilat:Kivan väljä sisääntulo ja lattiassa liuskekivikuviollinen muovimatto, asennettu 2015. Valkoiseksi maalattu paneelikatto tekee tilasta valoisan.
Asunnon kunto:Oikein hyvässä kunnossa, valoisa ja kaunis.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Etelärinne.
Isännöinti:Matti Saarenmaa, Lounais-Hämeen isännöinti 050 5678205.
Lunastusoikeus:Taloyhtiössä on voimassa lunastuslauseke.
Hoitovastike:184,80
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan (vesimittari).
Sähkö:Oan kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:Tolppapaikka 40 € vuosi.
Vesi / viemäri:Kaupungin verkossa.
Rakennettu:1987
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, lämmönjakotapa pattereilla viesikeskuslämmityksenä. Myös märkätilojen lattialäämmitykset lämpiävät kaukolämmöllä, joten niistä ei kerry asukkaalle sähkölaskua, vaan sisältyy vastikkeeseen.
Energialuokka:F/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot: Rakennuksia 3 ja asuntoja 15.
Autopaikat:Autotalliosakkeiden lukumäärä 11 kpl, yhtiön hallinnassa 13 autopaikkaa (tolppapaikkoja).
Yhteiset tilat:Autotalli numero 4, ulkoiluvälinevarasto ja huoltotilat.
Suoritetut korjaukset:A2, B12 ja B14 Hämeen Kuivaustekniikka Oy on korjannut vesivahinkoja. A-talon katto uusittu 2016.
Tulevat korjaukset:Lukitusten uusiminen 2020, lämmitysjärjestelmän uusiminen 2021, käyttövesiputkiston uusiminen 2023-2028, ulkomaalaus 2023-2028.
Hintapyyntö:69.000 €
Muuta:Kaapeli TV Lounea Oy. Mahdollisuus ostaa autotalli hintaan 4000 €. Autotalleihin on asennettu sähköiset, kaukosäätimellä toimivat nosto-ovet.