Edellinen
Seuraava

Puistotie 2 as 3, 31640 Humppila

Astu avaraan eteiseen, oikealla tilava keittiö, yllä korkea katto, vasemmalla makuuhuone, erillinen wc, sauna ja pesutilat. Pari askelta ja olet olohuoneessa, jonka ikkunasta avautuu taulumaisema. Olohuoneen jatkeena toinen makuuhuone. Tilaa yhteensä 81,7 m². Upea terassi takapihan kauniissa maisemassa. Todella viehättävä, täysin kunnossa oleva koti -90 rakennetussa talossa. Mielenkiintoinen pohjaratkaisu ja mikä katto. Hintaan sisältyy autotalli.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Puistotie 2 as 3, 31640 Humppila.
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa, lukuun ottamatta muutamaa askelmaa, jotka erottavat eteis- ja keittiötilat olohuoneesta. Toinen makuuhuone on tällä alemmalla tasolla ja toinen olohuoneen sivussa. Lisäksi sauna, pesuhuone-kodinhoitotila-wc ja erillinen wc. Tilaa yhteensä 81,7m².
Muut rakennukset:Autotallirakennus. Tämän asunnon autotallin numero on 3.
Tontin kuvaus / koko:Oma, harvinaisen kaunis rinnetontti 2810 m².
Parveke / terassi:Olohuoneen jatkeena on iso terassi, jonka taustalla kaunis rinnemaisema, kuin taulu. Terassi on rakennettu 2016 jolloin lisätty myös markiisi.
Olohuone:Muutama askel avarasta eteisestä ja olet korkealla katolla varustetussa olohuoneessa. Olohuoneesta on käynti myös toiseen makuuhuoneeseen, joka näin voi toimia esim. kirjastona- tai työhuoneena. Materiaaleina parkettilattia, seinissä maalattu lasikuitutapetti ja korkea, valoilla ryyditetty katto on kuultomaalattua koivua. Olohuoneessa on avaruuden tuntua ja helppo hengittää.
Makuuhuoneet:Olohuoneen yhteydessä olevassa makuuhuoneissa on tammiparketti, uusittu 2018 ja alhaalla olevassa koivuparkettilattiat. Seinät on maalattua lasikuitutapettia.
Keittiö:Heti avarasta eteisestä oikealle katsottaessa avautuu tilava keittiö, jonka erottaa ylempänä olevasta olohuoneesta valkoinen puukaide. Keittiössä on paljon antiikinsinisin puuovin varustettuja kaapistoja ja työtasojakin on runsaasti. Kodinkoneina induktioliesi (2016), liesituuletin, astianpesukone, mikro ja jääkaappi/pakastin (2016). Keittiöön mahtuu pitkä ruokapöytä ja sielläkin on vino, korkea katto elävöittämässä tilaa. Keittiö remontoitu 2004, jolloin muut koneet ja kaapistot on vaihdettu. 2010 keittiö on saanut uudet laminaatit lattiaan ja seinille maalatut lasikuitutapetit.
Saunaosasto:Saunan seinät ja lauteet on uusittu jokunen vuosi sitten. Saunassa on vuolukivin täytetty litteä muotokiuas
Peseytymistilat:Peseytymistiloista yksi osa on pyhitetty kodinhoidolle ja pesuhuoneessa on myös wc. Pesuhuoneen lattia on laatoitettu ja seinissä on kaakelit. Lattialämmityksen termostaatti on uusittu 2018.
Pesu / wc-tilat:Lisäksi toinen, laatoitettu wc.
Säilytystilat:Toisessa makuuhuoneessa liukuovin tehty koko huoneen levyinen vaatehuone, eteisessä kaapistoja. Huoneistokohtainen varasto. Erikoisuutena eteisen ja osin keittiön päällä oleva vinon katon aiheuttama hukkatila on kätevästi saatu lähes huomaamattomaksi säilytystilaksi. Tilan voi myös tarvittaessa avata parveksi.
Asunnon kunto:Todella hyvä, viihtyisä ja ihan muuttovalmis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:As Oy Humppilan Puistoharju.
Isännöinti:Mauri Sunell, Puistotie 6 as 3, 31640 Humppila. Puhelin 040 548 6941.
Hoitovastike:228,76 € kuukaudessa, sisältää lämmön.
Vesimaksu:20 € hengeltä kuukaudessa.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1990
Rakennusaine / katto:Puurunko, tiili/puuverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö.
Energialuokka:E/2013.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:5 asuntoa, rakennuksia 3.
Autopaikat:Viisi autotallia, lisäksi kylmäpaikkoja.
Hintapyyntö:99.000 €