Edellinen
Seuraava

Urpukuja 1 B 4, 30420 Forssa.

Kodikas rivitalokaksio kivitalossa. Takapihalla terassi, iso aidattu oma piha-alue ja sen takana kaupungin puisto. Asunnossa olohuone, avokeittiö, makuuhuone, pesuhuone ja sauna, 62 m². Väliseinät poistamalla on saatu todella avaruutta. Olohuoneen komistuksena valkoinen varaava takka. Keittiön kaapistojen ovet ja lähes kaikki pinnat on uusittu viimeisen 5-6 vuoden aikana ja pesutilat -99. Talo on saanut juuri uuden katon. Nyt tämä kaunis koti on valmis vastaanottamaan uudet asukkaat. Tervetuloa.

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urpukuja 1 B 4, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Paavola, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Rivitalohuoneisto, jossa olohuone, avokeittiö, makuuhuone, pesuhuone ja sauna, 62 m².
Kerros / hissi:Yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on Forssan Kaupungin vuokratontti, joka on kooltaan 3231 m². Vuokra-aika on 60 vuotta ja päättyy vuonna 2042. Vuosivuokra on 1788,75 €.
Parveke / terassi:Olohuoneesta käynti terassille, jonka jatkeena oma piha-alue. Pensasaidan takan talolaisille harrastetilaa ja lapsille leikkitilaa.leikkipaikka
Olohuone:Olohuoneen lattiassa on laminaatti, seinät on maalattu ja vetoniittikatto. Uloskäynti terassille ja valkoinen varaava takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa on laminaatti lattiassa, kiviseinät on maalatut ja vetoniittikatto. Reilusti kaappitilaa.
Keittiö:Keittiö on avattu olohuoneeseen ja näin saatu ruokailullekin väljät tilat. Materiaalit edelleen samat kuin olohuoneessakin. Keittiön kodinkoneina on liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. Keittiökaappien ovet uusittiin n. 5 vuotta sitten. Seinä keittiön ja olohuoneen väliltä poistettu noin 5 vuotta sitten ja kattoon asennettu poistokohdalle kaunis valaistus.
Ruokailutila:Välisenät poistamalla on saatu harvinaisen hulpakka ruokailutila kaksioon.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia, seinissä ja katossa paneelia. Tummat lauteet. Sähkölämmitteinen kiuas. Saunassa on ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Pesu- ja wc-tilassa on laattalattia, seinissä kaakeli ja valkoinen paneelikatto. Lisäksi pesukoneliitäntä ja ikkuna ulos.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa on kaappeja. Lisäksi ulkovarasto.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:As Oy Urpukuja 1.
Isännöinti:KuusPlussa Oy, Ilkka Tuovinen, p. 040 135 8808.
Hoitovastike:182,60
Rahoitusvastike:52,29 ja 22,41 €/kk.
Vesimaksu:Vesi oman kulutuksen mukaan. Vesiennakko 20 €/kk.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan. Sähköennakko 91,30 €/kk.
Autopaikkamaksu:5,00 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1983.
Rakennusaine / katto:Tiili, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys sähköllä. Lisäksi varaava takka.
Energialuokka:F.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:10 kpl.
Autopaikat:10 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset:Keittiön kaapistojen ovet ja lähes kaikki pinnat on uusittu viimeisen 5-6 vuoden aikana. Kaikkien huoneistojen märkätilat uusittu 1999, 2000-2011 huoneistokohtaiset lämminvesivaraajat uusittu, 2014 tonttivesijohdon vuodon korjaus, 2016 huoneistojen pääovet ja terassiovet uusittu, 2017 kiinteistöjen kaikki vesikatteet, vedenohjaus- ja kattoturvajärjestelmät uusittu. 2018 iv-kanavien puhdistus.
Tulevat korjaukset:Antennijärjestelmän perushuolto ja uusinta 2019, pihan kaatojen korjaukset 2021-2023 ja ikkunoiden ja julkisivujen puuosien huoltomaalaus 2021-2023.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 3 km. Talsoilan kouluun n. 1,5 km.
Hintapyyntö:75.000 € +lainaosuus 12.000 € velaton hp. 97.000 €.