Edellinen
ryssänkallio-1
Seuraava

Ryssänkalliontie 278, 31160 Urjala

Rutajärvellä sijaitseva suuri 7520 m² rantatontti rantakaava-alueella. Ranta-alue on melko tasainen ja kivikkoinen, tontin takaosa on jyrkkää rinnettä. Tontilla on suuret korkeuserot. Sijainti on rauhallinen, toiseen naapuriin näköetäisyys mutta naapurit eivät ole kuitenkaan häiritsevän lähellä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ryssänkalliontie 278, 31160 Urjala
Alue / kaavoitus:Järvi-Brusilan rantakaava-alue, Urjala.
Tyyppi / pinta-ala:Tontti rantakaava-alueella 7520 m². Rantaviivaa noin 70 metriä. Ei rakennuksia. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa 150 k-m², joka koostuu lomarakennuksesta sekä tarvittavista talousrakennuksista. Erillinen saunarakennus saa olla korkeintaan 20 k-m². Rakentamisesta voit lukea tarkemmin Urjalan kunnan kotisivuilta rakennustapaohjeista.
Kiinteistötunnus:887-434-1-38
Kiinnitykset:Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on rannan kohdalta tasainen ja kivikkoinen mutta tontin takaosassa on suuret korkeuserot (jyrkkä rinne/kallio). Tontti on luonnontilainen. Naapurikiinteistöön menee tie perille.
Ranta / järvi:Rutajärvi Urjala. Katso www.jarviwiki.fi/wiki/Rutajärvi
Hintapyyntö:99.000 €
Ajo-ohje:Ryssänkalliontieltä, kyltin 250 kohdalta käänny vasemmalle. Auton voi jättää mäen päälle. Tontin rajapyykit löytyvät yläpäässä tien oikealta puolen sähkötolpan juuresta ja alhaalla rannassa pyykki on merkitty myös kepillä. Naapuritontille menevä tie menee alas rantaan asti. Tontti on tämän tien oikealla puolella (katse rannan suuntaan). Tontti on niemessä, niemen länsipuolella. Numero 278 on suuntaa antava, ei tontin osoite.