• Karkauslammintie 25
  • Tammela, Liesjärvi
  • Keittiö, olohuone, pukuhuone/wc, sauna ja 2 x terassi.

Karkauslammintie 25

Tammela, Liesjärvi

Keittiö, olohuone, pukuhuone/wc, sauna ja 2 x terassi.

105 000 €

52 m²

Tyyppi

Mökki tai huvila

Rakennusvuosi

1968

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Tätä kohdetta myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Sijainti, sijainti ja vielä kerran sijainti! Tämä lomapaikka on kyllä retkeilijän unelma, nimittäin mökki sijaitsee aivan Liesjärven kansallispuiston kupeessa, Karkauslammin rannalla, 3110 m² tontilla. V. 1968 valmistuneessa n. 52 m²:n mökissä keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhteistilan. Katetulta terassilta on erillinen sisäänkäynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Mökkiluksusta tarjoaa sisävessa sekä saunan suihku ja keittiön käytännöllisyys. Eli sähköliittymän lisäksi täällä on myös Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät. Mökin kahdelta terassilta avautuvat näkymät sekä Karkauslammin, että Liesjärven Soukkajärven suuntaan, voit valita millä terassilla istut iltaa tai kuuntelet luontoa katsellen järvelle. Pihan nukkuma-aitassa majoitat perheen jälkikasvun tai retkivieraat. Rannan rinteessä on vielä erillinen ulkorakennus, missä varastotilaa vaikka sup-laudoille ja maastopyörille. Joko mainitsin, että n. 14 km päässä on Saaren kansanpuisto sekä n. 18 km päässä Torronsuon kansallispuisto. Onko tämä se paikka, missä sinä aloitat omien kesämuistojesi luomisen?

Sijainti:

Karkauslammintie 25

Postinumero:

31350

Kerros:

1/1

Pinta-ala:

52 m²

Kokonaispinta-ala:

52 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Rakennustiedon mukaan mökin kerrosala on 44 m², rakennuspiirustuksen mukaan mökki on ulkomitoin n. 52 m².
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.

Asunnon kunto:

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta:

Mökki on ikäisekseen sekä ulkoa että sisältä siistissä kunnossa, paikoista on pidetty huolta.

Listauksen tyyppi:

Mökki tai huvila

Rakennusvuosi:

1968

Lisätiedot rakennusvuodesta:

Rakennuslupa on haettu v. 1966 ja rakennustiedon mukaan valmistuspäiväksi on merkitty 1.1.1968.

Huoneluku:

1

Velaton hinta:

105 000 €

Yhtiövastike:

0 € / kk
(Hoitovastike 0 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Sähkölämmityksen kulutustiedot:

6188 kWh / vuosi

Kiinteistövero:

188 € / vuosi

Lisätietoja maksusta:

Sähkön vuosikulutusarvio 6188 kWh on ajalta ennen ilmalämpöpumppua.
Pukuhuone/wc/saunassa pidetty peruslämpö n. 12 asteessa ja mökissä n. 16 asteessa.
Vesi- ja jätevesimaksut:
https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto
https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto/
muut-vesihuoltolaitokset

Keittiön kuvaus:

Näkymä keittiön ikkunasta avautuu maisemiltaan Soukkajärven puolelle. Keittiöstä pääsee näppärästi suoraan takaterassille, mikäli haluat nauttia siellä iltapäiväteen tai istua iltaa. Vaaleansävyinen keittiö on jossain kohtaa vuosien varrella saanut nykyaikaisemmat kalusteet ja keittiössä on hyvin tilaa neljän hengen ruokailuryhmälle. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan yhteistilan. Varusteina: jääkaappi ja keraaminen liesi. Pintamateriaalit: lattiassa on muovimatto, seinät ja katto ovat puupaneelia.

Olohuoneen kuvaus:

Karkauslammin puoleiselta terassilta on suoraan käynti olohuoneeseen, mikä on toiminnallisesti jaettu pieneen eteisosaan, makuuhuoneeseen ja oleskelutilaan - hyvin mahtuu niin sänky kuin sohvakin. Keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhteistilan ja tunnelman luontiin löytyy takkasydämellä varustettu takka.
Pintamateriaalit: lattiassa on muovimatto ja seinät sekä katto paneelia.

Kylpyhuone:

Karkauslammin puoleiselta terassilta on käynti pukuhuoneeseen, minkä takaosassa on suihkuverholla erotettu tila sisäwc:lle kera käsienpesualtaan. Tuo jos jokin tuo mökkielämään luksusta. Pukuhuoneen puolelle on seinään asennettu Jäspi lämminvesivaraaja. Pukuhuoneesta on käynti myös saunan puolelle, missä löylyt tarjoaa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös käsisuihku eli ei tarvitse peseytyä perinteiseen tapaan, mikäli ei nyt välttämättä halua niin tehdä. Näitä tiloja pidetty lämpimänä irtopatterein.
Pukuhuoneen materiaalit: lattiassa on muovimatto, seinät ja katto valkoiseksi maalattua paneelia.
Sauna: lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloidut.

Sauna:

Kyllä

Takka:

Takka

Terassi:

Kyllä

Ranta:

Oma ranta

Rannan tyyppi:

Järvi

Lisätietoja rannasta:

Karkauslammin rantaviivaa on kiinteistön kohdalla n. 49 metriä. Rantaan on laitettu laituri ja rantaa on ruopattu v. 1991. Karkauslammin pinta-ala on n. 5,7 hehtaaria ja sen pituus on 400 metriä ja levys 230 metriä. Järven rantaviiva on n. 1 km:n pituinen ja se on pääosin moreenipohjaista metsämaastoa. Järvi on matalahko.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Karkauslammi

Vesistön nimi:

Karkauslammi

Tie perille:

Kyllä

Kiinteistön tyyppi:

Tila

Kiinteistötunnus:

834-421-1-115

Lisätietoa muista rakennuksista:

Karkauslammin puolella on erillinen ulkorakennus (puurunko/lautaverhous), missä varastotilaa sekä puucee. Ulkorakennus ulkomitoin n. 22 m². Puuceessä on eko-makki vessa. Liesjärven puolella pihaa on kevythirsinen Honkarakenteen nukkuma-aitta (katto huopakatteella), missä kaksi omilla sisäänkäynneillä olevaa makkaria. Ulkomitoin n. 12,5 m² ja rakennettu v. 1992. Molemmissa ulkorakennuksissa on sähköt.

Vesijohto:

Liesjärven Vesi Oy:n vesi v. 2013

Viemäri:

Liesjärven Vesi Oy:n viemäri v. 2013

Taloyhtiössä antenni:

Kyllä

Kaavatilanne:

Yleiskaava

Kaavoitustiedot:

Tammela, Liesjärven osayleiskaava, päivätty 2.12.2008.
Kaava sekä kaavamääräykset löytyvät netistä:
https://www.tammela.fi/sites/default/files/
dokumentit/kaavat/liesjarvi-yleiskaava_021208.pdf
Tähän kiinteistöön kohdistuu kaavamerkintä AP-1: pientalovaltainen asuntoalue - ympärivuotuiseen asumiseen muutettava alue, mikä on tarkoitettu erillispientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluita ja sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Alueella olevat nykyiset loma-asutustontit voidaan muuttaa ympärivuotuiseen asumiseen, mikäli tontin koko on vähintään 2000 m² sekä tontti liittyy kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon. Yhden tontin maksimirakennusoikeus sisältäen olemassa olevan rakentamisen on 250 ke-m². Lisätietoja Tammelan kunta/kaavoitus.

Tontin pinta-ala:

3110 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Rantatontti

Tontin tiedot:

Tämä luonnonvarainen ja metsäinen kiinteistö sijaitsee Karkauslammin ja Soukkajärven välisellä harjulla, Karkauslammin rannan puolella. Kyseessä on rinnetontti (hiekkaharju), minne mökki on rakennettu tontin korkeimmalle kohdalle. Mökin edestä rantaanpäin rinne on jyrkähköä, myös tiehaaran puolelle tontti laskee jonkin verran.

Rakennusmateriaali:

Puurunko/lautaverhous.

Lämmitysjärjestelmä:

Sähkö, ilmalämpöpumppu ja puu

Ilmanvaihto:

Painovoimainen

Katon kunto:

Mökin peltikaton kunto tarkistettu 8/2022 ja tehty korjaukset.

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Pelti

Energiatodistus:

Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta

Sähköliittymä siirtyy:

Kyllä

Paikallistiedot:

Liesjärven kansallispuiston alue melkein vieressä. Kyyneränharjulle n. 5 km, Eerikkilän Urheiluopistolle n. 12 km, Torronsuon kansallispuistoon n. 18 km ja Saaren kansanpuistoon n. 14 km ja Räyskälän Ilmailukeskukseen n. 20 km.

Palvelut:

Tammelan keskustaan n. 20 km. Forssaan n. 30 km.
Ruokapaikkoja mm. Keppana Kellari n. 4,5 km ja Kievarin Kirnu n. 5 km.

Asbestikartoitus:

Ei

Sähköjä uusittu v. 2008: uusi mittaritaulu ja sulakekoko muutettu 3 x 25A. Mökkiin tuotu Liesjärven Vesi Oy:n vesi ja viemäröinti v. 2013 - laitettu sisäwc ja käsienpesuallas pukuhuoneen takaosaan sekä saunan puolelle vesipiste suihkulla. Vesivaraaja uusittu 5/2021 - Jäspi 60L. Nordcel ilmalämpöpumppu asennettu 11/2022. Pukuhuone/wc tilaan lisätty pistorasioita. Olohuoneen järven puoleinen ulkolasipinta on myös uusittu. Nuohous tehty viimeksi 5/2021.