• Koivistonmäentie 91
  • Humppila, Koivisto
  • Oh, 3 mh, k, rt, pieni työtila, psh, s, wc

Koivistonmäentie 91

Humppila, Koivisto

Oh, 3 mh, k, rt, pieni työtila, psh, s, wc

83 000 €

102 m²

Tyyppi

Omakotitalo

Rakennusvuosi

1948

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Koivistonmäentie 91, Humppila

Nyt on autoharrastajalle unelmapaikka tarjolla! Tai miksei vaikka yhtälailla yrittäjälle, tai sopii tässä reippaan 100 m²:n hallissa harrastaa vaikka mitä muutakin! Omakotitalossa asustat mukavasti ja halutessasi voit siitä rempata mieleisesi. Pihasaunassa otat lämmöt ja niitä jatkat kivasti paljussa, kun harrastushommat on päivän päätteksi taputeltu. Vajaa vuosi sitten tänne on asennettu uusi Vesi-ilmalämpöpumppu, joten lämmityskuviot on hyvässä järjestyksessä niin talossa kuin hallissakin. Kakkostie kulkee kivenheiton päässä, joten autoilu sujuu ilman pitkän matkan pikkuteitä. Nyt reippaalla mielellä matkaan ja avoimella asentella tutustumaan kohteeseen.

Sijainti:

Koivistonmäentie 91

Postinumero:

31640

Kerros:

2/2

Pinta-ala:

102 m²

Kokonaispinta-ala:

135 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Pinta-alat on rakennustiedon mukaiset.

Asunnon kunto:

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta:

Kuntotarkastusraportti vuodelta 2015 on tutustuttavissa näyttöjen yhteydessä. Rakennus on monilta osiltaan alkuperäiskuntoinen.

Listauksen tyyppi:

Omakotitalo

Rakennusvaihe:

Valmis

Rakennusvuosi:

1948

Lisätiedot rakennusvuodesta:

Rakennettu v. 1948 ja laajennettu v. 1974.

Huoneluku:

4

Velaton hinta:

83 000 €

Yhtiövastike:

0 € / kk
(Hoitovastike 0 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Kiinteistövero:

226 € / vuosi

Lisätietoja maksusta:

Jätevesijärjestelmän tyhjennyksen kustannukset valitun toimijan taksan mukaisesti (edellinen tyhjennys ollut 110 eur/krt). Käyttöveden kustannus kunnan taksan mukaisesti. Sähkösopimus valitun sähköyhtiön sopimuksen mukaisesti, sähkönsiirtoyhtiö on Elenia. Tiekunnan tienhoitomaksu on viime vuosina sisältänyt vain lumitöiden osuuden, 2x57 €/v. Mahdollisista tien kunnostukseen liittyvistä kustannuksista sovitaan tiekunnassa erikseen.

Sähkönkulutus 6913 kWh vuonna 2022, kun lämmitysmuoto on vaihtunut öljystä vesi-ilmalämpöpumppuun syyskuussa. Halli pidetty talviaikaan n.10-12 asteen lämmössä.

Keittiön kuvaus:

Keittiössä on vaaleat kaapistot, välitilassa laatoitus, maalatut seinät ja lattiassa muovimatto. Varusteina astianpesukone (v.2015), jää-pakastinkaappi (v.2021), sähköliesi keraamisella liesitasolla ja liesituuletin.

Olohuoneen kuvaus:

Erittäin tilava olohuone mikä jatkuu avonaisena tilana ruokailuhuoneeksi. Lattiassa on parketti ja seinät on tapetoitu. Tilassa on myös vanhan avotakan tilalle v.2021 lisätty Thorma -valmistakka, minkä vuolukiviset sivut varaavat hyvin lämpöä (nuohottu keväällä 2023).

Makuuhuoneen kuvaus:

Asuinkerroksessa on yksi makuuhuone, missä on reilusti kaappitilaa. Tämän makuuhuoneen seinät on tapetoitu ja lattiassa on parketti. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, joiden seinät on maalattu ja lattioissa muovimatot. Toisesta yläkerran makuuhuoneesta on käynti rakentamattomaan kylmään päätytilaan.

Kylpyhuone:

Pesuhuoneessa on laatoitettu lattia ja seinät ja tilassa on vesikiertoinen lattialämmitys. Tila on remontoitu v. 1999. Remontin yhteydessä on uusittu myös käyttövesiputket ja sisäpuolen viemäriputket. Pesuhuoneessa on wc-istuin, liitäntä pesukoneelle ja vesikiertoisella lämmityksellä lämpiävä pyyhekuivain.

WC:

Erillinen wc on remontoitu v. 1999. Seinät ja lattia on laatoitettu ja tilassa on lattiakaivo. Remontin yhteydessä on uusittu käyttövesiputket ja sisäpuolen viemäriputket. Tilassa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Säilytystilojen kuvaus:

Yläkerrassa on rakentamatonta kylmää tilaa päädyssä sekä poskessa. Lisäksi pienehkö kellaritila.

Sauna:

Kyllä

Saunan kuvaus:

Saunassa on sähkölämmitteinen kiuas. Sauna on remontoitu v. 1999.

Piha:

Pihan läpi pääsee kätevästi ajamaan ja tilaa on parkkeerata useampikin auto. Takapihalla on omenapuita ja marjapensaita ja puustoa on reippaasti antamassa suojaa valtatien puoleiselle sivulle.

Terassi:

Kyllä

Muut rakennukset:

24 m²:n v. 1948 rakennettu ulkorakennus, missä on kesähuone, sauna ja puuliiteri. Rakennuksen edessä on v.2022 rakennettu terassi ja terassilla palju. Saunan vesisäiliöllinen puukiuas on uusittu v. 2022 ja samassa yhteydessä on uusittu vanhoja räystäslautoja ja maalattu ikkunanpielet ja ovet. Rakennus on puurunkoinen ja lautaverhottu ja sen harjakatto on tiilikatteinen. Saunan harmaat jätevedet on ohjattu maahan.

108 m²:n v. 1964 rakennettu lämmin hallirakennus, minkä päädyssä on tekninen tila. Isossa avonaisessa hallissa on kaksi korkeaa ovea ja rasvamonttu, ja hallissa on myös oma wc. Rakennus on puurunkoinen ja minerit-verhottu ja sen harjakatossa on peltikate. Rakennuksen takana on maassa betonin sisällä vanhat öljysäiliöt.

Kiinteistön tyyppi:

Tila

Kiinteistötunnus:

103-403-5-46 ja 103-403-5-83

Vesijohto:

Kunnan

Viemäri:

Oma jätevesijärjestelmä

Lisätietoja viemäristä:

Kolme sakokaivoa. Kiinteistö sijatsee Humppilan viemärilaitoksen toiminta-alueen ulkopuolella. Saunan harmaat jätevedet on ohjattu maahan.

Taloyhtiössä antenni:

Kyllä

Kaavatilanne:

Ei kaavoitettu

Kaavoitustiedot:

Lisätiedot kaavoituksesta antaa Humppilan kunta.

Tontin pinta-ala:

3380 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Tasamaatontti

Tontin tiedot:

Kaksi kiinteistöä, joista isommalla (2740 m²) sijaitsee rakennukset. Rakentamaton kiinteistö on kooltaan 640 m².

Tiemaksut (€ / vuosi):

176 € / vuosi

Rakennusmateriaali:

Puu

Lisätiedot rakennusmateriaaleista:

Puurakenteinen, alkuperäisen osan eristeenä puru ja laajennusosan eristeenä mineraalivilla. Tiili-, pelti- ja sementtikuituverhous. Kaksilasiset ikkunat.

Lämmitysjärjestelmä:

Vesi-ilmalämpöpumppu. Vesikiertoinen patteri- ja lattialämmitys.

Ilmanvaihto:

Painovoimainen.

Katon kunto:

Pinnoite kulunut.

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Muototeräskate

Energiatodistus:

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Lisätietoja energia­todistuksesta:

Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Valtatie 2 kulkee vain muutaman kymmenen metrin päässä.

Palvelut:

Humppilan keskustan palvelut n. 1 km päässä. Keskustassa on mm. päivittäistavarakauppa ja pankki. Rautatieasemalle matkaa on n. 2 km ja lasitehtaan alueen palvelut on n. 2,5 km päässä.

Koulut:

Kirkonkulman yhtenäiskoulun luokat 1-6 n. 2 km päässä ja luokat 7-9 n. 2,5 km päässä.

Asbestikartoitus:

Ei

Lämmitysjärjestelmä vaihdettu öljylämmityksestä Vesi-ilmalämpöpumppuun v. 2022 (lämmitysputkistot ja -patterit alkuperäiset).
Ulkosaunan eteen on rakennettu terassi ja lisätty palju v. 2022.
Vanha avotakka purettu ja tilalle lisätty valmistakka v. 2021.
Pesuhuone, sauna ja wc remontoitu v.1999.
Käyttövesiputket (muoviputket suojaputkessa) talossa ja hallissa uusittu v.1999, keittiötä lukuun ottamatta. Liittymältä hallirakennukseen kulkeva vesiputki on uusittu v.2022.
Viemäriputkisto rakennuksissa on pääosin uusittu v.1999.
Laajennusosan tasakatto on muutettu harjakatoksi v. 1992.
Lisälämmöneristys on tehty 70-luvulla.