3 h, k, wc/psh | 75.0m2 / 185.0m2

Haaveiletko persoonallisesta kodista? Kodista jossa näkyy oman työn jälki ja ratkaisut joita ei jokaisen kodista löydy? Ypäjän rauhasta löydät tämän kaksikerroksisen, komean omakotitalon jonka yläkerta on asuinkäytössä ja alakerrassa vanha puusepänverstas. Kokonaisuudessaan talossa on tilaa huikeat 185 m2, joiden lisäksi ulkorakennuksia. Alakerran verstastiloista saat tehtyä vaikkapa yrittäjän tuotantotilaa, jollet sitten mieli remontoida paikalle valoisaa ja avaraa tilaa asuin- tai harrastekäyttöön. Rakkaudella ja remonttitaidolla voit toteuttaa unelmiasi! Ulkorakennusten keskellä suojaisa nurmipiha ja ulkorakennuksessa perinteinen sauna. Tule ja näe nämä monet mahdollisuudet paikan päällä.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Sahantie 4 , 32140 Ypäjä
Tilat:3 h, k, wc/psh
Asuin- / kokonaispinta-ala:75.0m2 / 185.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Yläkerrassa asuintilat, kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja wc/suihku. Lisäksi kesähuone/varastotilaa sekä aula. Alakerrassa vanha puusepänverstas.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatVanha tilan pää-/ navettarakennus (nykyisin autotalli/varasto, huonossa kunnossa), joka kärsinyt 50-luvulla palovahingon. Ulkomitoin n. 7 m x 14 m =98 m2. Hieman uudempi ulkorakennus jossa sauna, puucee, varasto, puuliiteri ja lautavarasto. Ulkomitoin n. 5 m x 10 m = 50 m2.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä sähköliesi ja puuliesi sekä pieni lämminvesivaraaja (uusittava) josta lämmin vesi tulee sekä keittiöön että pesuhuoneeseen. Lattiassa muovimatto, seinät maalattu ja katossa paneeli.
Olohuone:Olohuoneessa levykatto ja muovimatto. Seinissä tapetti. Katossa vuotojälkiä kymmenten vuosien takaa, ei enää havaittavaa kosteutta.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta joista toisessa pönttöuuni, lattioissa muovimatot, levykatot ja seinissä tapetit.
Kph/WC/varusteet:Wc pesuhuoneen yhteydessä, paikka myös pesukoneelle. Levykatto, muovitapetti ja muovimatto. Kupariputket.
Sauna:Ulkorakennuksessa sauna, kantovesi. Puukiuas jonka yhteydessä pata.
Tontti:Tasainen nurmipiha suojassa rakennusten keskellä. Pihan perällä hyvä, aurinkoinen paikka kasvimaalle.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Yläkerrassa ihana kesähuone (kylmää tilaa) jossa lautalattiat ja seinät. Kesähuoneesta omat rappuset alakertaan verstastiloihin. Alakerrassa vanha puusepänverstas jossa takka/leivinuuni jonka käyttö edellyttää kunnostusta. Lisäksi tilassa on toinen tulisija, jonka kunnosta ei ole tietoa. Pieni kellari johon käynti verstaalta. Verstaan varastotilassa hormi. Ullakolla paljon käyttämätöntä korkeaa tilaa. 3x25 A sulakkeet talolle, verstaan puolelle oma kolmivaiheinen sähkötaulu. Talon kaipaa remontointia, ollut viimeiset 10 vuotta satunnaisella käytöllä, pääosin tyhjillään peruslämmöillä. Olohuoneen katto vuotanut kymmeniä vuosia sitten (jäljet katossa), nykyisin ei havaittavaa kosteutta. Salaojia ei ole, lämminvesivaraaja on uusittava. jätevesijärjestelmä ei täytä nykyvaatimuksia. Kellarissa kosteutta jonka alkuperästä ei ole selvyyttä (viemäriä korjattu kesällä 2020). Autotalli on erittäin huonossa kunnossa, mm. vesivuotoja on ollut, sisäkatto roikkuu ja takka on romahtanut.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Ypäjä
Kiinteistötunnus:981-408-1-62
Rakennusvuosi:1948
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, tiiliprofiilipelti
Rakennusaine:Puurunko, purueriste, alakerrassa osittain kiviseinää. Puuverhous.
Lämmitys:Puu (pönttöuuni) ja sähköpatterit
Ilmanvaihto:Painovoimainen, poistot wc:ssä ja keittiössä.
Käyttövesi:Kunnan käyttövesi, mittari vuodelta 1980.
Kunnallistekniikka:Oma jätevesijärjestelmä, kaksi sakokaivoa.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Keittiön viemäri (kulkee tod.näk. talon alla) yhdistetty uudempaan wc:n viemäriin v.2020. Osa ikkunoista uusittu 70-luvulla. Autotallin katto on oikaistu ja kattopellit uusittu n. 7 vuotta sitten, samassa yhteydessä purettu piippu.
Tontin pinta-ala n.1840m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Yleiskaava
Rasitteet / oikeudet:Tierasite ja tieoikeus
Asuinaluetietoja
Palvelut:Ypäjän keskusta n. 10 km. Keskustassa mm. päivittäistavarakauppa, pankki ja apteekki. Rautatieasema, Humppila n. 11 km Hevosopisto n. 10,5 km Loimijoki Golf n. 10 km, Koulut: Kartanon koulu n. 11 km Perttulan koulu n. 9 km Heporannan päiväkoti n. 9 km
Liikenneyhteydet:Turku n. 82 km Helsinki n. 145 km Loimaa n. 14 km
Ajo-ohjeet:Ypäjän keskustasta n. 10 km tai valtatie 9:ltä n. 6 km kohti Ypäjänkylää, reitti 2812. Käännös Sahantielle josta kohde löytyy tien vasemmalta puolelta.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:107.83 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:53.000,00 €
Myyntihinta:53.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €