Olohuone, makuuhuone, ruokailuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone ja wc | 74.0m2

Saunallinen kerrostalokolmio mahtavalla huonekorkeudella odottaa uusia asukkaita. Taloyhtiössä on alkanut tammikuussa talotekniikan peruskorjausurakka ja asunnon sisäpinnat voit uusia haluamallasi tavalla. Tässä asunnossa on mahdollisuuksia vaikka minkälaisten unelmien toteuttamiseen ja Forssan keskustan palvelut on käytössäsi vain ovesta ulos astumalla. Tätä asuntoa on päästävä paikan päälle fiilistelemään, soita ja varaa aika näytölle!

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Hämeentie 2 B18 , 30100 Forssa
Tilat:Olohuone, makuuhuone, ruokailuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone ja wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:74.0m2 / 74.0m2
Kerros/Kerroksia:3/4
Hissi:Kyllä
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Näppärä läpi kuljettava keittiö eteisestä ruokailuhuoneeseen. Lattiassa laminaatti, välitila laatoitettu. Sähköliesi/hella, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Ruokailuhuoneessa on maalatut seinät ja laminaattilattia sekä leveä ikkunalauta. Keittiössä on ollut vesivahinko, jonka korjauksessa laminaatti uusittu.
Olohuone:Olohuoneesta käynti eteiseen, ruokailuhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Kulmaikkunat Hämeentien suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoitu.
Makuuhuone:Tilava makuuhuone vaatekomerolla. Makuuhuoneesta on käynti pieneen pukuhuoneeseen mikä johtaa pesuhuoneeseen ja saunaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalattu.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuone remontoidaan peruskorjausurakan yhteydessä v.2021. Pesuhuoneessa on paikka pesukoneelle. Eteisessä erillinen wc, missä laatoitettu lattia ja seinät.
Sauna:Asunnossa on oma sauna sähkökiukaalla. Saunassa ja pukuhuoneessa on laatoitettu lattia ja paneloidut seinät.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Taloyhtiössä alkaa talotekniikan peruskorjausurakka tammikuussa 2021, missä toteutetaan Vesijohto-, rakennus-, sähkö- ja sukitustyöt. B-portaan osalta työt on suunniteltu alkamaan maalis-huhtikuussa. Urakan kokonaiskestoksi on arvioitu 11 kk, tämän asunnon osalta suunniteltu valmistumisajankohta on kesäkuun alussa. Taloyhtiön laskelmien mukaisesti tähän asuntoon kohdistuva lainaosuus tulee olemaan n.22.300 euroa ja tästä lainaosuudesta aiheutuva rahoitusvastike 133,20 euroa/kk. Lisätöistä, kuten laatoitustyö tarvikkeineen, osakkeen omistajaa laskutetaan erikseen. Urakan ollessa käynnissä, on mahdollista että suunnitellut remonttiin liittyvät asiat muuttuvat. Koko asunto kaipaa pintaremonttia.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Forssan Puistolinna
Rakennusvuosi:1943
Kattotyyppi/kate:Harjakatto huopakatteella
Asuinhuoneistot:29
Rakennusaine:Betoni / tiili
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Autopaikat49
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Yhteisantenni
Suoritetut korjaukset:1997: Hissien peruskorjaus. 2004: Pohjaviemäreiden pinoitus (n. 60m). 2005: Vesikaton pintahuopa uusittu. 2006: Etelään päin olevien ikkunoiden ulkopintojen huoltomaalaus. 2006: Jätekatoksen rakentaminen. 2009: Julkisivujen saneeraus, rappausten paikkakorjaus ja julkisivun maalaus. 2014: Pysäköintialueen osittainen asfaltin uusiminen. 2017: Kiinteistön lukituksen uusiminen Abloy Sento -järjestelmällä.
Suunnit. korjaukset:Korjaustarpeen kuvaus vuosille 2020-2024 A. Kiinteistön talotekniikan peruskorjaus vireillä taloyhtiöllä. B. Kellarin yhteiskäytössä olevien tilojen kunnostus ja pihakannen vedeneristys, hanke vireillä. C. Ikkunoiden, liikehuoneistojen ulko-ovien ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. D. Pihan viheralueiden ja kulkuväylien kunnostus.
Isännöitsijä:Hannele Kangashaka Realia Isännöinti Oy, Forssa
Kiinteistönhoito:Envor Group Oy
Tontin pinta-ala n.3034.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:
Asuinaluetietoja
Palvelut:Forssan keskustan palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Kauppakeskukset n. 1 km., Koulut: Päiväkoti Axel Wahren n. 270 m Keskuskoulu n. 350 m Yhteislyseo n. 600 m Ammatti-instituutti n. 1,7 km HAMK n. 210 m
Liikenneyhteydet:Tampere n. 90 km, Turku n. 90 km, Helsinki n. 110 km Linja-autoasema n. 450 m
Asumiskustannukset
Hoitovastike:222.00 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:222 EUR/kk
Vesimaksut:27.00 EUR/kk. vesimaksu henkilömäärän mukaisesti, kunnes vesimittarit on asennettu
Hinta
Velaton hinta:74.000,00 €
Myyntihinta:74.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €