4h, k, wc, varasto, yläkerrassa huone ja aula, kellarikerroksessa sauna ja pesuhuone sekä autotalli ja varastotilaa pannuhuoneineen. | m2 / 350.0m2

Tässäkö se on, sinun uusi kotisi tai kakkosasuntosi. Ihanan idyllisellä alueella, museorautatien kupeessa entinen 350 m2:n kauppakiinteistö, jossa yllin kyllin tilaa toteuttaa unelmiaan. Tässä jykevästä hirrestä vuonna 1952 rakennetussa talossa on tällä hetkellä keittiö, olohuone, makuuhuone ja iso ”myymälä”huone sekä terassi, varastotilaa ja kahden auton katos. Omat sisäänkäynnit ”myymälään” ja asuntoon. Yläkerrasta löytyy iso aula, joka jaettu väliseinällä sekä erillinen makuuhuone. Alakerrassa on saunatilat, sekä autotalli ja varastotilaa pannuhuoneineen. 1955 m2:n tontti on osin rinteessä ja pihapiiri puistomainen puineen ja pensaineen. Lisäksi löytyy hyvät löylyt antava söpö pihasauna. Tämä on monien mahdollisuuksien kohde joten varaa aika yksityisesittelyyn.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Kiipuntie 45 , 31630 Jokioinen
Tilat:4h, k, wc, varasto, yläkerrassa huone ja aula, kellarikerroksessa sauna ja pesuhuone sekä autotalli ja varastotilaa pannuhuoneineen.
Asuin- / kokonaispinta-ala:m2 / 350.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Olohuone, keittiö, 2 x makuuhuone ja iso "myymälä"huone, sauna ja pesuhuone, wc, terassi, varastotilaa ja kahden auton katos.
Kerros/Kerroksia:3
Tilat / Pinta-alatPihasauna, jossa puku- ja löylyhuone, päädyssä pieni puuliiteri. Ei sähköistetty. Pihasauna puurunkoinen, harjakatto tiilikatteella. Talon jatkeena katospaikat kahdelle autolle
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiö remontoitu 1998, valkoiset kaapistot ja varusteluna jää/viileäkaappi, astianpesukone, sähköliesi ja liesituuletin. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa laminaatti, seinät tapetoidut, pellettitakka antaa lämpöä. Sitten on vielä se myymälähuone, joka jaettu osittain väliseinällä. Oma sisäänkäynti varaston kautta, tilaan pääsee myös asunnon puolelta. Tältä puolelta käynti kellarin autotalliin, varastotiloihin sekä pannuhuoneeseen.
Makuuhuone:Alakerran makuuhuoneessa laminaattilattia, seinät tapetoidut. Yläkerrassa yksi erillinen isohko makuuhuone, jonka lattiassa muovimatto ja seinät maalatut. Isoon aulaan laitettu väliseinä ja saatu näin rauhallinen makuutila.
Kph/WC/varusteet:Kellarikerroksessa pesuhuone, jossa kaksi seinää maalattu ja kahdessa ensolevy. Lattia maalattu ja ylösnostettavat puuritilät valmiina.
Sauna:Saunatilat ovat kellarikerroksessa, löylytila paneloitu ja lattia maalattu. Lisäksi söpö pihasauna, jossa puku- ja löylyhuone.
Tontti:Puistomainen 1955 m2:n, osin rinnetontti, pihapiiri suht tasainen, jossa puita ja pensaita.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:On
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kiinteistötunnus:169-404-1-157
Rakennusvuosi:1952
Kattotyyppi/kate:Harjakatto profiilipeltikatteella, uusittu 2003
Rakennusaine:hirsirunko, lautaverhous
Lämmitys:Öljylämmitys, lisäksi olohuoneessa pellettitakka. Öljynkulutus ollut n. 3000 l/v
Ilmanvaihto:painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Oma pihakaivo.
Suoritetut korjaukset:Ulkovuori vaihdettu ja maalattu, katto ja rännit sekä terassi ja ikkunat uusittu 2003. Keittiö 1998.
Tontin pinta-ala n.1955m2
Tontin omistus:Oma
Kiinnitykset:203683.00
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisille 8 km ja Humpppilaan vajaa 9 km, Forssaan n. 15 km
Ajo-ohjeet:Forssasta tultaessa aja valtatie 2:lle, Porin suuntaan, jota pitkin n. 10 km. Käänny vasemmalle Jänhijoentielle, jota ajat vajaa 3 km, ylität Jokioisten/Humppilantien, jatka vielä 400 m, kohde oikealla juuri ennen museorautatieasemaa.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Öljynkulutus ollut n. 3000 l/v
Öljynkulutus:3000 l/v
Kiinteistövero:207.87 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:89.900,00 €
Myyntihinta:89.900,00 €
Velkaosuus:0,00 €