4h, k, wc, s, kph/khh, vh, yläkerrassa makuutila ja aula, ulkorak., jossa at ja katos. | m2 / 130.0m2

Sinäkö se olet, joka annat tälle talolle uuden elämän? 1955 rakennettu 130 m2:n omakotitalo, jossa keittiö ja kaksi huonetta, yläkerrassa huone ja aula (matalat), laajennusosaan on rakennettu 1970 olohuone ja makuuhuone, sauna ja kylpyhuone sekä isohko vaatehuone ja eteinen. Laajennusosan puolella ollut pieni tulipalo, jonka remontointi jäänyt kesken. 5707 m2:n tontilla lisäksi ulkorakennus, jossa autotalli, puuliiteri ja katos. Tontilta löytyy myös kellarisauna. Pihapiiri on suojaisa ja tilaa löytyy lasten temmeltää tai ottaa maa hyötykäyttöön. Sopii mainiosti vapaa-ajanasunnoksikin.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Tourunkulmantie 473 , 31650 Humppila
Tilat:4h, k, wc, s, kph/khh, vh, yläkerrassa makuutila ja aula, ulkorak., jossa at ja katos.
Asuin- / kokonaispinta-ala:m2 / 130.0m2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatUlkorakennus, jossa autotalli ja katos sekä puuliiteri. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Vaaleat kaapistot, sekä baaritaso, jonka päällä lasiovelliset kaapit. Varusteluna jääkaappi ja liesi, paikka astianpesukoneelle. Lattiassa laminaatti. Keittiön viereistä huonetta on käytetty ruokailuhuoneena, keittiössä baaritaso, jonka ympärille mahtuu ruokailemaankin.
Olohuone:Olohuoneessa varaava takka. Huoneessa ollut pieni tulipalo, jonka jälkeen kuivatettu, vaihdettu uudet villat ja levytetty, katto edelleen levyttämättä ja lattian pintamateriaali laittamatta.
Kph/WC/varusteet:2003 remontoitu L-mallinen kylpyhuone/kodinhoitotila seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Käynti takapihalle. Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Sauna:Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Tontti:5707 m2:n tontti, jossa puita ja istutuksia. Rakennusten ympärille jätetty ns. vapaata tilaa lasten palloiluille tai esim. kasvimaalle.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kiinteistötunnus:103-406-5-69
Rakennusvuosi:1955
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti/huopa
Rakennusaine:Puu/lautaverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys ja varaava takka.
Käyttövesi:Kunnan vesi, jätevesille kaksi jätekaivoa.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat uusittu 1990-luvulla, olohuoneen v. 2010, silloin, myös pintaremontoitu. Tulevat välttämättömimmät korjaukset. Laajennusosan olo- ja makuuhuoneen sekä eteiskäytävän levytys (lähinnä katto) ja pintamateriaalit. Putkiliitokset keittiössä auenneet.
Tontin pinta-ala n.5707m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:120401.34
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Humppilaan vajaa 10 km, Nuutajärvelle runsas 10 km. Vehkajärven rantaan runsaat viisi kilometriä. Turkuun ja Tampereelle alle 100 km, Helsingin keskustaan vajaa 150 km.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:180.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:44.000,00 €
Myyntihinta:44.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €