4h, k, wc, s, kph/khh, vh, yläkerrassa makuutila ja aula, ulkorak., jossa at ja katos. | 103.0m2 / 148.0m2

Maalla on mukavaa, enemmän tilaa elämälle. Talo pellon reunalla odottaa tekijäänsä. Sinä haasteita kaihtamaton, kaikkeen kykenevä ja osaava remppaaja, tässä sinulle keskeneräinen aihio. Tee sellainen, kuin itse haluat -paperia ja kynä käteen, suunnitelmaa tekemään, nyt on sen aika. Keväämmällä projekti kannattaa aloittaa purulla ja putkien laitolla. Kun asut ja remontoit, homma etenee huone kerrallaan maaliin ja syksyn tullessa olet jo pitkällä. 1951 rakennettu ja 1970 laajennettu omakotitalo, kahdessa kerroksessa, on sopusuhtainen kooltaan eli 103m2/148m2. Suojaisassa 5707m2 pihapiirissä on lisäksi ulkorakennus, missä autotalli aloitetulla äijäluolalla, puuliiteri/varasto sekä autokatos. Erikoista ekstraa näiden lisäksi tarjoaa maakellariin rakennettu sauna. Lähdetään yhdessä katsomaan paikan potentiaalia.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Tourunkulmantie 473 , 31650 Humppila
Tilat:4h, k, wc, s, kph/khh, vh, yläkerrassa makuutila ja aula, ulkorak., jossa at ja katos.
Asuin- / kokonaispinta-ala:103.0m2 / 148.0m2
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatUlkorakennus, jossa autotalli ja katos sekä puuliiteri. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Vaaleat kaapistot, sekä baaritaso, jonka päällä lasiovelliset kaapit. Varusteluna jääkaappi ja liesi, paikka astianpesukoneelle. Lattiassa laminaatti. Keittiön viereistä huonetta on käytetty ruokailuhuoneena, keittiössä baaritaso, jonka ympärille mahtuu ruokailemaankin.
Olohuone:Olohuoneessa varaava takka. Huoneessa ollut pieni tulipalo, jonka jälkeen kuivatettu, vaihdettu uudet villat ja levytetty, katto edelleen levyttämättä ja lattian pintamateriaali laittamatta.
Kph/WC/varusteet:2003 remontoitu L-mallinen kylpyhuone/kodinhoitotila seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Käynti takapihalle. Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Sauna:Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Tontti:5707 m2:n tontti, jossa puita ja istutuksia. Rakennusten ympärille jätetty ns. vapaata tilaa lasten palloiluille tai esim. kasvimaalle.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kiinteistötunnus:103-406-5-69
Rakennusvuosi:1951
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti/huopa
Rakennusaine:Puu/lautaverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys ja varaava takka.
Käyttövesi:Kunnan vesi, jätevesille kaksi jätekaivoa.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat uusittu 1990-luvulla, olohuoneen v. 2010, silloin, myös pintaremontoitu. Tulevat välttämättömimmät korjaukset: Laajennusosan olo- ja makuuhuoneen sekä eteiskäytävän levytys (lähinnä katto) ja pintamateriaalit. Putkiliitokset keittiössä auenneet.
Tontin pinta-ala n.5707m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:120401.34
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Humppilaan vajaa 10 km, Nuutajärvelle runsas 10 km. Vehkajärven rantaan runsaat viisi kilometriä. Turkuun ja Tampereelle alle 100 km, Helsingin keskustaan vajaa 150 km.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:180.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:38.000,00 €
Myyntihinta:38.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €