5 h, 3x keittiö, 2x wc, suihku, rappukäytävä, kellaritilat ja ullakkotilat. | 137.0m2 / 292.0m2

Nyt on upea ja erilainen koti tarjolla sille, jonka mieltä remontoiminen lämmittää. Paritalon puolikas koostuu kolmesta asunnosta, sekä kellaritiloista ja vintin säilytystilasta. Lisäksi tietysti on vanha rappukäytävä, mikä on pidetty sellaisenaan käytössä. Tämä myynnissä oleva paritalon B-puoli pitää sisällään mm. kolme keittiötä, joista voit halutessasi ottaa käyttöön vaikka kaikki. Jos kuitenkin yksi keittiö riittää, on täällä huoneita reilusti niin makuu-, pesu- kuin vaikka leikkihuonekäyttöön remontoitavaksi. Tule itse paikan päälle toteamaan, tätä on vaikea sanoin avata kaikkia satoja mahdollisuuksia kunnioittaen.

Tyyppi:Paritalo
Sijainti:Ameriikanraitti 8 B , 30420 Forssa
Tilat:5 h, 3x keittiö, 2x wc, suihku, rappukäytävä, kellaritilat ja ullakkotilat.
Asuin- / kokonaispinta-ala:137.0m2 / 292.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinpinta-ala määräytyy kolmen asunnon määriteltyjen pinta-alojen mukaisesti. Tarkistusmittausta ei ole tehty, ja pinta-alatieto voi poiketa annetusta merkittävästikin. Asuinpinta-alojen lisäksi talossa on paljon tilaa kellarissa ja avoin vintti.
Kerros/Kerroksia:2
Yleiskunto:Välttävä
Keittiö/varusteet:Katutasossa kaksi keittiötä ja yläkerrassa keittokomero. Alakerran käytössä olevaan keittiöön ei tule lämmin vesi. Täällä vaaleat kaapistot, laatoitettu välitila, ja lautalattia. Kodinkoneina jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Katutason pienempi keittiö on tällä hetkellä muussa käytössä. Siellä on lattiassa muovimatto ja laatoitettu välitila. Lisäksi puuhella, mikä ei ole ollut käytössä. Yläkerran keittokomerossa on lautalattia ja ihanat punaiset kaapinovet ja toisella puolen vanhat korkeat kaapit. Kodinkoneina sähköliesi/ -uuni.
Olohuone:Kolme olohuonetta, joista kaikissa lautalattiat ja seinissä tapetti. Alakerran olohuoneissa tulisijat ja yläkerrassa jaettu tulisija olohuoneen ja makuuhuoneen välissä.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta, toinen katutasossa ja toinen yläkerrassa. Molemmissa lautalattiat ja tapetoidut seinät. Alakerran makuuhuoneessa oma tulisija, yläkerrassa järeämpi tulisija lämmittää sekä makuu- että olohuoneen.
Kph/WC/varusteet:Yläkerrassa wc, missä pieni lämminvesivaraaja, josta lämmin vesi tulee sekä yläkerran wc:lle ja keittiölle. Lattiassa muovimatto ja seinät maalattu. Alakerrassa erillinen wc, missä pieni oma lämminvesivaraaja. Täällä lattia on laatoitettu ja seinissä laatta puoliväliin saakka. Yläosassa paneeli. Alakerrassa suihkutila missä myös paikka pesukoneelle. Täällä laatoitettu lattia ja seinät, sekä oma lämminvesivaraaja, josta lämmin vesi tulee myös keittiöön (mikä ei tällä hetkellä ole keittiökäytössä) ja suihkutilaan.
Sauna:Ei saunaa.
Tontti:tasainen nurmipiha
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Paritalon puolikas muodostuu kolmesta erillisestä asunnosta, jotka on nyt kaikki käytössä yhtenä asuntona. Alakerran asuntojen välille mm. tehty ovi ja toisen eteinen on vaatesäilytyskäytössä. Rakennuksessa on Museoviraston suojelumerkintä, mikä vaikuttaa julkisivun muutoksiin. Asuintalokiinteistöstä myydään 1/2 ja autopaikkakiinteistöstä 1/10. Autopaikkakiinteistö on tällä hetkellä nurmikenttä, minkä ylläpidosta omistajat vastaavat yhdessä. Asunnossa on useita tulisijoja joista kaikki kolme aktiivisessa käytössä olevaa on nuohottu tammikuussa 2021 (kaikkien nuohous tehty tammikuussa 2020). Lisäksi sähköpatterit alakerrassa, sekä yläkerran wc:ssä. Suihkutilassa on sähköinen lattialämmitys. Kaikissa kolmessa asunnossa on omat sähkömittarit.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Kuhala
Kiinteistötunnus:61-7-15-15 ja 61-7-15-13
Rakennusvuosi:1957
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Puurunko ja puuverhous
Lämmitys:Puu ja sähkö
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan
Kunnallistekniikka:käyttövesi ja viemäri kunnan
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Käyttövesiputket uusittu v. 2007, tällöin ollut vesivahinko, joka oli lähtöisin yläkerran wc/keittiöstä. Kaikki sekoittajat ja viemäriputket uusittu. Katto pesty, hiottu ja maalattu v. 2011 Ikkunoiden karmit hiottu ja maalattu v. 2010 Pihalaatoitus asennettu v. 2011, samalla asennettu myös pihan sivuun pation laatoitus.
Tontin pinta-ala n.1149m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:110000.00
Lisätietoja:Forssan kaupunki
Asuinaluetietoja
Palvelut:Forssan keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Ihan lähellä (n. 120 m) mm. leipomo. Isommat marketit n. 1,5 km päässä., Koulut: Rakenteilla oleva monitoimikeskus n. 1 km Tölön koulu n. 1 km Kuhalan koulu n. 1,3 km Päiväkoti Axel Wahren n. 1 km
Liikenneyhteydet:Turku n. 90 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:175.63 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:78.000,00 €
Myyntihinta:78.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €