Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta. | 31.5m2 / 33.0m2

Suloinen hoidettujen vuonna 1996 ja 2010 rak. lomarakennusten pihapiiri kauniin mäntymetsän ympäröimänä 3550 m2:n vuokratontilla Teurajärven rannan tuntumassa. Mökissä 33 m2 on tupa ja keittiö, 2 mh + laaja terassi. Tupaan on tehty uusi pönttöuuni v.2019 lasiluukulla. Vierasmökissä on yhtenäinen 20 m2 tila, jossa on myös keittiö. Saunarakennuksessa 11 m2, on puukiuas ja pieni pesutila + terassi vilvoitteluun. Lisäksi 2 varastorakennusta ja tietysti asiallinen ulkohuussi. Sähköt on ja juomakelpoinen vesi saadaan kaivosta. Käyttöoikeus rantasaunaan ja hulppean pitkään laituriin, josta on hyvä pulahtaa uimaan (matkaa saunalle vain 150 m). Venettäkin saat säilyttää tällä rannalla. Käyttöoikeus myös uimarantaan, jossa on hiekkapohja, matkaa tänne n. 300 m. Mustialan yhteismetsän tontin vuosivuokra on vain alle 600 EUR/vuosi, joten pääset nyt järven tuntumaan pienellä sijoituksella.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Mertalammintie 154 , 31230 Tammela
Tilat:Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta.
Asuin- / kokonaispinta-ala:31.5m2 / 33.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Rakennusten pinta-alat: mökin kokonaisala 33 m2, Vierasmaja (ulkomitoin) 20 m2+5 m2 terassi. Sauna 11 m2 (23m3), Kevytrakenteinen varasto 13,75 m2, Tarvikevarasto n. reilu neliö.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatPäämökissä rv. 1996 yhtenäinen tupakeittiö sekä kaksi makuuhuonetta, huoneistoala 31,5 m2 (tilavuus 90 m3) + terassi. Kevythirsirakenteinen sauna, rv. 1996, 11 m2: pieni terassi, pesuhuone ja sauna. Varastorakennus rv. 1996, 13,75 m2, puurakenteinen, lautaverhoiltu, pulpetti peltikatto. Vierasmaja rv. 2010, 20 m2, puurakenteinen, harjakatto peltikatteella. Edessä kuisti, josta käynti sisään. Yhtenäisen tilan yhdessä kulmassa on keittiö. Ikkunat kolmella seinällä. Pihavaja rv. 2010 : pieni puurunkoinen lautaverhoiltu pihavarasto, jossa peltikatto. Ulkohuussi rv. 2010: lautarakenteinen, pulpettikatto palahuopakatteella.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Päämökki: lakattu puulattia, seinät hirttä, katossa puupaneeli. Varusteet: sähköliesi, liesituuletin, tiskiallas ja hana, kaapistot, jääkaappi. Kaappien välitila laatoitettu ja työvalo yläkaappien alla. Lämminvesivaraaja lavuaarikaapissa, jolla saa tiskiveden lämpimäksi. Sulanapitokaapeli vesiputkessa lavuaarin alla talvella. Vierasmaja: lakattu puulattia, seinät puupaneelia, katto valkoiseksi maalattu puupaneeli. Varusteet: sähköliesi, liesituuletin, tiskiallas (kantovesi), kaapistot, jääkaappi. Kaappien välitila laatoitettu ja työvalo yläkaappien alla. Jääkaappi ja muutama korkea irtokaappi erottavat keittiötilan muusta tilasta/ on siirrettävissä.
Olohuone:Päämökki: yhtenäinen tila keittiön kanssa: lakattu puulattia, seinät hirttä, katossa puupaneeli. Katto on auki ylös asti, joten tila on korkea lisäten avaruutta ja tilan tuntua. Varaava pönttöuuni rakennettu vanhan tulisijan paikalle muutama vuosi sitten. Vierasmaja: lakattu puulattia, seinät puupaneelia, katto valkoiseksi maalattu puupaneeli. Iso ikkuna terassin suuntaan, sivuseinällä matala ikkuna sekä keittiön kulmauksessa kapea ikkuna. Kiinteät keittiökaapistot yhdellä seinällä.
Makuuhuone:Päämökissä kaksi ikkunallista reilun 6 m2:n makuuhuonetta. Lakattu puulattia, seinät hirttä, katossa puupaneeli (tasakatto). Vaatekaappi kummassakin makuuhuoneessa.
Kph/WC/varusteet:Ulkohuussi, jossa Biolan kompostikäymälä. Huussissa ikkunallinen ovi, joten hyvä näköalapaikka.
Sauna:Pihasaunan löylyhuoneessa puulämmitteinen Harvian kiuas. Betonilattia, hirsiseinät, katto puupaneelia. Muuriseinä punatiiltä. Erillinen pieni pesuhuone, jossa Harvian sähkölämmitteinen vesisäiliö hanalla (tilasta on poistettu puulämmitteinen pata, joten hormivaraus on). Kantovesi, vatipesu. Pieni terassi saunan edessä.
Tontti:Ympäristö kumpuilevaa hoidettua mäntymetsää, hyvät marjamaastot.
Tontti reunoiltaan osin luonnontilaista harvennettua mäntymetsää. Mökin pihapiiri rakennusten välissä on avoin kumpuileva nurmipiha, jossa on muutamia puita ja pensaita. Mustikkaa ja puolukkaa saat omalta pihalta.
Kunto:Rakennuksista on pidetty hyvää huolta, joten ovat siistissä kunnossa.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Vuokralaisella on rantakaavamääräyksissä todettu oikeus käyttää kahta yhteiskäyttöistä lähivirkistysaluetta. Toisella alueella (matkaa n. 150 m) on puulämmitteinen sauna ja rannassa pitkä laituri. Laiturin päässä on istumapenkit ja rappuset. Venepaikka. Toisella alueella on uimaranta, hiekkaranta (matkaa n. 350 m).
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kylä/Kaup.osa:Susikas
Rakennusvuosi:1996
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / peltikate
Rakennusaine:Hirsirakenteinen, profiilipeltikatto.
Lämmitys:Pönttöuuni (v.2019) sekä sähkölämmitys. Sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen, keittiöissä liesituulettimet.
Käyttövesi:Mökkien yhteiskäytössä oleva kaivo tontin kulmassa. Juomakelpoinen hyvä vesi. Talvella kantovesi.
Viemäri:Saostuskaivo
Tontin pinta-ala n.3550m2
Tontin omistus:Vuokratontti
Tontin vuokra:580.00 EUR/v
Kaavoitustilanne:Rantakaava
Lisätietoja:Tammelan kunta, Forssan seudullinen rakennusvalvonta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Forssan palvelut n. 27 km:n päässä. Tammelan keskustan palvelut 20 km. Forssan sairaala ja tk 25,8 km.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Jätemaksu n. 20 EUR vuodessa. Aurausmaksu n 50 EUR vuodessa, auraustarpeen mukaan.
Kiinteistövero:140.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:68.000,00 €
Myyntihinta:68.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €