Tupakeittiö, sauna, pukuhuone ja parvella matalaa tilaa, lisäksi katettu kuisti. | 34.0m2

Istutko jo tänä kesänä mökkisi terassilla nauttimassa upeista maisemista joita hallitsee lammi, nurmipiha ja omenapuut. Täällä saat käyttöösi rauhaisan piha-alueen, mökin isolla terassilla ja aittarakennuksen vaikkapa perheen pienimpien majoittamiseen. Mökin saunasta pääsee vilvoittelemaan Mustialanlammiin, joka täällä tarjoaa hyvän uintisyvyyden heti laiturin päästä. Mökin keittiö on toimiva, ilmalämpöpumppu ja kiinteistöosakeyhtiömuotoinen omistus tuo vaivattomuutta ja Tammelan keskustan palvelutkin vain parin kilomertin päässä.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Pajatie 45/1 , 31300 Tammela
Tilat:Tupakeittiö, sauna, pukuhuone ja parvella matalaa tilaa, lisäksi katettu kuisti.
Asuin- / kokonaispinta-ala:34.0m2 / 76.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Vuonna 1987 rakennetussa ja 1993 laajennetussa hirsimökissä on tupakeittiö, sauna ja yläkerrassa matalaa tilaa. Lisäksi katettu kuisti josta oma käynti pukuhuoneen kautta saunaan. Mökissä on harjakatto peltikatteella. Vuonna 1992 rakennetussa hirsisessä 17 m2:n aittarakennuksessa on kaksi huonetta. Aitassa on harjakatto huopakatteella. Pihassa vielä erillinen avoin kesäkeittiö ja pihatien päässä varastorakennus. Mökkialueiden pinta-aloja ei ole määritelty tai merkitty. Alueet on aikojen saatossa muotoutuneet nykyisiin malleihinsa. Mökki nro 1:n (osakkeet 55 kpl) hallinta-alue on n.2000 m2, ja se rajautuu toiselta puolelta kiinteistön rajaan ja toiselta puolelta kapeaan ojaan.
Kerros/Kerroksia:1
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiössä siistit vaaleat kaapistot ja varusteina liesituuletin suodattimella, korkea jääkaappi ja sähköliesi/ -uuni. Vesi on johdettu kaivosta suoraan keittiölle.
Olohuone:Tuvassa on tunnelmaa tuova kevyttakka ja hyvin tilaa, kun keittiö on osana tupaa. Lautalattia ja maalattu paneelikatto, seinissä hirsi.
Makuuhuone:Parvella on matalaa tilaa jonka lisäksi aitassa on kaksi huonetta käytettäväksi vaikkapa makuutiloina.
Kph/WC/varusteet:Kompostoiva puucee.
Sauna:Saunassa on laatoitettu lattia ja puukiuas jonka ympärillä vesipata. Vesi johdetaan kaivosta suoraan saunalle pumpulla.
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Kaivon pumppu uusittu 2020-2021 talven aikana. Mökin katto remontoitu v.2013 (ei vuotoja). Mökki ja aitta maalattu v.2019. Takka ollut vähällä käytöllä, nuohous 3 vuoden välein. Ilmalämpöpumpussa etäkäynnistysmahdollisuus. Lämmitykseen ilmalämpöpumpun lisäksi sähköpatterit. Käyttövesi (kesävesi) johdettu kaivosta saunalle ja keittiöön. Harmaat vedet johdettu yhden sakokaivon kautta maastoon.
Yhtiö
Nimi:Kiinteistö Oy Mustialan Leporanta
Taloyhtiössä sauna:Ei
Isännöitsijä:Jaana Hurjanen
Tontin pinta-ala n.25250.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Yhtiön osakkailla on 1 kk lunastusoikeus. Yhtiön vakuutus kattaa päämökin ja varaston (muut rakennukset ja irtaimisto vakuutetaan osakkaan toimesta). Yhtiö on jäsenenä Mustialanlammin vesioikeudellisessa yhteisössä. Yhtiöllä on yhteinen kaivo, joka on käytössä kesäaikana. Tien hoitoa tehdään tarpeen mukaisesti ja sen kustannukset jaetaan osakkaille. Osakkaan vastuulle kuuluvat kaikki rakennuksiin ja omaan piha-alueeseen kohdistuvat korjaukset tms. Vuoden 2021 yhtiökokous päätti antaa hallitukselle valtuudet 1-2 ylimääräisen kertavastikkeen (10-15 EUR/mökki) keräämiseen.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Tammelan keskustan palvelut n.2 km. Tammelan keskustassa on mm. päivittäistavarakauppa, apteekki ja ravintola.
Liikenneyhteydet:Tampere n.100 km Turku n.100 km Helsinki n.122 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:18.70 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:18.7 EUR/kk
Vesimaksut:Yhteisen kaivon ylläpito hoidetaan vastikevaroin
Muut maksut:Kiinteistövero n.162 eur/v., Sähkölaskut olleet n.135 eur/v. + n.20 eur/kk siirtomaksu.
Hinta
Velaton hinta:99.000,00 €
Myyntihinta:99.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €