Oh, k, psh, wc ja yläkerrassa matalaa tilaa sekä lisäksi pieni kellari. | 40.0m2 / 50.0m2

Oma kesäpaikka, jonne voit talvellakin karata nauttimaan omasta ajasta, luonnosta ja rauhasta. Pihapiirin omakotitalo tarjoaa hyvät tilat sinulle ja kun saat kesävieraita, majoitus onnistuu erillisessä mökissä – porukalla voi sitten viettää yhteistä saunailtaa pihasaunan terassilla grillaten. Puutarhan kasvimaalla kasvatat perunat ja yrtit, sekä oman pihan omenapuut ja marjapensaat antavat satoa talven varalle. Hyötyliikuntaa tarjoaa nurmikonleikkuu kera auringonoton ja kun on tarve harrastaa pihapelejä, niin täällä on tilaa touhuta vaikka mitä. Kun kaipaat viilennystä, niin heität vain pyyhkeen olkapäälle ja kävelet Venäjänlammille uimaan. Tule tutustumaan, ihastu ja vietä täällä jo kesä 2022!

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Hiukkaharjuntie 40 , 31650 Humppila
Tilat:Oh, k, psh, wc ja yläkerrassa matalaa tilaa sekä lisäksi pieni kellari.
Asuin- / kokonaispinta-ala:40.0m2 / 50.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Omakotitalossa on olohuone ja keittiö sekä pesuhuone, wc ja yläkerrassa matalaa tilaa, 40 m2. Lisäksi kiinteistöllä on hirsirakenteinen ja lautaverhottu kesämökki, missä on tupa, makuutila ja keittiö, 30 m2. Pinta-alat on rakennustiedon mukaiset eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa merkittävästikin kerrotusta. Lisäksi kaksi ulkorakennusta, joista toisessa sauna.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatKiinteistöllä on omakotitalon ja mökin lisäksi n.v.1970 rakennettu 42 m2:n puurakenteinen ulkorakennus, minkä toisessa päässä on v.2002 kokonaan uusittu sauna, pesutilat ja pukuhuone, ja toisessa päässä ulkovarastotilaa. Saunan sisäänkäynnin eteen on rakennettu n.v.2016 terassi, missä kelpaa vilvoitella löylyjen jälkeen. Saunarakennukseen vedetty sähköt ulkoseinään saakka. Takapihalla on myös vanha hirsinen liiterirakennus ja käytöstä poistettu maakellari. Pihan takaosassa olevassa 50-luvulla rakennetussa kesämökissä on sähköt, mutta ei käyttövettä, viemäriä tai lämmitystä. Tunnelmaa tupaan tuo v.2020 remontoitu, pinkiksi maalattu avotakka.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Omakotitalon keittiössä muovimatto, maalatut seinät, levykatto ja välitilassa laatoitus. Kodinkoneina jenkkikaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesituuletin suodattimella ja kahden levyn sähköliesi/-uuni. Mökin keittiössä kahden levyn sähköliesi/-uuni. Mökin keittiössä ei ole käyttövettä tai viemäröintiä.
Olohuone:Omakotitalon olohuoneessa pönttöuuni. Lattiassa muovimatto, seinissä tapetti ja katossa levy. Mökin olohuoneessa maalattu ja korjattu avotakka. Lautalattia, seinissä ja katossa paneeli.
Makuuhuone:Omakotitalon yläkerrassa matalaa tilaa makuutiloiksi. Toinen puoli yläkerrasta paneloitu n.v.2006. Mökissä pieni erillinen makuutila, missä levytetyt seinät ja katto ja lattiassa kokolattiamatto
Kph/WC/varusteet:Omakotitalossa pesuhuone, mikä remontoitu n.v. 2000. Lattiassa muovimatto ja seinissä laatoitus. Paikka pesukoneelle on. Omakotitalossa wc, jonka lattia laatoitettu ja vesieristetty n.v.2004. Wc:ssä pieni lämminvesivaraaja. Ulkorakennuksen saunassa pesutilat.
Sauna:Sauna ulkorakennuksessa. Sauna uusittu kokonaan v.2002. Tuolloin otettu kaikki vanha materiaali pois ja tehty uutta, ulkoseiniä lukuunottamatta. Lattiassa laatoitus, puulämmitteinen kiuas (uusittu n.v.2014). Saunan edellä pesutila, jossa lattia ja seinät laatoitettu. Pesutilassa puulämmitteinen pata, vesi otettu omakotitalon ulkoseinästä letkulla. Saunarakennuksessa lisäksi vielä pukuhuone, missä laatoitettu lattia.
Tontti:Tasainen nurmipiha
Omenapuita, marjapensaita (puna- ja mustaviinimarjaa) ja kasvimaa.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta, myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kylä/Kaup.osa:Venäjä
Kiinteistötunnus:103-406-5-97
Rakennusvuosi:1946
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Hirsirakenne ja lautaverhous
Lämmitys:Puu ja sähkö, omakotitalossa sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan
Kunnallistekniikka:Kunnan käyttövesi ja viemäri
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Kunnallinen viemäröinti syksyllä 2020. Omakotitalon peltikatto maalattu syksyllä 2020. Mökin avotakka korjausmuurattu ja kääntöpelti vaihdettu n.v.2020 (pelti ollut niin jumissa, että jouduttu hakkaamaan irti, siksi korjausmuurattu). Nuohous tehty viimeksi v.2019, pönttöuuni vetää hyvin. Saunan terassi rakennettu n.v.2016. Puukiuas uusittu n.v.2014. Omakotitalon ulkovuoraus uusittu (tuulensuojalevyt+paperi+verhous) n.v.2010. Omakotitalon yläkerrasta puolet paneloitu ja koko yläkerta eristetty villalla n.v.2006. Omakotitalon ikkunat uusittu n.v.2006. Mökin katto remontoitu v.2005. Wc:n lattia laatoitettu ja vesieristetty n.v.2004. Saunarakennuksen sauna, pesuhuone ja pukuhuone uusittu kokonaan (laatoitus ja panelointi) v. 2002. Omakotitalon kaikki sähköt uusittu n.v.2000. Omakotitalon pesuhuone remontoitu n.v.2000.
Tontin pinta-ala n.2600m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:60273.83
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus
Lisätietoja:Humppilan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Venäjänlammin uimarannalle polun kautta n.500 m matka, autolla 1,5 km. Humppilan keskustan palvelut n. 7,6 km Lasitehtaan alueen palvelut n. 5,5 km
Liikenneyhteydet:Tampere n.83 km Turku n.88 km Pori n. 103 km Helsinki n. 143 km
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:210.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:59.000,00 €
Myyntihinta:59.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €