Eri rakennuksissa: 1 makuuhuone sekä keittiötila + sauna + terassit. | 37.0m2 / 46.0m2

Tämä paikka on loistava vaihtoehto siirtolapuutarhamökille erotuksella oma tupa, oma lupa. Mieluisaa tekemistä ja mielenrauhaa tarjoaa tämä todellinen hyvän mielen puutarha. Tykkäätkö istuttaa, kuopsuttaa ja odottaa puiden latvusten alla varjossa satoa? Vehreällä tontilla jalasmökissä keittiötila, puulämmitteinen sauna sekä lisäksi aivan upouusi nukkuma-aitta. Nostalginen vanha lato toivottaa tervetulleeksi tiensuun tuntumassa ja tarjoaa samalla isohkon varastotilan lapioille, haravoille ja muille työkaluille. Niin ja jos tykkää tehdä käsillä vaikkapa linnunpönttöjä, niin tuo lato soveltuu siihenkin tarkoitukseen. Tule ihastumaan!

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Laikkalammintie 6 , 31600 Jokioinen
Tilat:Eri rakennuksissa: 1 makuuhuone sekä keittiötila + sauna + terassit.
Asuin- / kokonaispinta-ala:37.0m2 / 46.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Jalasmökissä on keittiötila, pieni eteinen, sauna sekä terassia, n. 18m2. Nukkuma-aitassa on yksi makuutila n. 19 m2 sekä sen edessä terassi, yhteensä n. 29 m2.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatJalasmökki, missä on keittiö ja sauna, rakennettu n.vuonna 1992. Luoman Puutuote Oy:n Lillevilla65 nukkuma-aitta on aivan uuden karhea eli rakennettu v.2020 sekä tontilla oleva vanha nostalginen lautarakenteinen lato on n. vuodelta 1930.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä on alakaapistoa sekä kuivauskaappitilaa, työtasolla tiskiallas (vesi menee pois). Lattiassa muovimatto, seinät paneelia ja katto levyä. Kokkailut suoritettu 2 polttimisella kaasuliesitasolla.
Makuuhuone:Nukkuma-aitta on 44 mm:n höylähirttä, ns. kevythirttä. Lattia puuta, seinissä ja katossa panelointi. Katon puupinta kaipailee vielä kevyttä pintakäsittelyä. Lattiassa ja katossa on molemmissa eristeet.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen puucee, minkä vieressä pieni varastotila polttopuille.
Sauna:Sauna sai uutta pintaa v.2018, jolloin uudistettiin lauteet, laitettiin Harvian puukiuas kera piippuun asennetun vedenlämmittimen. Kiukaan alaosa sekä taustaseinä on laatoitettu. Lattiassa on muovimattoa, vesi menee pois. Seinissä ja katossa puupaneelia. Hauska yksityiskohta on lauteilta keittiöön näkymän antava ikkuna.
Tontti:Tasamaata kevyin loivennuksin.
Suurimmalta osin puutarhatontti, myös puustoa ja peltoa.
Kunto:Tyydyttävä, nukkuma-aitta on uusi.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Nukkuma-aitan katolla on kaksi aurinkopaneelia: yhden teho 270 w eli yhteensä 540w. Uudet akut, 2 kappaletta. Huom: Nukkuma-aitta rakennusta ei hyväksytä uudeksi päärakennukseksi, vaan aitaksi, jossa saa yöpyä.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Minkiö
Kiinteistötunnus:169-406-2-414
Kattotyyppi/kate:Loiva harja/ huopakate.
Rakennusaine:Jalasmökki: Puurakenteinen. Nukkuma-aitta höylähirttä.
Lämmitys:Jalasmökin keittiötilaa lämmitetty erillisellä kaasulämmittimellä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma kaivo, mistä otettu vain pesu- ja kasteluvedet. Juomavesi tuotu kotoa kanisterissa. Kaivon vettä ei ole tutkittu.
Kunnallistekniikka:Ei.
Tontin pinta-ala n.4860m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Osayleiskaava
Kiinnitykset:8000.00
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus sekä tierasitteet. Tontilla on vain 3 rajatolppaa (42, 52 ja 56). Kolmelta tontin sivulta rajana toimii tiet, mitkä mainittu rasitteena kiinteistörekisteriotteessa.
Lisätietoja:Jokioisten kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut n.3,5 km, minkä autolla pöräyttää 5 minuutissa ja pyörällä vartissa. Lähin uimaranta Rehtijärvi, minne matkaa n.1,7 km.
Liikenneyhteydet:Forssaan sekä Humppilaan n.12 km. Ypäjälle n.16 km. Turkuun n.85 km. Tampereelle n.99 km.
Ajo-ohjeet:Humppilantieltä (tie 2813) käännytään Laikkalammintielle, kevyt kaarros oikealle ja talot näkyvät heti vasemmalla, numero 6 ladon seinässä.
Lisätietoja:Panttikirjat: Kiinnityksiä vastaavat panttikirjat siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä. Kiinteistöverossa on tällä hetkellä mukana vain 2 rakennusta, tulee nousemaan jonkin verran jatkossa. Kunnan vesi- ja viemäröinti aivan tontin rajalla, mahdollisuus ottaa ns.kesävesi. Myös sähköille ei ole pitkää vetomatkaa, jos liittymän haluaa tontille hankkia. Jokioisten kunnan vesi- ja viemärijohtoverkostoon liittymisestä lisätietoa: https://www.jokioinen.fi/asukas/kunnallistekniset-palvelut/vesihuolto/jokioisten-kunnan-vesihuoltolaitos/liittyminen/
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksu 15EUR/vuosi
Kiinteistövero:106.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:40.000,00 €
Myyntihinta:40.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €