2 h, k, s, psh/wc + parveke | 45.5m2

Ihan ykköspaikalla Makasiininrannassa vuoden vanha kaksio saunalla. Nyt sitten ollaan todellakin joen rannassa ja maisemat on huikeat isoista lasitetun parvekkeen ikkunoista, tai mikseipä myös joenrantaan aukeavalta nurmikolta. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja jopa niin, että esteetön kulku onnistuu sähkötoimisten ulko-ovien vuoksi. Huoletonta asumista uudessa talossa, arvostetulla aluella ja kohtuu hinnallakin vielä. Nyt ole nopea, sillä sisään pääset 69.000EUR:n panoksella.

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Loimikatu 3 B7 , 30100 Forssa
Tilat:2 h, k, s, psh/wc + parveke
Asuin- / kokonaispinta-ala:45.5m2 / 45.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asunto sijaitsee esteettömän kulun päässä, katutasossa ja ovien sähköinen avausjärjestelmä tukee helppoa kulkua.
Kerros/Kerroksia:1/2
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Parveke:Lasitettu parveke
Keittiö/varusteet:Siisti ja selkeä keittiö mikä yhdistyy olohuoneeseen. Alakaapit tummat ja yläkaapit vaaleat, välitilassa sävyihin sopiva harmaa laminaatti. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja liesituuletin.
Olohuone:Olohuone yhdistyy keittiöön ja sieltä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattiassa tammilautaparketti ja seinät maalattu.
Makuuhuone:Makuhuoneessa isot liukuovikaapit peiliovilla. Lattiassa on sama tammilautaparketti kuin olohuoneessa ja seinät maalattu.
Kph/WC/varusteet:Wc pesuhuoneen yhteydessä. Pesuhuoneen seinät ja lattia laatoitettu. Paikka pesukoneelle on.
Sauna:Saunassa Harvia-sähkökiuas ja vaalea paneeli. Laudetasot ja askelmat on tervaleppää. Lattia laatoitettu.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: B2018
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Yhtiölainasta maksetaan vain korkojen osuutta (81,90 eur/kk) 31.12.2022 saakka. Tästä eteenpäin yhtiölainaa aletaan lyhentämään, ja näin ollen rahoitusvastikkeen osuus nousee. Kauppaan sisältyy As Oy Forssan Puuvilla -nimisestä taloyhtiöstä velaton autotalliosake. Myytävä autotalli nro 16 sijaitsee osoitteessa Koulukatu 3, 30100 Forssa. Autotallin hoitovastike on 15,20 EUR/kk ja osake on velaton.
Yhtiö
Nimi:As Oy Forssan Retonki
Rakennusvuosi:2020
Kattotyyppi/kate:Pulpetti /huopakate
Asuinhuoneistot:14
Rakennusaine:Betoni
Lämmitys:Maalämpö, vesikeskuslämmitys lattialämmityksenä.
Ilmanvaihto:Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Autopaikat17
Yhtiön yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Kaapeli-tv
Suunnit. korjaukset:Taloyhtiöllä ei ole suunniteltuja remontteja.
Isännöitsijä:Rami Tervomaa Sp-Isännöintipalvelut Oy
Kiinteistönhoito:Talohuolto Pajuniemi Oy
Tontin pinta-ala n.4044.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Tupakointi on kielletty taloyhtiön omistamien ja hallitsemien asuin- ja huioltorakennuksien kaikissa sisätiloissa sekä asuinhuoneistojen parveekkeilla riippumatta siitä, ovatko kyseiset tilat osakas- vai taloyhtiön hallinnassa. Tupakointi on kielletty myös piha-alueella rakennuksen sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä sekä lasten leikkialueella. Yhtiön 17:sta autopaikasta 8 autohallipaikkaa on asuntokohtaisia joiden lisäksi on 9 autopaikkaa. Osakkaiden ja ostajien on syytä tiedostaa, että kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan tehnyt päätöksiä eri rakennusosien karjauksista, tulevat kiinteistön korjaukset tehtäviksi keskimäärin KH-koritn nro 90-00403 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Kauppakeskus ja apteekki n. 750 m Vesihelmi n. 750 m Urheilutalo Feeniks n. 1,5 km, Koulut: Päiväkoti Axel Wahren n. 450 m Keskuskoulu n. 190 m Yhteislyseo n. 600 m Ammatti-instituutti n. 1,8 km HAMK n. 450 m
Liikenneyhteydet:Turku n. 90 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:145.60 EUR/kk
Rahoitusvastike:81.90 EUR/kk
Kokonaisvastike:227.5 EUR/kk
Vesimaksut:Kulutuksen mukaan
Muut maksut:Oma sähkösopimus. Autotallin hoitovastike 15,20 EUR/kk.
Hinta
Velaton hinta:142.700,00 €
Myyntihinta:69.000,00 €
Velkaosuus:73.700,00 €