4h, k, aula, lämpöeristetty kuisti, kellari, yläkerrassa yksi huone, muuten rakentamaton.

Kuka etsikään vanhaa maataloa, nyt sellainen olisi tarjolla Jokioisilla. 1933 rakennettu hirsinen omakotitalo 123 m2 + rakentamatonta tilaa yläkerrassa sekä kellari 12 m2 kaipaavat uutta omistajaa, herätäkseen jälleen elämään. Viimeiset vuodet ollut lomakäytössä. Tontti koostuu kahdesta palstasta, yht.1,465 ha, joiden välissä kulkee Jänhijoentie. Isommalla palstalla (vajaa 9000 m2), on pienehkö peltoalue muuten metsää, siellä on myös maakellari. Toisella puolella on omakotitalon lisäksi osin hirsinen navetta/tallirakennus, jossa kolme erillistä tilaa lisäksi puurakenteinen auto/puuvarasto. Aivan ihana paikka, kannattaa tulla tutustumaan.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Jänhijoentie 175 , 31630 Jokioinen
Tilat:4h, k, aula, lämpöeristetty kuisti, kellari, yläkerrassa yksi huone, muuten rakentamaton.
Lisätietoja pinta-alasta:Lisäksi yläkerrassa yksi huone ja muuten rakentamaton. Kellari 12 m2.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatTontti koostuu kahdesta palstasta, yht.1,465 ha, joiden välissä kulkee Jänhijoentie. Isommalla palstalla (vajaa 9000 m2), on pienehkö peltoalue muuten metsää, siellä on myös isohko maakellari. Toisella puolella on omakotitalon lisäksi osin hirsinen navetta/tallirakennus, jossa kolme erillistä tilaa lisäksi puurakenteinen auto/puuvarasto. Pihapiirissä marjapensaita ja omenapuita sekä koristeistutuksia ja -pensaita. Pihan Jänhijoentien puolella paljon kasvillisuutta näkösuojana.
Keittiö/varusteet:Ihanan iso keittiö, varmasti saa muokattua mieleisekseen. Tällä hetkellä kaksi vesipistettä (vain kylmä vesi), puuhella ja sähköliesi sekä jää- ja pakastinkaappi. Lattiassa muovimatto, seinissä puolipaneeli/maali/laatta. Huonekorkeus 270 cm. Iso vanhanajan olohuone/sali, hk 280 cm, seinät tapetoitu ja lattiassa muovimatto. Isoimmassa makuuhuoneessa rapattu takka, toisessa vanha kaakelitakka ja kolmannessa pönttöuuni. Kaikissa muovimatto ja tapetoidut seinät. Yläkerrassa yksi huone, jossa vanha kamina. Tulisijoja ei ole käytetty muutamiin vuosiin.
Kph/WC/varusteet:Tällä hetkellä ei ole pesutiloja ollenkaan.
Kunto:tyydyttävä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Minkiö
Kiinteistötunnus:169-403-1-462
Rakennusvuosi:1933
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella
Rakennusaine:hirsirunko, lautaverhous
Lämmitys:puu, sähkö
Ilmanvaihto:painovoimainen
Käyttövesi:oma kaivo, josta vesi pumpulla keittiöön.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat vaihdettu noin v. 1990 samoin ulkokatto.
Tontin pinta-ala n.14650m2
Tontin omistus:Oma
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustaan alle kymmenenkilometriä samoin Autokeitaalle. Forssan keskustaan runsaasti 10 km.
Ajo-ohjeet:Aja Autokeitaalta valtatie 2 Porin suuntaan runsaat 5km, käänny vasemmalle Jänhijoentielle, jota runsas kilometri ja saavut perille, kohde vasemmalla.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:248.66 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:54.000,00 €
Myyntihinta:54.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €