1h, tupakeittiö, pkh, sauna. | 42.0m2 / 42.0m2

Tallentavatko nämä hirsiseinät sinun tulevat mökkimuistosi ja mökkitarinasi? Oletko haaveillut viettäväsi aikaa mökillä kaikkina vuodenaikoina? Täällä koet kevään heräämisen, kesän vehreyden, syksyn ruskat ja talvella saat ihastella lumen kuorruttamaa pihapiiriä. Ei se mökin koko, vaan toimivuus ja tunnelma. Tämä lämminhenkinen höylähirsimökki n. 42 m2, isolla 3330 m2:n tontilla, on ihan virallisestikin Piilopirtti – rauhoittumispaikka, missä hektinen arki unohtuu. Pihassa on juuri sopivasti kuopsutettavaa, kokkauskodassa teet sapuskaa kelillä kuin kelillä, vuolukivitakka pitää huolta ettei mökissä palella ja turvallisuutta tuo lähistön muut mökit. Syksyn ja talven aikana on hyvin aikaa miettiä ja suunnitella ensi kesää – pihaan mahtuisi hyvin vielä nukkuma-aitta ja paljukin olisi aika ihana lisä vai mitä mieltä olet?

Esittely: 26.09.2021
Esittelyn kellonaika: 14:30 - 15:00
Esittelijä:Esittelee Peekoo Niemi LKV, LVV, puh. 050 577 0235. Soittaa saa 24/7. peekoo.niemi@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.
Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Matkuntie 550 D , 31640 Humppila
Tilat:1h, tupakeittiö, pkh, sauna.
Asuin- / kokonaispinta-ala:42.0m2 / 42.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Tupakeittiö, makuuhuone, pukuhuone, sauna, terassi n.42m2. Lisäksi kokkauskota sekä ulkorakennus, missä varasto + puucee.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatKokkauskota, missä puuliesi sekä avotuli mahdollisuus vaikkapa makkaranpaistoa ja vaahtokarkkien paahtoa varten. Varastorakennuksessa on tilaa puutarhatyökaluille sekä perinteinen puucee.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Kompaktissa keittiönurkkauksessa on jenkkikaappi, sähköliesi + liesituuletin sekä mikro. Lasku- ja säilytystilaakin on sopivasti. Lisäksi pukuhuonetilaan on tehty erillinen tiskauspiste ja laitettu lisäjääkaappi.
Olohuone:Tupaan mahtuu 6 hengen ruokapöytä, sivuseinälle saa lisättyä tarpeen mukaan halutessa kaapistoja ja vuodesohvallekin jää vielä tilaa terassin puolen ikkunan alle. Ulko-oven suussa takan vieressä on lisäsäilytystilana vaatekaappi.
Makuuhuone:Makuuhuoneessa on nukkumatilaa kahdelle - mahtuu n. 120cm leveä sänky tai sitten tilalle voi laittaa vaikkapa kerrossängyn, missä alempi osa leveämpi ja yläosa kapeampi, niin saa yhden nukkumapaikan lisää.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen puucee pihan perällä pienen varastorakennuksen yhteydessä.
Sauna:Saunassa on puukiuas vesisäiliöllä. Lauteille mahtuu useampikin löylyttelijä yhtä aikaa. Lattia on puuta, seinät ja katto paneloitu.
Tontti:Tasamaata.
Metsää, nurmikkoa, pensaita ja istutuksia - mm. tuijaa, alppiruusua, vuorenkilpeä jne.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei tarvitse energiatodistuslain nojalla olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Tupakeittiössä sekä makuuhuoneessa höylähirsiseinät, lautalattiat ja katoissa puupaneelit. Seinien eristykset on siis tehty ulkopuolelle.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kylä/Kaup.osa:Huhti
Kiinteistötunnus:103-401-1-631
Rakennusvuosi:1988
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti
Rakennusaine:Mökki höylähirsi/hirsipaneeliverhous, varasto ja kota lautarakenteinen.
Lämmitys:Tupakeittiössä varaava vuolukivitakka sähkövastuksella. Kiinteät sähköpatterit tupakeittiössä ja makuuhuoneessa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Käyttövesi:Juomavesi tuotu kanisterissa, pesu- ja kasteluvedet kaivosta.
Kunnallistekniikka:Ei: Lisätiedot antaa Humppilan Vesihuolto Oy.
Suoritetut korjaukset:Seinät eristetty n.vuonna 2005/2006.
Tontin pinta-ala n.3330m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:16818.00
Rasitteet / oikeudet:Kiinteistörekisteriotteen mukaan talousveden ottaminen sekä tieoikeus.
Lisätietoja:Humppilan kunta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Humppila city n.6,5km: mm.ruokakauppa, pankki, kirjasto, terveyskeskus,uimaranta. Humppilan Lasin alue n.8km: mm.apteekki ja ruokapaikkoja. Matkunjärvi ja Koivistonlammi n.6,5km, Venäjänlammi n.12km.
Liikenneyhteydet:Humppilan rautatieasema n.6,5km, Humppilan lasin risteyksissä linja-autopysäkit n.8km.
Ajo-ohjeet:Valtatie 2 Neste:n risteyksestä käännytään Matkuntielle, tätä n.5,6 km, minkä jälkeen vasemmalle, kyltti mökit A – E. Vasemmalle mökki D.
Lisätietoja:Mökki ollut ympärivuotisessa käytössä. Sähkönkulutus esim. marras-/joulukuu 2020 yht. 130EUR. Vuosikulutusarvio n. 3000kwh. Pidetty peruslämpö n. 12 asteessa. Panttikirjat: Kiinnityksiä vastaava panttikirja siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Mm. jätemaksu n. 15 EUR /vuosi, tiemaksu tarpeen mukaan.
Kiinteistövero:211.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:39.000,00 €
Myyntihinta:39.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €