Oh, 2x mh, k, khh/psh/wc, s, wc | 102.0m2

Vaivatonta asumista ihan Jokioisten sydämessä. Vuonna 2008 rakennetulta talolta on vain kivenheitto keskustan palveluihin ja esteetön kulku katutasosta ylös saakka. Hissitalon ylimmässä kerroksessa on tämä erittäin tilava ja kaunis kahden makuuhuoneen saunallinen asunto. Asunnon kaverina myydään autokatospaikka (sis.hintaan), joten lumien putsaus ei hidasta talvisia aamulähtöjä. Lasistetulta parvekkeelta aukeaa näkymät niin keskustaan kuin Kartanon suuntaan, tule ja ihastu, näin loistavaa kohdetta ei kannata jättää näkemättä!

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Keskuskatu 16 as10 , 31600 Jokioinen
Tilat:Oh, 2x mh, k, khh/psh/wc, s, wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:102.0m2 / 102.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asunto on yhdistetty kahdesta pienemmästä asunnosta yhdeksi.
Kerros/Kerroksia:3/3
Hissi:Kyllä
Yleiskunto:Hyvä
Parveke:Lasitetulle parvekkeelle on kulku sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta.
Keittiö/varusteet:Läpi kuljettava keittiö, johon avara käynti eteisestä ja toinen käynti olohuoneesta. Kauniit vaaleat kaapistot, välitilassa näyttävä tumma laatoitus ja reilusti laskutilaa. Astianpesukone ja uuni asetettu ergonomisesti korkealle. Kodinkoneina erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi ja pakastin.
Olohuone:Todella iso olohuone sijaitsee asunnon kulmassa, luonnonvaloa huoneeseen tulee siis kahdelta suunnalta, myös käynti parvekkeelle on olohuoneesta. Lattiassa parketti, seinät maalattu. Olohuoneesta on käynti sekä keittiöön että eteiseen ja toiseen makuuhuoneeseen. Olohuoneessa on hyvin tilaa isolle ruokapöydälle.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta joista toiseen käynti olohuoneesta ja toiseen käytävältä. Molemmissa makuuhuoneissa on yksi seinä tapetoitu, sekä lattioissa parketti. Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Toisessa makuuhuoneessa on kiinteä kaapisto ja toisessa ihana iso liukuovellinen, sisään kuljettava vaatehuone.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneeseen kuljetaan kodinhoitotilan kautta. Koko tila on laatoitettu sekä seinien että lattian osalta, jota sähköinen lattialämmitys lämmittää. Kodinhoitotilassa on pesutorni ja lasku- sekä kaappitilaa on paljon. Pesuhuoneen yhteydessä on wc. Lisäksi erillinen, laatoitettu wc, johon käynti eteisestä.
Sauna:Saunassa on pieni ikkuna, tumma panelointi ja lauteet sekä harmaa laatoitettu lattia. Sähkökiuas ja sähköinen lattialämmitys.
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Asunnon yhteydessä myydään autokatososake, autokatospaikka nro 6. Autokatoksen osuus myyntihinnasta on 5.000 euroa.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Jokioisten Helmi
Rakennusvuosi:2008
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, tiilikate
Asuinhuoneistot:14
Rakennusaine:Teräsbetoni
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Huoneistokohtainen ilmanvaihto
Autopaikat19, joista 12 autotalli/katospaikkoja.
Yhtiön yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pyykinkuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Yhteisantenni
Suoritetut korjaukset:2013: Käyttövesiverkon uusiminen 2018: Tarkastettu märkätilojen silikonisaumat, läpiviennit ja tiivistykset.
Suunnit. korjaukset:Kunnossapitotarve: 2021: Pihapuiden kaato/pensas ja kantojyrsintä. Puuosien huoltomaalausta: autokatokset, päätykolmiot, sähköpääkeskuksen ja lämmönjakokeskuksen ovet. Palovaroitinjärjestelmän kunnostaminen. 2022: Parvekkeiden rakenneosien, parvekelasitusten tarkastus ja huolto. Ilmanvaihtokanavien puhdistus. 2023: Puuosien huoltomaalaus (ikkunat ja ovet). 2024: Ovipuhelinjärjestelmän kunnostus. Katon läpivientien tiiveyden tarkastus säännöllisesti.
Isännöitsijä:Jari-Pekka Itkonen Realia Isännöinti Oy, Forssa
Kiinteistönhoito:Envor Group Oy
Tontin pinta-ala n.4052.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut (mm.päivittäistavarakauppa, apteekki ja terveyskeskus) kivenheiton päässä. Luonnonvarakeskus n. 1,1 km. Forssan keskustan palvelut n. 10 km., Koulut: Miinan koulu (lkt. 1-6) n.300 m. Paanan koulu (lkt 5-9) n.350 m.
Liikenneyhteydet:Turku n. 80 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:428.40 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:428.4 EUR/kk
Vesimaksut:Kulutuksen mukaan, taloyhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit
Muut maksut:Oma sähkösopimus. Autokatospaikan hoitovastike 17,01 EUR/kk
Hinta
Velaton hinta:186.000,00 €
Myyntihinta:186.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €