Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc. Lisäksi käyttöullakko. | 70.0m2

Tahdotko yhdistää kodin ja työn? Houkuttaako edulliset asumiskustannukset ja oma autotallipaikka? Tämä rivitalokolmio on kuin tehty etätyöläiselle, on oma toimisto ja erillinen makkari, josta käynti suojaisalle takapihalle. Lisäksi vaativampaakin asukasta hyvin palveleva tupakeittiöratkaisu. Rankan kotityöpäivän päätteeksi omassa saunassa saa löylytellä, ja Tammelan upeat ulkoilumaastot tarjoaa parastaan, kun pitää nollata työasiat pois mielestä. Nyt ostohousut jalkaan ja kohti Tammelaa!

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Tammelantie 34 as3 , 31300 Tammela
Tilat:Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja wc. Lisäksi käyttöullakko.
Asuin- / kokonaispinta-ala:70.0m2 / 70.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Tupa ja kaksi makuuhuonetta
Kerros/Kerroksia:1/1
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiön taso ja yläkaapisto jatkuu kivasti jakamaan tuvan omaksi kokonaisuudekseen. Keittiössä on kauniit vaaleat kaapistot ja tummat tasot sekä vaalea välitilan laatoitus. Lattiassa on sama laminaatti, mikä jatkuu myös tuvassa ja makuuhuoneissa. Varusteina keraaminen sähköliesi/ -uuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone.
Olohuone:Tupa on asunnon keskellä ja sitä hallitsee kaunis valkoinen, varaava takka. Tuvasta on käynti makuuhuoneisiin ja keittiöön. Asuntoa lämmittää myös varaava patteri.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta joista toisesta on käynti takapihalle ja molemmissa kiinteät kaapistot. Lattioissa laminaatti ja molemmissa toinen seinä tapetoitu ja toinen maalattu.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneen seinät ja lattia on laatoitettu ja siellä on sähköinen lattialämmitys. Erillinen wc, missä laatoitettu lattia ja seinissä lasikuitutapetti.
Sauna:Erittäin siistikuntoinen sauna, missä on lattiassa laatta ja lattialämmitys. Sähkölämmitteinen kiuas tuo lämmöt.
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Myydään vuokrattuna
Energialuokka:Energialuokka: E2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Tuvasta on käynti luukun kautta käyttöullakolle ja huoneistokohtainen varasto sijaitsee autotallirakennuksen päädyssä. Mahdollista ostaa velaton autokatososake hintaan 6.000 euroa. Asunnossa on keskuspölynimuri.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Tammelan Mäntyharju
Rakennusvuosi:2001
Kattotyyppi/kate:Harja /pulpetti, tiilikate
Asuinhuoneistot:5
Rakennusaine:Puu + tiili
Lämmitys:Suora sähkölämmitys ja asunnoissa omat varaavat takat.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat10, joista 5 autokatospaikkaa
Yhtiön yhteiset tilat:Tekninen tila ja huoneistokohtaiset 6 m2:n ulkovarastot.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Yhteisantenni
Suoritetut korjaukset:2012: Asuinrakennuksen huoltomaalaus ja myrskyvaurion korjaus vesikatolla. 2013: Lumiesteiden uusinta. 2015: Vesikalusteiden tarkistus ja tarp.uusinta. 2018: Takapihan penkereen korjaus ja uusinta. 2019: Autotallirakennuksen huoltomaalaus. Pihan valaistus + roskakatos korjaus /uusinta. Lattialämmitystermostaattien vaihto. Postilaatikkotelineen uusinta. Ison koivun kaato. 2022: Talon katto puhdistettu ja maalattu.
Suunnit. korjaukset:Hallituksen ehdottamat korjaukset: Lukituksen uusinta ja vesikalusteiden tarkastus. Kunnossapitosuunnitelma 2021-2025: Syksy 2021: Teetetään ammattilaisella kuntoarvio ja ylläpitosuunnitelma (kuntokartoitus tehty 16.12.2020). Kevät 2022: Asuintalon länsipäädyn pengermuurin korjaus. Kevät 2023: Lukituksen uusinta. Kevät 2024: Pihan sorastus. Kevät 2025: Autotallin pohjoispäädyn pengermuurin korjaus.
Isännöitsijä:Kari Kauppi
Kiinteistönhoito:Kiinteistön huolto osittain talkoilla ja osittain ulkopuolisia käyttäen. Mm.
Tontin pinta-ala n.2280.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:
Asuinaluetietoja
Palvelut:Tammelan keskustan palvelut (mm. päivittäistavarakauppa ja apteekki) n. 600 m Terveysasema n. 150 m Forssan keskustan palvelut n. 8 km, Koulut: Tammelan koulukeskus (lkt.1-9) n. 650 m HAMK Mustiala n. 1,6 km
Liikenneyhteydet:Hämeenlinna n.50 km Tampere n. 100 km Turku n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:207.90 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:207.9 EUR/kk
Vesimaksut:Vesimaksu kulutuksen mukaan, huoneistokohtaiset vesimittarit.
Muut maksut:Autokatospaikan hoitovastike 13,37 EUR/kk. Oma sähkösopimus.
Hinta
Velaton hinta:115.000,00 €
Myyntihinta:115.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €