5 h, 2 k, rh, 3 wc, suihku /kuraet., saunaos+ uima-allas, takkah., 2 var., tekn.tilat. Lisäksi erillinen iso hallirak. | 306.0m2 / 367.0m2

Nyt on hulppeat tilat niin asumiseen, harrastamiseen, kuin yrittämiseenkin. Loimaan Metsämaalla 9 tien vierellä vuosina 1987-89 rakennettu tiiliverhoiltu omakotitalo yhdessä tasossa on esteetön. Talo sopii suurelle perheelle, tilaa rakastavalle, yritystä pyörittävälle tai vaikka edustustiloja kaipaavalle. Itsekantavan kattorakenteen ansiosta pohja on helposti muokattavissa omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan, on kyllä nykyiselläänkin toimiva. Pihapiirissä on lisäksi lämpöeristetty siisti v.-93 rakennettu 549 m2:n hallirakennus, jonka sisäkorkeus on 4 m. Hallissa on tilaa harrastaa tai yrittää isomminkin. On lastauslaituri ja toinen iso nosto-ovi, josta mahtuu ajamaan myös sisään vaikka minkälaista kalustoa tai tarvekalua. Jos et tarvitse hallitilaa itse, voit vuokrata tiloja säilytykseen tms. kuten nykyinen omistaja on tehnyt. Tiloilla on kokoa yhteensä 1,955 ha, joten ei käy ahtaaksi pihallakaan. Tässä kiinteistössä yrittäminen, asuminen tai näiden yhdistelmä onnistuu ainutlaatuisella tavalla – hyvien yhteyksien äärellä mutta yhtä aikaa luonnon rauhassa. Kohde sijaitsee Metsämaalla 12 kilometrin päässä Loimaan keskustasta, ja noin tunnin ajomatkan päässä Turusta ja Tampereelta. Talon toinen pääty on tällä hetkellä vuokrattu.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Pihlatie 11 , 32270 Loimaa
Tilat:5 h, 2 k, rh, 3 wc, suihku /kuraet., saunaos+ uima-allas, takkah., 2 var., tekn.tilat. Lisäksi erillinen iso hallirak.
Asuin- / kokonaispinta-ala:306.0m2 / 367.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:5h, keittiö, ruokailuhuone, olohuone jossa myös keittiö, takkahuone, 3 wc, kph/kuraeteinen, varastohuone, komerohuone, pukuhuone, pesutila ja uima-allashuone, sauna, tekninen tila ja kattilahuone. 2 sisäänkäyntiä ja takapihan terassille käynti saunaosaston pukuhuoneesta.
Huoneluku:8
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatMuut rakennukset: Halli / teollisuushalli valmistumisvuosi 1993 (rakennustiedon mukaan) 549 m2 (rakennustiedon mukaan). Puurunkoinen, lämpöeristetty, sisällä levyt, ulkovuori peltiprofiili, ikkunat 2-kertaiset selektiivilasit. Harjakatto /Profiilipeltikate – aluskate asennettuna. Hallin sisäkorkeus 4 m. Toisessa päässä varastotiloja, jotka jaettu 2 tasoon. Toisessa päädyssä yksi huone ja toinen pieni huone, jossa viemärivaraus/ajateltu vessaksi (ei ole toteutettu). Kaksi isoa nosto-ovea, josta toisesta voi ajaa ajoneuvoja sisään ja toinen toimii lastauslaiturina. 2 sisäänkäyntiä: päässä ja nosto-ovien välissä.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Varsinaisessa keittiössä jääkaappipakastin, sähköliesi/hella, liesituuletin, astianpesukone, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksialtainen tiskipöytä. Välitila laatoitettu. Paikka mikroaaltouunille kaapistossa. Runsaasti kaappi – ja laskutilaa. Keittiön mahtuu iso ruokapöytä. Lattiassa muovimatto, seinissä maalattu lasikuitutapetti, katto maalattu levy. Olohuoneen yhdelle seinälle on rakennettu keittiö (n.2016): jääkaappipakastin, liesitaso, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni ja uuni sekä astianpesukone. Välitilassa sisustuslevy.
Terassi:Talon takapihalla terassi johon käynti pukuhuoneesta.
Olohuone:Iso ja hulppean tilava huone, jonka yhdelle seinälle on n. v.2016 tehty tyylikäs keittiö. Lattiassa muovimatto betonin päällä, seinissä tapetti, katot maalatut suorat levykatot.
Makuuhuone:3 varsinaista makuuhuonetta talon toisessa päässä. Lattioissa muovimatto betonin päällä, seinissä maalattu lasikuitutapetti, katot maalatut suorat levykatot. Yhden makuuhuoneen sivuseinä punatiiltä (vessojen takana).
Kph/WC/varusteet:Kaksi suihkua uima-allashuoneessa. Lattiassa laatta. Uima-allas laatoitettu. Seinät: suihkuseinä ja suihkun viereinen seinä, sekä ensimmäisen sivuikkunan kohdalla laatoitettu. Muut seinät puupaneelia. Katto kauttaaltaan puupaneelia. Lisäksi toisen sisääntulon vieressä tilava suihkuhuone/kuraeteinen johon käynti tuulikaapista. Lattia ja seinät laatoitettu, katto maalattu levykatto. 3 x wc, joissa jokaisessa lattiat ja seinät laatoitettu, katot maalattua levyä. Yhdessä wc:ssä pyykinpesukoneelle paikka. Patterit, peilit ja käsienpesualtaat.
Kodinhoitohuone:Pyykkikoneliitäntä yhdessä wc:ssä.
Sauna:Saunaosastolla: Saunaan käynti uima-allashuoneesta. Saunassa lattia laattaa, seinät puupaneelia ja katto puupaneelia. Pukuhuoneessa lattiassa laatta, seinissä ja katossa puupaneeli. Käynti takapihalle, jossa terassi. Käynti allashuoneeseen/suihkutilaan, tekniseen tilaan sekä wc:hen ja takkahuoneeseen. Takkahuoneessa seinissä maalattua puolipaneelia, 2 rapattua tiiliseinää (pannuhuoneen vastaiset takan takana)+ tehostelaattoja. Katto puupaneelia.
Tontti:Melko tasaista, ei suuria korkeuseroja.
Soraharjua, osin ruohikkoa lähinnä rakennusten välissä ja kuivaa nuorta kangasmetsää; mäntyjä, varpuja: puolukkaa, mustikkaa, kanervaa, sammalta ja jäkälää.
Kunto:Rakennukset siistissä ja hyvässä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei ole laadittu. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Talossa rakenteena puurunko, itsekantavat kattotuolit, joten huonejärjestystä voi muuttaa/muokata. Katto huoneiden osalta on yhtenäinen, rakennettu ennen väliseiniä. Ei kantavia seinärakenteita. Huoneiden välillä ei ole kynnyksiä, joten talo on esteetön. Huonekorkeus 2,6 m! Käyttövesiputket suojaputkessa eristeiden alla maata vasten. Lämmitysverkoston vesiputket pinnassa katon rajassa. Pihalla 3 auton lämmitystolppaa.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Loimaa
Kiinteistötunnus:430-440-2-112, 430-440-2-61
Rakennusvuosi:1989
Tilan nimi:IKKUNAPAIKKA, MÄNNIKKÖ
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / profiilipeltikate
Rakennusaine:Puurunkoinen, tiiliverhoiltu
Lämmitys:Öljylämmitys : vesikiertoiset patterit ja pesutiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Vesiputket, lämmitysvesiputket kotelossa katon rajassa. Lisäksi 2 ilmalämpöpumppua. Takkahuoneessa varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto
Käyttövesi:Kunnan vesiliittymä
Viemäri:Saostuskaivo
Tontin pinta-ala n.19550m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Asuinaluetietoja
Palvelut:Metsämaalla OP pankki, peruskoulu, päiväkoti n 4,5 km, Loimaalla 12 km kaupat ja muut palvelut, sairaala. Forssa 34 km, Humppila 14 km, Ypäjä 16 km. Turku n. 75 km, Tampere n. 88 km, Hki 148 km.
Liikenneyhteydet:Valtatie 9:n vieressä. Loimaa 12 km, Forssa 34 km, Humppila 14 km, Ypäjä 16 km. Turku 75 km, Tampere 88 km, Helsinki 148 km, Pori 108 km.
Asumiskustannukset
Öljynkulutus:n. 2000-3000 l / vuosi l/v
Kiinteistövero:1150.86 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:278.000,00 €
Myyntihinta:278.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €