Oh ja rt, 4x mh, k, psh/wc, khh, et, tk, psh, s, wc, ph, vh, var, tekn. | 158.0m2 / 172.0m2

Ison perheen unelmakoti maalämmöllä on rakennettu rauhalliseen Urjalankylän maalaismaisemaan vain muutama vuosi sitten. Pihassa on kallioreunainen lampi, johon pääsee saunasta kipaisten vilvoittelemaan. Rinnetalon alakerrassa on iso takkahuone ja saunatila, ja yläkerrassa upeat ja valoisat oleskelutilat sekä moderni keittiö. Makuuhuoneita onkin sitten molemmissa kerroksissa. Parveke ja terassi sekä piha on vielä tekemättä, joten tule ja viimeistele tästä mieleisesi koti. Jos vertaa nykyisiin rakennushintoihin, niin eipä tarvinne miettiä... Mahdollisuus ostaa lisää maata.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Rekisuontie 167 , 31720 Urjala
Tilat:Oh ja rt, 4x mh, k, psh/wc, khh, et, tk, psh, s, wc, ph, vh, var, tekn.
Asuin- / kokonaispinta-ala:158.0m2 / 172.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Ensimmäisessä kerroksessa on iso avoin olohuone, minkä yhteydessä on myös ruokailutila. Lisäksi kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, kodinhoitohuone ja eteinen. Kellarikerroksessa on iso takkahuone, jonka ympärillä on kaksi makuuhuonetta joista toisessa on oma vaatehuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc ja varasto- sekä tekninen tila. Taloon on myös piirretty parveke ja terassi, mutta ne on vielä toteuttamatta.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatPihassa on käyttökuntoinen maakellari.
Yleiskunto:Hyvä
Parveke:Parveke puuttuu vielä
Keittiö/varusteet:Keittiö on oma yksikkönsä, mutta yhdeltä sivultaan auki ruokailutilaan mahdollistaen seurustelun kokatessa. Lattiassa on vinyylilankku, katossa paneeli ja seinissä maali. Korkeakiiltoiset valkoiset kaapinovet ja yksikertainen valkoinen välitila muodostavat rauhallisen kokonaisuuden. Varusteina puuhella, erillissähköuuni, induktioliesitaso, kalusteisiin sijoitettu mikroaaltouuni, Festivo jääkaappi-/pakastinyhdistelmä, liesituuletin ja integroitu astianpesukone.
Olohuone:Olohuone on avoin ja valoisa tila. Ikkunat antaa takapihan ja lammen suuntaan ja täältä on käynti parvekkeelle, mikäli sen haluat suunnitellulle paikalle rakentaa. Lattiassa on vinyylilankku, katto on paneloitu ja seinät maalattu/tapetoitu.
Makuuhuone:Yhteensä neljä makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa ja kaksi kellarikerroksessa. Kaikissa makuuhuoneissa on lattiassa vinyylilankku, katossa panelointi ja seinissä maali/tapetti. Alakerran yhdessä makuuhuoneessa on ii-haa-na prinsessatapetti. Alakerran isomman makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone.
Kph/WC/varusteet:Yläkerrassa on laatoitetun pesuhuoneen yhteydessä wc. Kellarikerroksessa on persoonallisesti mustavalkoiseksi laatoitetussa pesuhuoneessa kaksi sadesuihkupaikkaa. Kellarikerroksessa on lisäksi erillinen wc, missä lattia ja välitila on laatoitettu ja seinät maalattu. Takapihan sisäänkäynnin yhteydessä on kätevä kuraeteinen ja samassa pukuhuonetilassa on poreamme, mitä ei ole kytketty käyttöön. Tila on osittain laatoitettu.
Sauna:Saunassa on Kota-sähkökiuas suurella kivitilalla, mikä on upotettu isoon lauteeseen saunan nurkkaan. Lisäksi saunan sisääntulon vieressä on Aito -puukiuas, jonka takaseinässä on laatoitus. Lattia ja seinän alaosa on laatoitettu ja lauteiden taustat paneloitu. Katossa on led-valaistus ja materiaalina sormipaneeli. Saunasta puuttuu vielä kaiteen päällyslaudat, myyjät hoitavat kuntoon.
Tontti:Piha-aluetta ei ole vielä laitettu rakentamisen jälkeen, joten pihan saat rakentaa ihan oman mielesi mukaan.
Kallioon tehty komea uimalampi, josta tähän kiinteistöön kuuluu n. 1/3 osa.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Keskuspölynimuri, salaojat ja patolevytys on. Mahdollisuus ostaa lisää maata määräalana talon ympäriltä ja lähietäisyydeltä. Esimerkiksi 6 ha eu-tukikelpoista peltoa, 3,5 h metsää, talon vieressä olevan 100 m2: tiilirakennuksen tai 100 m2:n konehallin. Näistä neuvotellaan erikseen.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Urjala
Kylä/Kaup.osa:Urjalankylä
Kiinteistötunnus:887-439-12-198
Rakennusvuosi:2019
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Puu/betoni, lautaverhous.
Lämmitys:Maalämpö, lattialämmitys. Puuhella ja varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen
Käyttövesi:Oma rengaskaivo, 1980 syvennetty ja laitettu.
Viemäri:Oma
Suoritetut korjaukset:Taloa ei ole lopputarkastettu, koska parveke/terassi on tekemättä vielä ja talosta puuttuu toinen pintamaalikerros.
Tontin pinta-ala n.3830m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:420000.00
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus K36560, tiemaksu n. 150EUR/v
Lisätietoja:Urjalan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Urjalan keskustan palvelut n.13 km Taikayö Camping leirintäalue ja uimaranta n.4 km Tampere n. 73 km, Koulut: Laukeelan päiväkoti, Urjalan yhtenäiskoulu (lkt.1-9) ja Väinö Linnan lukio n.13 km
Liikenneyhteydet:Punkalaitumentien varressa, Rekisuontien risteyksessä on bussipysäkki.
Ajo-ohjeet:Urjalasta valtatie 9 liittymästä kohti Punkalaidunta n.10 km, jonka jälkeen käännös vasempaan Rekisuontielle. Kohde on n.1,7 km päässä, tien oikealla puolella.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:750.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:289.000,00 €
Myyntihinta:289.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €