Tupa, keittiö, pukuhuone, sauna ja avokuisti. | 31.5m2 / 48.0m2

Suomen suvi ja oma mökki, mitä muuta sitä voisi toivoa. Lampi, metsän humina, lintujen laulu ja oma rauha. Lopputuloksena suloinen mökkihöperyys. Täällä viihtyy niin saunatonttu, grillimestari kuin uimamaisterikin, lukutoukka, aktiivilomailija kuin viherpeukalokin tai vähän kultturellimpikin mökkeilijätyyppi - paikka tarjoaa jokaiselle jotakin. Punainen tupa, moninainen pihapiiri ja lampi mahdollistaa niin piha- kuin vesileikit. Tilaa isolla 5130 m2 tontilla on niin mölkyn heitolle kuin frisbeegolf-koreillekin, kasvi- ja perunamaalle tai sitten vain auringonottoon ja riippumattoiluun. Kesäillan valssin voi käydä tanssimassa Pappisten lavalla ja kulttuuria tarjoilee Pöytyän kesäteatteri. Roihahtiko mökkirakkaus? Tervetuloa tutustumaan!

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Roinisenpolku 21 , 32500 Pöytyä
Tilat:Tupa, keittiö, pukuhuone, sauna ja avokuisti.
Asuin- / kokonaispinta-ala:31.5m2 / 48.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Mökin huoneistoala on 31,5 m2, kerrosala 38 m2 ja rakennusala 48 m2.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatMökissä on tupa ja keittiö. Avokuistilta näppärästi käynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Mökin kokonaisala n.48 m2. Ulkorakennus, missä on makuuhuone ja toisessa päädyssä rakennusta varasto-/ verstastila, on ulkomitoin n. 3x6 metriä. Lisäksi pihapiirissä on myös puuliiteri, pieni puutarhavaja sekä puucee.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Tässä kompaktissa mökkikeittiössä on sopivasti niin työskentely-, kuin säilytystilaakin. Pöytätasolla on yksialtainen tiskiallas, mistä vesi menee pois, tämä helpottaa tiskailua ja ruoanlaittoa. Kokkaukset voi tehdä Rame -merkkisellä, kaksilevyisellä puuliedellä, kaasukeittolevyllä tai sitten pikana mikrolla. Pieni jääkaappi on tällä hetkellä tuvan puolella.
Olohuone:Tupaan mahtuu hienosti ruokapöytä penkkeineen sekä vielä pari levitettävää sohvasänkyäkin. Kolmella eri seinällä olevat ikkunat tuovat tilaan valoa ja antavat avartavan vaikutelman. Ruokapöydästä on kaffetellessa mukava katsella lammelle ja luontoon. Sekä tuvassa, että keittiössä on puulattia, seinissä on hirsipaneelia ja katot on paneloitu.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen puucee siellä pihan perällä.
Sauna:Mökin avokuistilta ensin käynti pukuhuoneeseen, missä kivasti kaappitilaa sekä istumapenkki ja siitä sitten käynti itse saunaan. Puulämmitteinen kiuas vesisäiliöllä antaa lempeät löylyt ja siinä löylytellessä voi lauteilta katsella ikkunasta metsän menoa. Välillä vilvoittava pulahdus oman pihan lampeen ja eikun takaisin saunaan. Saunan lattia on laatoitettu, seinissä ja katossa puupaneelit.
Tontti:Monipuolisesti niin tasamaata, nurmikkoa, kuin rinne-/metsämaatakin.
Pihapiirissä on kaivettu lampi. Matalampi pää on ulkorakennuksen puolella. Lisäksi istutuksia ja pieni kasvimaa tienhaaran tuntumassa.
Kunto:Alkuperäinen, yleisilmeeltään siistissä kunnossa.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Pöytyä
Kiinteistötunnus:636-426-6-96
Rakennusvuosi:1991
Kattotyyppi/kate:Harjakatto/peltikate.
Rakennusaine:Puurunko/lautaverhous.
Lämmitys:Keittiön puuliesi, tuvan petrolilämmitin sekä sähköirtopatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma porakaivo, mistä ns. kantovesi. Käytetty myös juomavetenä.
Kunnallistekniikka:Ei kunnallistekniikkaa.
Suoritetut korjaukset:Katto uusittu n.4-5 vuotta sitten, porakaivo puhdistettu v.2020, avokuistin lattialaudat maalattu v.2021. Lampea kunnostettu v.2014.
Tontin pinta-ala n.5130m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus.
Lisätietoja:Pöytyän kunta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Lähimmät ruokakaupat n.10 km Oripäässä ja Mellilässä. Pappisten lavalle tansseihin n.8 km ja Pöytyän kesäteatteriin n.12,5km.
Liikenneyhteydet:Oripää n.9km, Mellilä n.14km, Loimaa n.20km, Huittinen n.45km, Turku n.55km, Tre n.119km, Hki n.176km. Valtatielle Tku-Tre n.12km.
Ajo-ohjeet:Valtatie 9 Turku-Tampere tieltä Mellilän tienhaaran kohdalta vasemmalle Niinijoentielle. Tätä n.2,3 km ja käännytään vasemmalle Koivusaarentielle, mitä n. 7,7 km. Tämän jälkeen käännös vasemmalle Virkasuontielle, mitä n. 1,6 km ja käännytään vasemmalle Savulantielle. 300 metrin jälkeen käännös oikeaan Roinisenpolulle ja käännös oikealle n. 60 metrin jälkeen punaisen ladon edestä menevälle sivutielle, vajaan 100m jälkeen oikealla nro. 21. Kokonaismatka valtatieltä mökille tätä reittiä n. 12 km, josta asvaltoitua pintaa n. 9km.
Lisätietoja:Kiinteistöllä on sähköliittymä, mikä siirtyy kaupan mukana, ilman eri korvausta.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksu n.56EUR/vuosi, jätemaksu n.15EUR/vuosi.
Kiinteistövero:199.03 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:58.000,00 €
Myyntihinta:58.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €