Olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna, psh, khh, wc ja vh. | 78.5m2

Tämä asuinalue on täysin omassa rauhassaan, suojaisalla alueella ja kuitenkin vain kivenheiton päässä Jokioisten keskustan palveluista. Tässä rivitalokolmiossa on matkan varrella tehty erilaisia parannuksia niin ilmastoinnin, lämmityksen kuin lisäeristämisenkin suhteen, eikä pinnatkaan ole alkuperäiset. Asunnon pohjaratkaisu on erittäin toimiva ja aurinkoinen takapiha on mitä ihanin paikka nauttia kesästä.

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Leipurintie 4 B3 , 31600 Jokioinen
Tilat:Olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, sauna, psh, khh, wc ja vh.
Asuin- / kokonaispinta-ala:78.5m2 / 78.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asunnon lisäksi autokatospaikka ja ulkovarasto.
Huoneluku:3
Kerros/Kerroksia:1/1
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Läpikuljettavassa keittiössä on mukava kokkailla, kun alla on laatoitettu ja lattialämmityksellä varustettu lattia. Vaaleat kaapistot ja välitilan laatoitus on ajattoman kaunis. Varusteina on keraaminen sähköliesi, astianpesukone, liesituuletin ja kaksi jää-/pakastinkaappia.
Terassi:Huoneistokohtainen piha-alue rajoittuu reunoilla oleviin aitoihin ja päädyssä kiinteistön rajaan.
Olohuone:Olohuoneen laminaattilattiassa on sähkölämmitys, katossa on paneeli ja seinät on tapetoitu. Olohuone aukeaa mukavasti keittiön yhteyteen. Viilennystä tilaan tuo ilmalämpöpumppu.
Makuuhuone:Molemmissa makuuhuoneissa on tapetoidut seinät sekä katossa mdf-paneeli. Isommassa makuuhuoneessa on lattiassa tammiparketti ja kiinteät kaapistot. Pienemmässä makuuhuoneessa on lattiassa laminaatti lattialämmityksellä. Molemmat makuuhuoneet on sisäpihan puolella, joten niihin ei auringonsäteet suoraan pääse lämpöä nostamaan. Erilliseen vaatehuoneeseen on käynti eteisestä.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneeseen ja saunaan on käynti kodinhoitohuoneen kautta, mistä on käynti myös takapihalle. Tilat on laatoitettu/paneloitu ja saunassa on sähkölämmitteinen kiuas. Erillisen wc:n käynti on eteisestä, lattiassa on laatoitus ja lattialämmitys. Kodinhoitohuoneessa on laatoitettu lattia sähkölämmityksellä ja työpöydän takaseinään on tehty vesieristys v.2009 toteutetussa remontissa. Tilassa on paikka pesukoneelle ja vesipiste.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Taloyhtiössä ei ole laadittu energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Asuntoa on remontoitu v.2000-2009. Tänä aikana on mm. uusittu pintamateriaaleja, lisätty lattialämmityksiä, lisäeristetty seiniä ja uusittu sälekaihtimet. Asunnon ilmastointi on uusittu v.2003, lisätty lämmöntalteenotolla varustettu tuloilmalaite. Takapihan ikkunoiden eteen on asennettu markiisi v.2010. Ilmalämpöpumppu on asennettu v.2019.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Jokioisten Puistola 1
Rakennusvuosi:1987
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, peltikate
Asuinhuoneistot:6
Rakennusaine:Puu
Lämmitys:Sähkölämmitys
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat6
Yhtiön yhteiset tilat:Autokatos, missä on asuntokohtaiset autokatospaikat ja varastorakennus, missä sijaitsee huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Yhteisantenni
Suoritetut korjaukset:2021: Nurmikaistaleiden poisto autokatoksen edestä ja takaa, muutos soralle sekä salaojituksen uusimista. Taloyhtiön numerovalaisimen asennus, pihavalaistuksen uusiminen. 2019: Lumiesteet katolle oleskelupihojen puolelle koko matkalle. Varastojen ovien kunnostus. 2018: Isojen puiden kaatoa. 2017: Ilmastointijärjestelmän puhdistus ja säätö. Katon huoltomaalaus ja läpivientien tiivistykset. 2015: Kulkusiltojen asennus katolle. 2013: Lumiesteet asennettu koko katon mitalle. Rakennuksen huoltomaalaus ja huonokuntoisten lautojen vaihto. 2012: Ulko-ovien lukkojen uudelleensarjoitus. 2011: Sähkökopin oven huoltomaalaus talkoin. Ikkunoiden huoltomaalaus talkoin aurinkopuolelta. 2010: Takapihan väliaitojen uusiminen. 2008: Katon huoltomaalaus. 2007: Ilmastointijärjestelmä puhdistettu ja säädetty. 2006: Lumiesteet asennettu.
Suunnit. korjaukset:Kunnossapitptarveselvitys esitetty yhtiökokoukselle 26.4.2022. Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien 5 vuoden aikana: Huoneistojen ikkunoiden kunnon tarkkailu (maalaus/uusiminen?) Märkätilojen kosteusmittaukset sekä silikonisaumojen tarkastus, tarvittaessa uusiminen, osakkaan vastuulla. Jätekatoksen laajennus vuoden 2023 kesään mennessä. Huoneistokohtaisten sähköpattereiden uusiminen tarvittaessa. Hallituksen näkemyksen mukaan rakennuksen välittömämpiä kunnostustarpeita ovat jätekatoksen laajennus seitsemän lajitteluastian mahtumiseksi jätelain mukaiseksi v.2023 kesään mennessä.
Isännöitsijä:Anu Kallionpää JTT Oy Isännöinti
Kiinteistönhoito:Osakkaat hoitaa talkoovoimin talonmiehen tehtäviä. Lumen auraus, hiekoitus ja
Tontin pinta-ala n.2121.00m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Jokioisten kunta
Lisätietoja:
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut (mm. päivittäistavarakauppa, apteekki ja pankki) n. 500 m. Terveysasema n. 600 m. Urheilukenttä ja Frisbeegolfrata n. 800 m., Koulut: Mäntypuiston päiväkoti n. 600 m. Teerimäen päiväkoti n. 800 m. Miinan koulu (lkt. 1-6) n. 800 m. Paanan koulu (lkt. 5-9) n. 1 km.
Tietoliikennepalvelut:Ei
Liikenneyhteydet:Forssa n. 10 km Hämeenlinna n. 60 km Turku n. 80 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:196.25 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:196.25 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedotHuoneistokohtaiset mittarit ja lämminvesivaraaja, laskutus puolivuosittain kulutuksen mukaan. EUR/kk
Muut maksut:Asuntokohtaisen autopaikan kustannus loka-maaliskuun ajalla 2,50 eur/kk.
Hinta
Velaton hinta:97.000,00 €
Myyntihinta:97.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €