2h, k, psh/wc | 60.0m2

Loistavalla sijainnilla tilava, parvekkeellinen kaksio. Asunnon lattioiden uusiminen on parhaillaan työn alla, muuttamaan pääset heti kun remppa on valmis, elokuun 2022 aikana. Luottotiedot tarkistetaan ja laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella edellytetään. Näytöistä voit olla suoraan yhteydessä Leenaan, 050 447 7810 /leena.makela@kiinteistokauppiaat.com.

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Opintie 3 A4 , 30300 Forssa
Tilat:2h, k, psh/wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:60.0m2 / 60.0m2
Kerros/Kerroksia:1/4
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Siisti keittiö, missä v.2022 uusittu laminaattilattia. Keittiö kaapinovet myös uusittu matkan varrella. Varusteina jenkkikaappi, erillinen pikkupakastinkaappi, liesituuletin sekä sähköliesi.
Olohuone:Olohuoneessa on v. 2022 uusittu laminaattilattia. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuone:Makuuhuoneessa on v. 2022 uusittu laminaattilattia sekä maalatut seinät. Isot kiinteät kaapistot.
Kph/WC/varusteet:Laatoitettu pesuhuone on remontoitu v. 2020. Tilassa on paikka pesukoneelle.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Huoneistokohtainen varasto.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Opintie 3
Rakennusvuosi:1974
Autopaikat23
Yhtiön yhteiset tilat:Kaksi urheiluvälinevarastoa, jäähdytetty talouskellari, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Kyllä
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:1986 kaukolämpöön siirtyminen, 1993 kv-verkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusinta, 1994 alapohjan putkiston muutostyö, 1997 iv-kanavien nuohous, 1998 katemateriaalien uusinta ja saunatilojen saneeraus, 2000 kuntotutkimus, 2002 parvekkeiden betonikorjaus ja lattioiden pinnoittaminen, 2003 porraskäytävien huoltomaalauksia 2005 antenniverkon kunnostus, 2007 jätekatoksen rakentaminen, 2010 savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, julkisivukorjaus, pitkien sivujen lisäeristäminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, porraskäytävien ikkunoiden uusinta, 2011 porraskäytävien maalaus, ilmoitustaulujen uusinta, 2012 takapihan sisäänkäynnin kunnostus ja kaatojen korjaus, 2015 patteriventtiilien ja -termostaattien uusinta, lämmityksen perussäätö, 2016 löylyhuoneen paneeleiden, lauteiden ja kiukaan uusinta, ilmanvaihtokanavien nuohous, puhaltimen puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2017 sähköpääkeskuksen huolto, julkisivun halkeamakorvaukset, 2018 kylpyhuonekatselmus, käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelun aloittaminen, parvekkeiden kuntotutkimus, 2019 parvekepielen tukeminen 1 kpl, 2020 käyttövesiverkostosaneeraus, jonka yhteydessä tehty lämmönsiirtimen uusinta, kuitusisäverkon asentaminen ja valokaistaliittymän hankinta, 27 kpl huoneiston kylpyhuonesaneeraus ja jäljellä olleiden seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoiksi.
Suunnit. korjaukset:Kiinteistössä teetettiin parvekkeiden kuntotutkimus 2018. Tutkimus osoitti, että parvekepielet ja -kaiteet ovat erittäin huonossa kunnossa. Pahimmin vaurioitunut pieli on korjattu. Mikäli parvekkeiden kunnossa ei tapahdu merkittäviä muutoksia, varsinainen parvekkeiden korjaus on suunniteltu toteutettavaksi n. 5 vuoden päästä. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan parvekepielien ja vesikatteen tarkastukset tehdään vuosittain, 2022 ei suunniteltuja remontteja, 2023 raitisillmaventtiileiden suodattimien vaihto, 2024 parvekesaneeraus ja talosaunan pesuhuoneiden saneeraus, 2025 ei suunniteltuja remontteja, 2026 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö.
Isännöitsijä:Jaana Hurjanen
Tontin pinta-ala n.3745.00m2
Lisätietoja:Kunnossapitovastuu kaikista osakkeenomistajien jälkikäteen huoneistoon tekemistä muutostöistä kuten parvekelasituksista, saunoista yms. kuuluu osakkeenomistajalle. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on saataava aina lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalinen asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku-ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaa omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon. Sähkö laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Asukasta edellytetään lukemaan sähkömittari pyydettäessä. Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Osakas on viimekädessä vastuussa huoneiston sähkö- ja vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Asukkaan Lounealta tilaamat laajakaistan lisäpalvelut Lounea laskuttaa suoraan asukkaalta. Mikäli osakas uusii huoneiston sähköistyksen, taloyhtiö kustantaa remontin yhteydessä asuntoon uuden ryhmäkeskuksen.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Päivittäistavarakauppa n. 400 m Kauppakeskus ja apteekki n. 600 m Urheilutalo Feeniks ja frisbeegolfrata n. 100 m Vesihelmi n. 800 m Terveysasema n. 2 km, Koulut: HAMK n. 1,5 km Akvarelli (päiväkoti ja lkt.1-9) n. 800 m
Asumiskustannukset
Vesimaksut:kulutuksen mukaan, ennakko 25 eur/kk tasaus vuosittain
Muut maksut:Sähkö kulutuksen mukaan, ennakko 25 EUR/kk, tasaus vuosittain. Muut vuokralaisen käyttöön ottamat, taloyhtiön veloittamat kustannukset (esim. autopaikka tai saunavuoro) maksetaan vuokran yhteydessä taloyhtiön taksan mukaisesti.
Vuokratiedot
Vuokra:550,00 €/kk
Vuokravakuus:500,00 €
Vuokrasopimus:Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.
Vuokran korotus:Vuokran tarkistus, muu per vuosi: ylläpitokustannusten nousu.