Oma puolen hehtaarin puisto kuten Nalle Puhillakin. Aurinkoinen tontti, 0,5220 ha, josta osa metsää. Hyvin rakennettu, talviasuttava mökki on rakennettu kalliolle. Mökissä tupa, avokeittiö, 2x makuuhuone, wc ja parvi + 2x terassi 80 m²/ 100 m². Talousrakennus, 40 m², jossa tilava saunakammari, pesuhuone ja sauna ja 3 erilaista varastoa. Grillikatos ja terassi. Tilalta löytyy porakaivo, kunnan vesi , sähköt, umpisäiliö jätevesille, ulkoporeamme, varaava takka, leivinuuni, puuhella, ilmalämpöpumppu jne. lue lisää alta. Hyvät kulkuyhteydet ja Tammelan tarjoamat useat virikkeet.

Kategoriat: Loma-asunnot

Osoite: Kapilontie 4, 31380 Tammela.
Alue/kaavoitus: Tammelan kunnan Letkun kylässä, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala: Talviasuttava mökki, jossa tupa, avokeittiö, 2x makuuhuone, wc ja parvi + 2x terassi 80 m²/ 100 m²
Kiinteistötunnus: 834-420-2-59 Käpälämäki-niminen tila.
Kiinnitykset: Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 26.000 euron edestä. Kirjallinen panttikirja luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä ja hän voi käyttää sitä oman lainansa vakuudeksi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Talousrakennus, 40 m², jossa tilava saunakammari, pesuhuone ja sauna. Lisäksi kolme erilaista varastotilaa. Grillikatos ja terassi.
Tontin kuvaus / koko: Oma puolen hehtaarin puisto kuten Nalle Puhillakin. 0,5220 ha, josta osa pihapiiriä ja loput metsää. Mökki on rakennettu kalliolle ja osa pihastakin on kalliota. Toisella sivulla maasto on hyvin rehevää ja suotuisaa kasveille. Aurinko paistaa pihaan koko päivän.
Ranta / järvi: Ei ole rantaa, mutta ihana ulkoporeallas löytyy. Siihen saa letkulla kunnan veden. Tilalla on Letkun kylän yhteiset kirjatut vesioikeudet, että kyllä vesille pääsee, vaikka ei omaa rantaa olekaan.
Parveke / terassi: Kohteessa on kolme erilaista terassia ja yksi parveke. Mökin edustalla yksi, grillikatoksen edessä yksi, saunarakennuksen edessä yksi ja vielä parvelta pääsee parvekkeelle.
Olohuone: Tilava tupa, jossa lautalattiat ja seinät paneloidut. Tuvassa on varaava takka, leivinuuni ja vielä keittiön puolella puuliesi.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneissa myös lautalattiat ja seinät paneloidut. Huoneet on jaettu siirrettävällä hyllyköllä. Parvella tarvittaessa makuupaikat kuudelle.
Keittiö: Tuvan jatkeena on avokeittiö, jossa kodinkoneina jääkaappi, liesi, liesituuletin, pyykinpesukone ja mikro.
Saunaosasto: Sauna on ulkorakennuksessa ja se lämpiää tietenkin puilla lämmitettävällä uudenkarhealla Kota-tolppakiukaalla.
Pesu / wc-tilat: Mökissä sisällä wc. Ulkorakennuksessa pesuhuoneessa betonilattia, päällä rallit. Pata veden lämmitystä varten, seinät paneloidut. Tilavan kokoinen pukuhuone, jonne voi vaikkapa vieraan majoittaa.
Asunnon kunto: Mökki on hyvässä kunnossa.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö: Sähköliittymä siirtyy, sulakekoko 3 x 25 A. Voimavirta.
Muita maksuja: Kiinteistövero 213 € vuodessa. Tiemaksu 16 € vuosi, jätemaksu 14 € kerta + 20 € perusmaksu ja umpisäiliön tyhjennys noin 130 € kerta.
Vesi/viemäri: Oma porakaivo (hieman rautapitoinen vesi), josta vesi pumpulla sisään (wc, keittiö pyykinpesukone). Lisäksi kunnan vesiliittymä, josta vesi saunalle kesävetenä. Kunnan toimesta laittavat toimimaan keväällä ja ottavat mittarin pois syksyllä. Likavesille 5,5 kuution umpisäiliö, joka on tyhjennetty 1-2 kertaa vuodessa. Tyhjennys maksaa noin 130 € kerta.
Rakennettu: 1984
Rakennusaine / katto: Lattia: tiivistetty sora, betonilaatta + teräsverkko 75 mm, mineriittivilla+ koolaus 50 x 100 k/k 600, 100 mm, höyrysulku ja lattian ponttilauta. Ulkoseinä: vaakalauta 19 mm, tuulensuojalevy 10 mm, lämmöneristys min. villa 150 mm, runko 50 x 100vaakarimat, höyrysulku, seinäpaneeli. Välipohja: kattolauta, höyrysulku, lämmöneriste min. villa 200 mm, koolaus ja lattian ponttilauta. Katto: peltikate, ruoteet 25 x 100 k/k 500 25 mm, tuulensuoja 3 mm, lämmöneristys 150 mm, kattotuolit 50x150 k/k 900, höyrysulku ja kattopaneeli. Kolminkertaiset ikkunat.
Muiden materiaalit: Saunarakennus. Alapohja: tiivistetty sora, styrox 100 mm muovikelmu, betonilaatta. Seinärakenne: vaakapaneeli, tuuletusväli/rimat, vuorauspaperi, mineriittivillaa 100 mm/runkotolppa, höyrysulku, naulausrimat ja paneeli. Vesikattorakenteet: tuulensuojalevy, mineriittivilla 150 mm/kattokannattajat, höyrysulku, harvalauta ja peneeli.
Lämmitys / tulisijat: Varaava takka, leivinuuni, puuhella, puhelimella ohjautuva ilmalämpöpumppu ja lisäksi patterit tarvittaessa.
Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset: Ilmalämpöpumppu, kunnan vesi ja katolle vaihdettu kateruuveja. Piippu pellitetty ja harjapelti uusittu. Kiuas uusittu.
Palvelut / yhteydet: Somerolle 11 km. Kyläkauppaan noin 3 km.
Ajo-ohje: Kun käännyt Kapilontielle, aja heti ensimmäisestä liittymästä vasemmalla puolelle ylös pihaan. Hieman jyrkkä nousu.
Muuta: Vireä Letkun kyläyhteisö. Tammelassa tarjolla paljon vesistöjä ja mm. Eerikkilän urheiluopisto melko lähellä. Löytyy myöskin kolme erilaista kansallispuistoa. Kannattaa katsoa netistä -Saaren kansanpuisto- Liesjärven kansallispuisto -Torronsuon kansallispuisto. Tämä kohde on niin tasokas, että se sopisi hyvin vaikkapa viikkovuokraukseen, siis sijoituskohde!
Hintapyyntö: 75.000 €