Unelma kakkoskodista järven rannalla voi olla nyt totta. 2001 loma-asunnoksi rakennettu ja 2002 omakotitaloksi laajennettu/muutettu upea kohde, joka saanut viimeisen silauksensa 2010. Neliöitä talossa on 132/167 m² ja tämän lisäksi koko talon mittainen lämmin ullakko, johon jykevät avoportaat. Yläkerrassa oman mielen mukaan muokattavaa tilaa ja valmius wc:lle. Talo on niemen kärjessä ja jokaisesta ikkunasta saa ihailla järvimaisemaa. Tontti hulppeat 1,1650 ha ja Rautijärven rantaviivaa n 400 metriä, vesijättö lunastettuna. Tämän lisäksi käsin veistetystä pyöröhirrestä oleva rantasauna, 1974 ja lautarakenteinen ylämökki, 1974. Autotallirakennus 64 m², jossa kaksi korkeaa sähkötoimista ovea, lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu. Valmius vesipisteelle, rak 2017.

Esittely: 16.08.2020
Esittelyn kellonaika: 16.45 - 17.15
Osoite: Rautijärventie 71, 31250 Teuro, Tammela
Alue/kaavoitus: Tammelan kunta, Kuuslammin kylä, asemakaavan ulkopuolella
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, Oh, 2 x mh, k, rkh, s, psh, 2 x wc, khh ja kaksi kuistia. Yläkerrassa koko talon mitalta ullakkoa. Neliöitä 132/167 m² ja tämän lisäksi koko talon mittainen lämmin ullakko
Kiinteistötunnus: 834-442-2-77
Kiinnitykset: Sähköinen 85.000 € panttikirja haettu valmiiksi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Autotalli/varasto rak. 2017, kerrosala n 64 m², rantasauna, käsin veistetty pyöröhirsi, rak. 1974 ja vanha lautarakenteinen mökki, rak 1974.
Kerros / hissi: Yhdessä tasossa asuintilat, lisäksi vintti.
Tontin kuvaus / koko: Järvenrantatontti, 1,1650 hehtaaria.
Ranta / järvi: Rantaviivaa Rautijärveen n. 400 metriä, vesijättö lunastettu. Järven pinta-ala on 72 hehtaaria ja sen pituus on 2,4 kilometriä ja leveys 900 metriä.
Piha: Valoisa nurmitontti, nousee kauniisti rinteeseen vanhan mökin luona. Järvinäköala koko tontin osuudella.
Parveke / terassi: Kaksi umpinaista kuistia isoilla ikkunoilla joista kulku ulos. Ei kastu sateella eikä tuuli puhaltele kun ihailee järvimaisemaa.
Olohuone: Isossa olohuoneessa peräseinä punaista tiiltä, lautakatto ja lattia laminaattia. Kulku kuistin kautta ulos.
Makuuhuoneet: Molemmissa makuuhuoneissa laminaattilattiat, lautakatot ja vaatekaapit.
Keittiö: I-mallisen keittiön kruununa Upo/Siro puuliesi. Kodinkoneina sähköliesi, jääkaappi ja astianpesukone. Laminaattilattia ja katto lautaa.
Ruokailutila: Olohuoneen ja keittiön välissä tila pöydälle.
Saunaosasto: Sauna paneloitu ja sähkölämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat: Laatoitetussa pesuhuoneessa varaus valmiina toiselle suihkulle sekä poreammeelle. Suihkutilassa upea iso ikkuna järvinäköalalla. Alakerrassa kaksi wc:tä ja myös yläkerrassa wc-valmius.
Kodinhoitohuone: Kompakti kodinhoitohuone, jossa paikka pesutornille ja säilytystilaa.
Säilytystilat: Yläkerrassa koko seinän mittainen komerorivistö isommallekin säilytystarpeelle.
Eteistilat: Pitkä eteiskäytävä josta käynti yläkertaan kaunista avoportaikkoa pitkin.
Muut tilat: Yläkerrassa lämmintä ullakkotilaa, jossa vesikiertopatterit, valmius vessalle ja osa vielä rakentamatontakin vinttiä.
Asunnon kunto: Hyvä.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Vesimaksu: Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö: Sähköliittymä 3x25 kWh siirtyy kaupan yhteydessä. Autotallissa voimavirta. Kaapeli rantasaunaan ja ylämökkiin viety kummankin seinään asti, mutta ei kytketty. (Oli ennen ilmalinja)
Muita maksuja: Kiinteistövero 459,90 €, tiemaksu 52,80 kahdelta vuodelta.
Vesi/viemäri: Kunnan vesi ja viemäri (Pohjois-Tammelan vesihuolto)
Rakennettu: Loma-asunnoksi 2001 jonka jälkeen laajennus/muutos ja vaihdettu omakotitaloksi 2002.
Muut rakennettu: Autotalli/varasto, 64 m², rakennettu 2017. Sähköinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, vesivalmius ja sähköiset korkeat nosto-ovet, voimavirta.
Rakennusaine / katto: Puurunko, lautaverhous. harjakatto saumapeltikatolla.
Muiden materiaalit: Rantasauna käsin veistetty pyöröhirsi ja ylämökki puu/lauta.
Lämmitys / tulisijat: Öljy/puupannu, alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys ja ullakolla vesikiertoiset patterit. Keittiössä puuliesi. Helppo vaihtaa maalämmöksi.
Ilmanvaihto: Koneellinen ilmanvaihto.
Palvelut / yhteydet: Ainakin toistaiseksi Teurolla toimii oma alakoulu, jossa luokat 1-6.
Ajo-ohje: Kantatie 54:ältä Teuron kylätielle, käänny oikealle Ojajärventie, josta oikealle Rautijärventien viittojen mukaan. Pääkaupunkiseudulta reilun tunnin ajomatka.
Hintapyyntö: 250.000 €
Esittelijä: Esittelee Tuula Tykki LKV, KiAT, puh. 0400 623 572. Soittaa saa 24/7. tuula.tykki@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.