Maalaisidyllin keskellä, 1955 rakennettu omakotitalo, jossa keittiö ja kaksi huonetta, yläkerrassa huone ja aula (matalat), laajennusosaan on rakennettu 1970 olohuone ja makuuhuone, sauna ja kylpyhuone sekä isohko vaatehuone ja eteinen. Laajennus puolella ollut pieni tulipalo, jonka remontointi jäänyt kesken. 5707 m²:n tontilla lisäksi ulkorakennus, jossa autotalli ja katos. Tontilta löytyy myös kellarisauna. Pihapiiri on suojaisa, rakennusten ympärille jätetty vapaata tilaa esim. pallopelejä tai perunamaata varten. Sopii mainiosti vapaa-ajanasunnoksikin.

Osoite: Tourunkulmantie 473, 31640 Humppila
Alue/kaavoitus: Ei kaavaa
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, 3 huonetta, kylpyhuone/kodinhoitohuone, sauna, vaatehuone, eteinen, wc, yläkerrassa aula ja makuutila, eivät täytä huoneen korkeuden määritelmää.
Kiinteistötunnus: 103-406-5-69
Kiinnitykset: Sähköisiä panttikirjoja haettu valmiiksi 120.401, 34 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Ulkorakennus, jossa autotalli ja katos.
Kerros / hissi: Yhdessä tasossa, yläkerta, ei täytä huoneen korkeuden määritelmää.
Tontin kuvaus / koko: 5707 m²:n tontti, jossa puita ja istutuksia. Rakennusten ympärille jätetty ns. vapaata tilaa lasten palloiluille tai esim. kasvimaalle.
Ranta / järvi: Vehkajärven rantaan runsaat viisi kilometriä.
Parveke / terassi: Sisääntulon edustalla terassi.
Olohuone: Olohuoneessa varaava takka. Huoneessa ollut pieni tulipalo, jonka jälkeen kuivatettu, vaihdettu uudet villat ja levytetty, katto edelleen levyttämättä ja lattian pintamateriaali laittamatta.
Makuuhuoneet: Laajennusosan makuuhuone on myös remontoimatta palon jälkeen. Toinen makuuhuone vanhalla puolella, seinissä lasikuitutapetti ja lattiassa muovimatto. Yläkertaan saa hyvin lisää nukkumapaikkoja.
Keittiö: Vaaleat kaapistot, sekä baaritaso, jonka päällä lasiovelliset kaapit. Varusteluna jääkaappi ja liesi, paikka astianpesukoneelle. Lattiassa laminaatti.
Ruokailutila: Keittiön viereistä huonetta on käytetty ruokailuhuoneena, keittiössä baaritaso, jossa mahtuu ruokailemaankin.
Muut huoneet: Osin portaiden alle on tehty pieni ikkunallinen huone, joka sopii vaikkapa työtilaksi tai lasten leikkihuoneeksi.
Saunaosasto: Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna.
Pesu / wc-tilat: 2003 remontoitu L-mallinen kylpyhuone/kodinhoitotila seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Käynti takapihalle. Erillinen pieni wc.
Säilytystilat: Heti sisääntulossa iso vaatehuone.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Sähkö: Sähköt on.
Muita maksuja: Kiinteistövero 180 € / v.
Vesi/viemäri: Kunnan vesi, jätevesille kaksi jätekaivoa.
Rakennettu: 1955, laajennettu 1970.
Rakennusaine / katto: Puurunko/ lautaverhous, joka palon puolelta uusittu. Harjakatto peltikatteella, laajennusosassa huopa, joka uusittu vuonna 2018.
Muiden materiaalit: Piharakennus puu, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Sähkölämmitys ja varaava takka.
Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset: Ikkunat uusittu 1990-luvulla, olohuoneen v. 2010 silloin myös pintaremontoitu.
Tulevat korjaukset: Laajennusosan olo- ja makuuhuoneen sekä eteiskäytävän levytys ja pintamateriaalit. Putkiliitokset keittiössä auenneet.
Palvelut / yhteydet: Humppilaan vajaa 10 km, Nuutajärvelle runsas 10 km.
Hintapyyntö: 54.000 €