Mitenkäs sen etätyöskentelyn kanssa, tässä loistava vaihtoehto!

Maalämmöllä lämpiävä hirsitalo rauhallisella alueella 2400 m²:n eteläisellä rinnetontilla. 1989 rakennettu talo on sisätiloiltaan tyylik-kääsi remontoitu 2015 – 2016, jolloin myös keittiö koneineen on uusittu, samoin pesutilat vesieristeineen. Asuinpinta-alaa 196 m² ja kun tähän lisätään vielä 100 m²:n parveke- ja terassitilat, palvelee talo suurem-paakin perhettä. Kahden auton lämmin talli ja varasto, 63 m². Hienot tilat vaikkapa autoharrastajalle. Eli tilaa talosta ja tallista löytyy yhteensä noin 350 m². Hevoskunta Ypäjän keskustaan vain 2-3 km.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Etelärinteentie 23 D, 32100 Ypäjä.
Alue/kaavoitus: Ypäjän kunnan Levän kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala: Rinneratkaisu, asuinkerroksessa olohuone, keittiö, ruokailuhuone, 2 makuuhuonetta, tilava eteinen ja wc. Koko talon mittainen parveke. Alakerrassa makuuhuone, takkahuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc, vaatehuone ja varasto, yhteensä 196 m² ja terassi. Parveke ja terassitilaa yhteensä n. 100 m².
Kiinteistötunnus: 981-402-7-434. Jokaisella talolla on oma kiinteistötunnus.
Muut rakennukset: Kahden auton lämmin autotalli, jossa on myös varastotilaa. 63 m². Autotallin koko 49 m² ja varaston osuus 14 m². Rakennettu 2004. Autotallit ovat jokaisen omiae ivätkä kuulu kiinteistön osakkeisiin.
Kerros / hissi: Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko: Omassa hallinnassa eteläinen rinnetontti kooltaan 2400 m². Tontti on nurmella ja siellä on hyvin tilaa erilaisille aktiviteeteille. Etupiha on päällystetty kivituhkalla.
Parveke / terassi: Talossa on osittain katettuja terasseja yhteensä noin 70 m² ja koko rakennuksen levyinen parveke n. 26 m².
Olohuone: Tilava olohuone, joka avautuu ruokailuhuoneeseen (avointa tilaa) sekä osin keittiöön. Maalatut hirsiseinät, Laminaatti lattiassa ja valkoiseksi maalattu puukatto. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneet: Asuinkerroksessa makuuhuoneissa maalatut hirsiseinät, laminaatti lattioissa ja valkoiseksi maalatut ja puukatot. Alakerran makuuhuoneessa tehostetapetti/ maalatut seinät ja laminaatti lattiassa.
Keittiö: Keittiö on uusittu 2015, jolloin asennettu valkoiset Domlux-keittiökaapistot. Kodinkoneina: Elektrolux kylmäkeskus XXL kokoinen, integroitu astianpesukone, Smeg induktioliesi, erillisuuni ja Savo-liesituuletin. Ruokailutilan ja keittiön jakaa aamiaispöytä tuoleineen.
Ruokailutila: Yksi yläkerran makuuhuoneista keittiön ja olohuoneen kulmauksessa on poistettu 2015 ja näin syntyi ruokailulle aivan loistava tila. Pinta materiaalit samat kuin olohuoneessakin.
Muut huoneet: Alakerrassa suuri ja viihtyisä takkahuone, jossa on avotakka ja baarinurkkaus. Takkahuoneesta on käynti isolle, osittain katetulle terassille. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut.
Saunaosasto: Sauna kokonaisuudessaan uusittu 2016, jolloin myös vesieristeet laitettu. Laattalattia, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, sähkölämmitteisen tolppakiukaan taustaseinä koristetiiltä.
Pesu / wc-tilat: Todella suurikokoinen laatoitettu pesuhuone, (myös uusittu 2016), jossa kaksi suihkua ja poreamme. Molemmissa kerroksissa omat, kauniit wc:t.
Kodinhoitohuone: Tilava kodinhoitohuone, jossa on tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Paljon taso- ja kaappitilaa, jotka myös uusittu 2016.
Säilytystilat: Vaatehuone ja erillinen varastohuone alakerran rappujen alustassa. Lisäksi autotallirakennuksessa lämmin varasto.
Eteistilat: Väljä, valoisa sisääntulo.
Asunnon kunto: Suorastaan loistava.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan.
Hoitovastike: Talokohtaisesti peritään energiavastike joka on suurimmillaan 150 euron luokkaa ja pienimmillään 70 euron luokkaa kuukaudessa. Taloissa on omat energiamittarit ja maksu menee käyön mukaan. Tämä siis lämmityksestä ja mm. lämpimästä vedestä. Hoitovastikkeeseen 155,50 kuuluu jätehuolto, auraus, kiinteistövero ja yhteinen sähkö (katuvalot ja maalämpö). Maalämmöstä aiheutuneet kulut on maksettu tämän talon osalta. Asuinkustannukset ovat siis todella pieniä.
Vesi/viemäri: Kunnan verkossa.
Muut rakennettu: 1989, autotallirakennus 2004.
Rakennusaine / katto: Alakerta muurattu harkoista, yläkerta hirttä, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit: Autotallissa puuranka, lämpöeristetty, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Maalämpö asennettu vuonna 2013. Alakerrassa avotakka. Yläkerrassa takkavaraus + varaus puuhellalle. Autotallissa ilmalämpöpuhallin.
Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset: Sisäpinnat, keittiö kaapistoineen koneineen, kodinhoitohuone kaapistoineen, pesutilat, sauna wc:t, siis lähes kaikki tasokkaasti uusittu vuosina 2015 - 2016. Myös koneistus.
Palvelut / yhteydet: Palvelut Ypäjän keskustassa, jonne 2-3 km.
Ajo-ohje: Navigaattoriin voi osoitteeksi laittaa Jyvämäentie 244, mikäli osoite ei löydy. Käänny Etelärinteentielle, perimmäinen talo.
Muuta: Tietoa talon hallinnasta: Kyseessä on neljän talon muodostama asunto-osakeyhtiömuotoinen omakotitalo (erillistalo). Jokaisella talolla oma piha-alueensa ja taloa hoidetaan samalla lailla kuin mitä tahansa omakotitaloa. Yhtiön nimi: As Oy Ypäjän Etelärinne. Isännöinti: Anita Reiman 050-3709577 Hoitovastike: 155,50 Vesimaksu: Ns. energiamaksua peritään kesäaikaan noin 70 €/kk ja talvisaikaan noin 150 €/kk, kuitenkin oman käytön mukaan. Muuta: Asunto-osakeyhtiö siirtyi maalämpöön vuonna 2013, joten asuinkustannukset ovat edulliset. Varainsiirtoverokaupan yhteydessä vain 2%. Isännöitsijän kertomaa: Tontit eivät ole omia, vaan jokainen on ostanut osakkeilla hallintaoikeuden taloon, tontit ovat taloyhtiön omistuksessa. Kuitenkin jokainen hoitaa tonttiaan kuin omaansa, kuten myös kiinteistöä. Isommat remontit ilmoitetaan taloyhtiön hallitukselle kirjallisesti ja kustannukset hoitaa jokainen talous itse, kuten myös rakennuslupa-asiat jos niitä tarvitaan. Taloyhtiö valvoo toteuttamista.
Hintapyyntö: 219.000 €