Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty sanotaan. Täällä hommat ovat jo paljon pidemmällä, mutta vielä on uudella omistajalla mahdollisuus vaikuttaa millainen on lopullinen tulos.  1948 rakennettu 63 m² ryhdikäs rintamiestalo on täydellisen peruskorjauksen alla. Isoin ja suuritöisin osuus on jo tehty, nyt pääsee jo pinta- ja viimeistelytöihin. Suurinosa materiaaleistakin on jo valmiina odottamassa eli suuria hankintoja ei ole enää tarve tehdä. Jos vasara pysyy omassa kädessä niin syntyy nopeasti ja edullisesti valmista. Sijainti mukavasti omassa rauhassa maaseudulla 2700 m²:n tontilla, jossa myös oma lampi. Olisiko tässä juuri sitä puuhaa, jota olet etsinyt? Tee tästä itsellesi koti tai kesäpaikka.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Heiniläntie 64, 31130 Koijärvi
Alue/kaavoitus: Koijärvi Forssa. Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo. Käyttötarkoitus vakituinen asuminen. Yhdessä tasossa eteinen, olohuone, keittiö ja makuuhuone sekä sauna ja pesuhuone/wc, pieni kellari. Ulkomitoin 63 m².
Kiinteistötunnus: 61-403-3-34
Kiinnitykset: Panttikirjoja valmiiksi haettuna 30.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Piharakennuksessa varastotilaa ja vanha pihasauna n. 30 m². Rakennettu 1967.
Tontin kuvaus / koko: Tasainen 2700 m² tontti, jossa myös oma lampi.
Ranta / järvi: Oma lampi. Lampi on ruopattu 2012, asennettu kangas ja ajettu soraa.
Olohuone: Olohuoneessa on seinät ja lattia levytetty. Lattiaan löytyy valmiiksi tummanruskea (katso kuvat) laminaatti. Katossa mdf-paneeli. Takka.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneessa on lattiat avattu ja kunnostettu sekä lisätty villaa, lautalattia (suojattu muovimatolla rakentamisen ajaksi), kattoon löytyy mdf-paneeli ja seiniin gyproc-levyt (asentamatta). Pönttöuuni.
Keittiö: Keittiössä laminaattilattia, seinät maalattu, katossa mdf-paneeli. Puuliesi. Keittiökaappien ovet umpipuuta 2002. Sähköliesi, jää-viileäkaappi.
Saunaosasto: Sauna rakennettu alusta asti uudestaan (aloitettu 2012), saunassa on vedeneristeet ja lattia laatoitettu. Seinät ja katto paneelia. Saunaan löytyy myös valmiiksi lauteet ja Harvian vuolukivinen kiuas (ei asennettu).
Pesu / wc-tilat: Peseytymistilat rakennettu kokonaan uusiksi (aloitettu 2012), vedeneristeet kunnossa ja lattia ja seinät on laatoitettu. Katossa puupaneeli. Pesutiloissa paikka Wc:lle (wc-istuin on olemassa). Käsienpesuallas ja hana hankittuna 2011, ei asennettu.
Eteistilat: Eteistila rakennettu alusta asti uudestaan. Seinät hirsipaneelia, katossa mdf-paneeli. Lattiaan löytyy valmiiksi muovimatto.
Asunnon kunto: Talo on peruskorjauksen alla ja mm. kaikki pinnat uusitaan.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Sähkö: Sähköliittymä (3-vaihe) on. Suurinosa sähkötöistä on tehty, joitakin kytkentöjä tekemättä. Kaikki sähköt/johdotukset on uusittu. Uusi sähkötaulu.
Muita maksuja: Tiemaksut 40 e/vuodessa ja kiinteistövero 70 e/vuodessa.
Vesi/viemäri: Kunnallinen vesi ja jätevesiliittymä on maksettu. Kytkennät on tekemättä (vesiputki tulee kellarille), vesimittaria ei ole asennettu. Jätevesijärjestelmään tarvittava repijäpumppu on hankittu mutta ei asennettu.
Rakennettu: 1948.
Muut rakennettu: piharakennus 1967
Rakennusaine / katto: Puurunkorakenne, lautaverhottu. Harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat: 3 tulisijaa ja ilmalämpöpumppu.
Suoritetut korjaukset: Keittiön ja tuvan lattiat tehty uusiksi ja sähköt ja vesi/viemäröinti keittiöön vuonna 2007, Takka uusittu tupaan 2007, Sähköliittymä 3x25 A 2008, kunnallistekniikka tuotu n 2008 (kykemättä), Ulkovuoraus ja lisäeristäminen 2008, Rännien uusinta 2008, Piipunhatutus 2008, lammikon ruoppaus, varaus pihasaunalle (sähkö- ja vesilinja kaivettu), pihaa tasoitettu 2010, sadevesi ja salaojitus talon ympärille vedetty 2010, Ilmalämpöpumppu 2013, Sauna ja kylpyhuone 2016, Tuvan ja etei-sen kattot 2016, Ullakkoportaat 2016, Eteisen laajennus 2016, Ulkokaton maalaus 2016, Makuuhuoneen lattian uusiminen ja lautalattian teko 2017, Muutettu ympärivuotiseen asumiseen 2017. Rakennuslupa voimassa 06.2020 saakka
Tulevat korjaukset: Talon ulkovuorilaudoitusta puuttuu yhdeltä sivulta, materiaalit on olemassa. Ulkomaalaus. Rännit, löytyvät tontilta, asentamatta. Sähkö -ja putkityöt osin kesken. Pintamateriaalien asennus (suurinosa löytyy valmiina).
Muuta: Kiinteistöllä on valokuitiliittymä mahdollisuus.
Hintapyyntö: 42.000 €