Kalsuntiellä, kymmenen minuutin ajomatkan päässä Forssasta, kauniilla, eteläisellä 2100 m²:n rinnetontilla punainen ja ryhdikäs, kallion päälle 1917 rakennettu entinen Kalsun Työväentalo joka muutettu omakotitaloksi -70 luvulla. Talossa on 3 makuuhuonetta, keittiö, ruokahuone, olohuone, eteinen, pesuhuone, sauna, kodinhoitotila, wc, vaatehuone ja varasto/askarteluhuone, 174 m² / n. 200 m², lisäksi yläkerta rakentamatonta tilaa. Taloa on paljon remontoitu, mm. 2018 käyttövesi ja kaikki vesikalusteet uusittu. 2002 rakennettu kahden auton talli, jossa sähköiset kippiovet. Edulliset asuinkustannukset ja paljon tilaa. Lämminhenkinen kohde.

Esittely: 22.5.
Esittelyn kellonaika: 12:00-12:30
Esittelijä: Esittelee Leena Mäkelä LKV, puh. 050 447 7810. Soittaa saa 24/7. leena.makela@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.
Osoite: Kalsuntie 435, 30100 Forssa.
Alue/kaavoitus: Forssa, Kalsu, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, jossa 3 makuuhuonetta, keittiö, ruokahuone, olohuone, eteinen, pesuhuone, sauna, kodinhoitotila, wc, vaatehuone ja varasto/askartelutila, 174 m² / n. 200 m². Lisäksi yläkerta rakentamatonta tilaa.
Kiinteistötunnus: 61-406-1-17
Kiinnitykset: Sähköisiä panttikirjoja valmiiksi haettuna 55.228,19 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena, jos niin haluat.
Muut rakennukset: 2002 rakennettu kahden auton talli, jossa sähköiset kippiovet.
Kerros / hissi: Tilat yhdessä tasossa.
Tontin kuvaus / koko: Etelärinteinen tontti kauniine istutuksineen, pinta-alaa 2100 m².
Parveke / terassi: Talon edustalla noin 17 m²:n katettu terassi ja siitä eteenpäin reilu terassi ilman katosta.
Olohuone: Suuri olohuone, jonka lattiassa muovimatto, seinissä tapetit ja katossa eristelevy. Vaalea, varaava takka antaa lämpöä.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneissa muovimatto lattiassa, seinät maalatut/tapetoidut. Sisustamattomasta askarteluhuoneesta saa lisää makuuhuoneita tarvittaessa.
Keittiö: Piirustuksista poiketen keittiö on avattu ruokailutilaan, joka puolestaan avautuu olohuoneeseen. Keittiöremontti on tehty 2004. Varusteina liesi, liesituuletin, jääkappi- ja pakastintornit ovat vuodelta 2019.
Ruokailutila: Ruokailutila jää keittiön ja olohuoneen välimaastoon. Lattiassa muovimatto ja seinät maalattu sinertäväksi. Valoisa tila.
Muut huoneet: Sisustamattomasta askarteluhuoneesta saa mitä vaan tilaa.
Saunaosasto: Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, joka hankittu 2015. Seinät ja katto paneloidut, lattiassa laatat ja lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat: Pesuhuoneessa suihku ja myös pata, jos haluat pesuveden siinä lämmittää. Lattiassa laatat ja lattialämmitys. Erillinen tilava wc.
Kodinhoitohuone: Reilu tila, jonne hienosti mahtuu pyykinpesukone, porakaivon pumppu, lämminvesivaraaja ja kaapistoja.
Säilytystilat: Komeroita ja varastohuone.
Asunnon kunto: Hyvin asuttavassa kunnossa, paikoin retroa ja paikoin uudempaa.
Vapautuminen: Vapautuu sopimuksen mukaan.
Sähkö: Sähkönkulutus siirtomaksuineen noin 2.000 €, sisältää käyttösähkön.
Muita maksuja: Kiinteistövero noin 150 € vuodessa
Vesi/viemäri: Porakaivo ja hyvä vesi. Kunnan vesijohto kulkee tien sivussa ja siihen voi halutessaan liittyä. Likavedet kolmen sakokaivon kautta imeytykseen.
Rakennettu: Kalsun Työväintalo on rakennettu 1917 ja muutettu omakotitaloksi 1985.
Muut rakennettu: Autotallirakennus on rakennettu 2002.
Rakennusaine / katto: Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit: Autotalli samoin.
Lämmitys / tulisijat: Suora sähkölämpö ja varaava takka.
Ilmanvaihto: Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Suoritetut korjaukset: Taloa on laajennettu 1945. 1977 vintti, seinät ja lattiat lisäeristetty ja uusittu peltikatto. 1996 koneellinen ilmastointi lämmön talteenotolla, 2002 rakennettu autotalli, 2004 remontoitu keittiö, 2012 maalattu talo, Uusi kiuas 2015. 2017 käyttövesi uusittu ja samassa yhteydessä uusittu vesivaraaja ja vesikalusteet, 2019 uudet jääkappi ja pakastintornit.
Palvelut / yhteydet: Forssaan noin 8 km. Lapsille koulukyyti.
Energialuokka: Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Hintapyyntö: 89.000 €