Loimaan keskustasta noin 10 km, maalaismaisemassa, peltojen ja metsien helmassa, 2000 m²:n tontilla hulpakka omakotitalo, jossa oh, 4x mh, oleskeluaula, keittiö, khh, pesuh, sauna, 3x vh ja 2x wc. Lasitettu terassi, parveke ja kuisti, 201 m² / 228 m². Rakennus aloitettu 2002 -loppu-tarkastettu 2005. Halli 117 m² + 35 m²:n sostilat yläkerrassa, rakennettu 2007. Lämmin autotalli 40 m² + autokatokset, yhteensä noin 60 m², rakennettu 2002. Autotallin takana traktoritalli. Isolle perheelle loistava koti ja työtilaa vaikka millä mitalla. Kaikki hyvin tehty ja hyvin hoidettu.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Keinusuontie 250, 32270 Loimaa, Metsämaa
Alue/kaavoitus: Loimaa Metsämaa. Alueella ei ole yksityiskohtaista kaavaa.
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, asuinkerroksessa keittiö, olohuone, eteinen 2 makuuhuonetta kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 vaatehuonetta ja wc. Päädyssä tilava katettu/lasitettu terassi. Yläkerrassa iso oleskelutila, 2 makuuhuonetta, vaatehuone ja wc. Parveke, jossa lasitus, 201 m² / 228 m².
Kiinteistötunnus: 430-440-2-88 Lisäturvela
Kiinnitykset: Panttikirjoja valmiiksi haettuna 200.000 € edestä. Näitä panttikirjoja voit halutessasi käyttää oman lainasi vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Halli 117 m² + 35 m²:n sostilat yläkerrassa. Lämmin autotalli 40 m² + autokatokset, yhteensä noin 60 m². Autotallin takana traktoritalli.
Kerros / hissi: Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko: Maalaismaisemassa, peltojen ja metsien helmassa 2000 m²:n tontti, jonne mahtuu nurmikkoa, istutuksia ja liikennöity osa on asvaltoitu.
Parveke / terassi: Talon päädyssä reilu katettu/lasitettu terassi. Yläkerrassa parveke laseilla. Sisään tultaessa, ennen kuista on myös katettu terassi.
Olohuone: Lattiassa laminaattia, seinät tapetoidut ja katossa sisustuslevy. Lämmönlähteenä massiivinen varaava takka.
Makuuhuoneet: Alakerrassa kaksi ja ykäkerrassa samoin. Lattioissa laminaattia, seinissä tapetit ja katoissa sisustuslevy. Yläkertaan saa hyvin lisää makuuhuoneita.
Keittiö: Keittiössä on tilaa runsaat 24 m². Saareke jakaa tilan mukavasti kahteen toimintoon. Toiselle puolelle mahtuu reilu, ainakin 12 henkeä, ruokapöytä ja toiselle puolelle jää runsaasti toimintatilaa, kaappeja ja tasoja. Kodinkoneina 2 kpl jääviileätornia AEG, keraaminen taso, erillisuuni, astianpesukone ja huuva. Kaapistot Parman vaaleita. Keittiö avautuu kivasti olohuoneeseen.
Muut huoneet: Yläkerrassa 50 m²:n oleskelutila, jossa laminaatti lattiassa, seinissä tapetti ja katossa sisustuslevyä. Tila toimii myös elokuvien katselu tilana ja sinne on asennettu pimennysverhot.
Saunaosasto: Sähkölämmitteinen vuolukivikiuas, seinät ja katto paneloitu, muotolauteet ja saunassa on ikkuna. Lattia laatoitettu ja lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat: Tilava pesuhuone, jossa kahdet suihkut. Tilaa myös pyykin kuivatukselle. Lattia laatoitettu ja seinissä kaakelit. Lattialämmitys ja tähtitaivas valaistus. Molemmissa kerroksissa wc, lattiat laatoitettu, lattialämmitys. Alakerrassa seinät kaakeloidut ja yläkerrassa maalattu lasikuitutapetti.
Kodinhoitohuone: Kodinhoitohuoneesta on kulku ulos. Siellä on vesipiste ja allas, paljon kaapistoja ja tasoja, pyykinpesukoneelle ja kuivaukselle hyvät tilat. Lattialämmitys.
Säilytystilat: Eteisessä peiliovikaapistot. Alakerrassa kaksi vaatehuonetta ja yläkerrassa yksi.
Eteistilat: Sisään tullaan erillisen kuistin kautta ja astutaan avaraan eteistilaan.
Asunnon kunto: Kaikki tilat todella hyvin hoidettuja, kuin uutta.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Muita maksuja: Kiinteistövero 629,40 € vuodessa. Keinusuontien yksikkömaku 670 € vuodessa.
Vesi/viemäri: Oma rengaskaivo, jossa hyvä vesi ja riittävästi, vedelle oma puhdistamo talossa ja hallissa. Jätevesille oma puhdistamo, Greenrock.
Rakennettu: Asuinrakennus aloitettu 2002 ja lopputarkastettu 2005.
Muut rakennettu: Autotalli 2002 ja halli 2007.
Rakennusaine / katto: Laatalle valettu, puurunkoinen, lautaverhottu, harjakatto peltikatteella. Selektiivi lasit.
Muiden materiaalit: Hallissa valettu lattia 10-12 cm + Master Top pinnoite ja rasvaerotuskaivo. Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Lämpöeriste 175 mm + tuulensuojalevy. 3,5 m taiteovi, vapaa korkeus 4m. Hallissa wc+ vesivaraaja, öljyllä toimiva ilmapuhallus lämmitys. 1500 litran öljysäiliö. Lämmin autotalli, jossa betonilattia, puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Olohuoneessa varaava vuolukivitakka ja ilmalämpöpumppu. Yläkerrassa kevyttakka ja ilmalämpöpumppu. Molemmissa kerroksissa kattolämmitys sähköllä. Sähkönkulutus 18.600 kWh vuodessa, sisältää käyttösähkön.
Ilmanvaihto: Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Suodattimet vaihdettu kahdesti vuodessa. Ilmastointikanavat on puhdistettu 2015. Ilmastointikoneelle on oma paikkansa katon alla ja sinne avautuu ovi yläkerran terassilta.
Palvelut / yhteydet: Loimaan keskustaan noin 10 km.
Energialuokka: Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Muuta: Keskuspölynimuri ja letkut molemmissa kerroksissa. Hälytysjärjestelmä palo/murto kaikki rakennukset. Vesivaraaja 300 l. Yläkerrassa kaapelointi kotiteatteria varten. Pimennysverhot jää. Autonosturi ei kuulu kauppaan.
Hintapyyntö: 339.000 €