Ihanan idyllisellä alueella, museorautatien kupeessa entinen 350 m²:n kauppakiinteistö, jossa yllin kyllin tilaa toteuttaa unelmiaan. Tässä jykevästä hirrestä vuonna 1952 rakennetussa talossa on tällä hetkellä keittiö, olohuone, makuuhuone ja iso ”myymälä”huone sekä terassi, varastotilaa ja kahden auton katos. Omat sisäänkäynnit ”myymälään” ja asuntoon. Yläkerrasta löytyy iso aula, joka jaettu väliseinällä sekä erillinen makuuhuone. Alakerrassa on saunatilat, sekä autotalli ja varastotilaa pannuhuoneineen. 1955 m²:n tontti on osin rinteessä ja pihapiiri puistomainen puineen ja pensaineen. Lisäksi löytyy hyvät löylyt antava söpö pihasauna. Tämä on monien mahdollisuuksien kohde!

Kategoriat: Omakotitalot

Esittely: 04.10.2020
Esittelyn kellonaika: 14.45 - 15.15
Osoite: Kiipuntie 45, 31630 Minkiö, Jokioinen
Alue/kaavoitus: Jokioinen, minkiö.
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone, wc, iso "myymälä"huone, eteinen, terassi, varasto ja kahden auton katos. Yläkerrassa iso aula ja makuuhuone sekä rakentamatonta vinttitilaa, alakerrassa saunatilat, autotalli ja varastotilaa.
Kiinteistötunnus: 169-404-1-157.
Kiinnitykset: Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 203.683 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Pihasauna, jossa pukuhuone ja löylytilat, päädyssä pieni puuliiteri. Ei sähköistetty.
Kerros / hissi: Kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko: Oma 1955 m²:n, osin rinnetontti, pihapiiri suht tasainen, jossa puita ja pensaita.
Parveke / terassi: Sisääntulossa isohko terassi.
Olohuone: Olohuoneen lattiassa laminaatti, seinät tapetoidut, pellettitakka antaa lämpöä.
Makuuhuoneet: Alakerran makuuhuoneessa laminaattilattia, seinät tapetoidut. Yläkerrassa yksi erillinen isohko makuuhuone, jonka lattiassa muovimatto ja seinät maalatut. Isoon aulaan laitettu väliseinä ja saatu näin rauhallinen makuutila.
Keittiö: Keittiö remontoitu 1998, valkoiset kaapistot ja varusteluna jää/viileäkaappi, astianpesukone, sähköliesi ja liesituuletin. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut.
Ruokailutila: Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä.
Muut huoneet: Iso myymälähuone jaettu osittain väliseinällä. Vanhoja myymäläkalusteita sekä käytöstä poistettu kylmiö. Oma sisäänkäynti varaston kautta, tilaan pääsee myös asunnon puolelta.
Saunaosasto: Saunatilat ovat alakerrassa, sauna paneloitu ja lattia maalattu.
Pesu / wc-tilat: Pesuhuoneessa kaksi seinää maalattu ja kahdessa ensolevy. Lattia maalattu ja ylösnostettavat puuritilät valmiina. Erillinen pieni wc, lattiassa laminaatti, seinissä enso-levy.
Säilytystilat: Kaapistoja, komeroita, vintti- sekä varastotilaa.
Eteistilat: Sisääntulossa kaapistot ja avonaulakko, lattiassa laminaatti.
Asunnon kunto: Peruskuntoinen.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Sähkö: Sähköliittymä on.
Muita maksuja: Kiinteistövero 207,87 € /v.
Vesi/viemäri: Kunnan vesi- ja viemäriliittymät. Oma pihakaivo.
Rakennettu: 1952.
Muut rakennettu: Pihasauna 1966.
Rakennusaine / katto: Hirsi/lautaverhous, harjakatto profiilipeltikatteella, uusittu 2003.
Muiden materiaalit: Pihasauna puu, harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Öljylämmitys, lisäksi olohuoneessa pellettitakka. Öljynkulutus ollut n. 3000 l /v
Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset: Ulkovuori vaihdettu ja maalattu, katto ja rännit sekä terassi ja ikkunat uusittu 2003. Keittiö 1998.
Tulevat korjaukset: Sisätilat kaipaavat päivitystä.
Palvelut / yhteydet: Jokioisille 8 km ja Humppilaan vajaa 9 km.
Hintapyyntö: 99.000 €
Ajo-ohje: Forssasta tultaessa aja valtatie 2:lle jota n. 10 km. Käänny vasemmalle Jänhijoentielle jota ajat vajaa 3 km, ylität Jokioisten/Humppilantien, jatkat vielä runsaat 400 m, kohde oikealla juuri ennen museorautatieasemaa.
Esittelijä: Esittelee Leena Mäkelä, puh. 050 447 7810. Soittaa saa 24/7. leena.makela@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.