Kulmatontilla Ojalanmäessä 1951 rakennettu ja 1991 laajennettu kiva ja valoisa omakotitalo, jossa kaunis olohuone, ruokailutila, keittiö ja wc. Pari rappusta alas ja löytyy takkahuone/ kodinhoitohuone, sauna ja pesuhuone. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kokonaisneliötä yht. 160 m², (sisältyy myös autotalli). Lämmön takaa neljä tulisijaa. Olohuoneesta pariovien kautta pääsee isolle noin 90 m²:n terassille. Tasainen 1.551 m²:n tontti, jossa lasten hyvä temmeltää. Pihasaunassa saat makoisat löylyt.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Oskarintie 5, 30100 Forssa
Alue/kaavoitus: Ojalanmäen omakotitaloalueella, jossa yleiskaava.
Tyyppi / pinta-ala: Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, ruokailutila, wc, pari rappusta alas ja löytyy takkahuone/ kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna, yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja aula lisäksi kellari ja autotalli. Kokonaisneliöitä 160 m².
Kiinteistötunnus: 61-2-337-1, kiinteistövero n. 285 € / v.
Kiinnitykset: Sähköinen 120.000 € panttikirja haettu valmiiksi. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Piharakennus, jossa sauna ja pukuhuone sekä varastotilaa, 32 m², rakennettu 1952.
Kerros / hissi: Kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko: Tasainen 1.551 m²:n tontti, jossa nurmea ja istutuksia. Hyvin tilaa kaikenlaisille pihapeleille.
Parveke / terassi: Iso n. 90 m²:n terassi, johon käynnit olohuoneen pariovista tai takkahuoneesta. Rakennettu 2014.
Olohuone: Valoisa olohuone, jossa kauniit pariovet terassille. Pönttöuunista lämpöä. Seinissä valkoinen puolipaneeli ja maali, lattiassa laminaatti.
Makuuhuoneet: Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joissa osin matalaa tilaa. Isossa makuuhuoneessa on porinmatti, seinät tapetoidut ja muovimatto lattiassa, kahdessa makuuhuoneessa laminaattilattiat ja seinät maalatut.
Keittiö: Keittiö remontoitu 2010, vaaleat kaapistot, varusteluna jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesikupu ja astianpesukone. Lattiassa laattakuvioinen muovimatto.
Ruokailutila: Keittiön ja olohuoneen välissä ruokailuhuone, toki sen voi ottaa muuhunkin käyttöön. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä.
Muut huoneet: Laajennusosassa on takkahuone/kodinhoitohuone, jossa lattiassa lauta ja seinissä tapetti. Varaava takka, lattiakaivo ja pesukoneliitäntä. Käynti terassille.
Saunaosasto: Remontoitu 2011, tummaksi petsatut seinät, laattalattia. Tunnelmavalaistus.
Pesu / wc-tilat: Lattia ja seinät laatoitetut, lattialämmitys. Remontoitu 2011. Wc remontoitu myös vuonna 2011. Seinissä laatta/paneeli, lattiassa laatta.
Säilytystilat: Kaapistoja, kodinhoitohuoneessa hyllytilaa, ulkovarasto.
Muut tilat: Laajennusosassa on myös autotalli.
Asunnon kunto: Hyvä.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan.
Sähkö: Vuosikäyttöarvio n. 13.000 kWh.
Vesi/viemäri: Kunnan liittymät.
Rakennettu: v. 1951, laajennus v. 1991.
Muut rakennettu: Piharakennus v. 1952.
Rakennusaine / katto: Puu/lautaverhous, harjakatto konesaumapeltikatteella.
Muiden materiaalit: Puu, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Sähkö, kaksi pönttöuunia, varaava takka ja yläkerrassa porinmatti. Ilmalämpöpumppukin löytyy, mutta vaatii korjausta.
Ilmanvaihto: Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset: Keittiö 2010, saunaosasto 2011, yläkerran ikkunat uusittu 2013, wc-tilat 2014, vesivaraajan varoventtiili vaihdettu, maalausta ja tapetointia.
Tulevat korjaukset: Katto ja ulkovuori kaipaavat kunnostusta.
Hintapyyntö: 85.000 €