Kuin Herran kukkarossa, Pilvenmäen radiradan läheisyydessä, hevosvalmennuskeskuksen alueella, vuonna 2006 valmistunut upea rakennus, jossa neljän hevosen ravitalli 81,6 m² ja asunto 71,6 m², molemmilla loistavat puitteet. Asunnossa  olohuone, avokeittiökeittiö, makuuhuone, kodinhoitotila, pesuhuone/wc ja sauna. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 215 m².  Tallissa 4 karsinaa, pesupaikka ja valjashuone. Hienossa kunnossa oleva rakennus  ja upea puutarha 3725 m² tontilla.  Mittavien maansiirtotöiden ansiosta hevosille on saatu loistavat tarhat. Tule asumaan tasokkaasti ja tekemään tulosta, niin on tehty ennenkin.

Osoite: Ravitallinkatu 16, 30420 Forssa.
Alue/kaavoitus: Kohde sijaitsee Forssan kaupungin Pilvenmäen raviradan ja valmennuskeskuksen tuntumassa. Alueella asemakaava/ hevostalous.
Tyyppi / pinta-ala: Yksitasoinen rakennus, 215 m², jossa asunto ja tallitilat saman katon alla. Asunnossa olohuone, avokeittiö, makuuhuone, kodinhoitotilat, pesuhuone/wc ja sauna, 71,6 m². Tallitilan ja asunnon välissä on varasto, tekninen tila 38,6 m² ja terassi. Tallissa on karsinat neljälle hevoselle, valjashuone ja hevosten pesutila, 81,6 m². .
Kiinteistötunnus: 61-15-516-1.
Kiinnitykset: Valmiiksi haettuna panttikirjoja 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena halutessasi.
Tontin kuvaus / koko: Loiva rinnetontti, jonka hoidossa ei ole tuntaja säästelty, 3725 m². Rakennusvaiheessa on viety maa-ainesta pois lähes 50 autokuormaa ja yli 100 autokuormaa mursketta ja soraa tuotiin tontille. Kaivuri teki töitä yli 2 kuukautta tehden mm. pohjat, salaojat ja suojamatot. Molemmissa tarhoissa myös salaojat.
Parveke / terassi: Terassi katsoo upealle pihalle asunnon ja tallin välissä.
Olohuone: Olohuoneessa on koivuparkettilattia, seinissä tapettia ja levykatto. Olohuoneen ja keittiön välimaastossa on iso, punatiilinen varaava takka.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneessa on parkettilattia, seinissä tapettia ja levykatto. Lisäksi säilytyskaappeja.
Keittiö: Tilavassa avokeittiössä on valkoiset Jokkis-keittiön kaapistot, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin.
Saunaosasto: Saunassa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä ja katossa paneelia. Katossa on tähtitaivas - valot. Sähköllä lämpiävä kiuas.
Pesu / wc-tilat: Pesu- ja wc-tiloissa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelia ja paneelikatto.
Kodinhoitohuone: Kodinhoitohuoneessa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä lasikuitutapetti ja paneelikatto. Lisäksi ilmastointikone ja pesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneesta käynti terassille.
Säilytystilat: Terassilta kulku isoon, lämpimään varastoon.
Eteistilat: Eteisessä on laattalattia lattialämmityksellä.
Muut tilat: Talli koostuu neljästä hevoskarsinasta, pesupaikasta ja valjashuoneesta. Tallin puolella on betonilattia ja katossa paneeli. Pesupaikalla lisäksi lattialämmitys. Karsinat on tehty Illiksen karsinaelementeistä. Pesupaikan seinät on laattaa ja kiinnitetty epoksilla (samaa mitä käytetään uimahallin seinissä). Valjashuoneen lattia on betonia, seinissä filmivaneri ja paneelikatto. Tallin ilmanvaihtona koneellinen poisto. Asumisen ja tallin välissä on reilunkokoinen varastotila.
Asunnon kunto: Kiinteistön kunto on arvosanalla kiitettävä. Tallin puoli on harvinaisen siisti hevostalliksi ja rakennettu hyvistä aineista ammattitaidolla ja otettu järkeviä asioita huomioon. Samoin asuinhuoneistoa on eletty huolella ja siististi. Asuinhuoneistossakin järkeviä ja visuaalisia kohtia, esim. kaunis ja iso varaava takka keskellä huoneistoa levittäen lämmön joka suuntaan.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan.
Sähkö: Sähkön kulutus noin 150 € kuukaudessa.
Vesi/viemäri: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu: Rakennus on rakennettu vuonna 2006 Vieskan talopaketin pohjalta.
Rakennusaine / katto: Rakennuksessa on puurunko, lautaverhous, loiva harja, jossa peltikate.
Lämmitys / tulisijat: Lämmityksenä on puu ja sähkö.
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Energialuokka: Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Hintapyyntö: 169.000 €.