Hyvä, vuonna 1949 rakennettu ja 1994-2002 peruskorjattu omakotitalo maaseudulla, jossa olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja kaksi erillistä wc:tä. Yhteensä tilaa noin 120 m²/135 m². Tässä talossa on kattolämmitys, osittain lattialämmitys, ilmalämpöpumppu ja takka. Peruskorjauksen yhteydessä on mm. uusittu sähköt ja käyttövesiputket. Nurmikkoisella, 8298 m²:n tontilla on navettarakennus, jossa runsaasti varastotilaa ja iso ylinen. Tällä reilunkokoisella tontilla on myös hiekkapohjainen uimakelpoinen lampi. Täällä on pikkuväen kiva kirmata.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Sirontie 156, 31620 Latovainio.
Alue/kaavoitus: Jokioinen, Latovainio, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala: Rintamamiestyyppinen talo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, keittiö, makuuhuone, eteinen ja ve-ranta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja pesutilat. Kel-larikerroksessa on sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone ja wc. 120 m² / 135m².
Kiinteistötunnus: 169-403-1-325.
Kiinnitykset: Valmiiksi haettuna panttikirjoja 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana
Muut rakennukset: Vanha navettarakennus, jossa alakerrassa runsaasti säilytystilaa, osittain lämmitettävää tilaa. Yläkerrassa ylinen, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.
Tontin kuvaus / koko: Tontti on kooltaan 8296 m² ja on oma tontti. Tontti sijaitsee maa-seudulla luonnon helmassa ja on melko tasainen ja nurmikkoi-nen. Tontilla myös lähdepohjainen uimakelpoinen lampi
Parveke / terassi: Sisääntulon yhteydessä reilunkokoinen terassi
Olohuone: Olohuoneessa on laminaatti lattiassa, seinät on tapetoidut ja pa-neelikatto. Lisäksi takka
Makuuhuoneet: Makuuhuoneissa on laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut. Ala-kerran makuuhuoneessa on paneelikatto ja muissa levykatot.
Keittiö: Iso keittiö, jossa laminaattilattia, seinät pääosin kaakeloitu ja katto paneloitu. Kodinkoneina jääkaappipakastin, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja astianpesukone. Kauniit ja toimivat kaapis-tot. Keittiöhanat uusittu 2014.
Saunaosasto: Saunassa on laattalattia, seinissä ja katossa paneelia ja sähkö-lämmitteinen Harvian kiuas.
Pesu / wc-tilat: Yläkerrassa on suihku ja kellarikerroksessa on pesutilat ja sauna. Kellarikerroksen lattiassa on lattialämmitys.Yläkerran wc/pesutilassa on laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Alakerran wc:ssä laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto.
Kodinhoitohuone: Kodinhoitohuone pesutilojen yhteydessä. Laattalattia lattialämmi-tyksellä.
Säilytystilat: Yläkerrassa on vaatehuone ja kaapistoja. Lisäksi ulkorakennuk-sessa runsaasti varastotilaa.
Asunnon kunto: Hyvä
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan.
Sähkö: Sähköt on, 3-vaihe sähkö.
Vesi/viemäri: Kunnan vesi. Raskaat jätevedet umpisäiliöön ja harmaat jäteve-det putkella pellon yli.
Rakennettu: Rakennettu vuonna 1949 ja peruskorjattu 1994-2002.
Rakennusaine / katto: Puurunko, jossa lautaverhous. Harjakatto, jossa on peltikate
Lämmitys / tulisijat: Kattolämmitys sähköllä ja keittiössä lattialämmitys. Yläkerrassa sähköpatterit, kellarikerroksessa pesutiloissa ja kodinhoitohuo-neessa lattialämmitys. Lisäksi ilmalämpöpumppu ja takka.
Ilmanvaihto: Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset: Asuinrakennus on peruskorjattu 1994-2002, jolloin sähköt ja vesi-johdot uusittu. Samalla tehtiin alakertaan sauna, kodinhoitohuone ja pesutilat. Seiniin lisättiin myös lämpöeristys ja paneloitiin.
Energialuokka: Ei energiatodistusta.
Muuta: Kuuman kouluun matkaa n. 2,5 km. Lähin kauppa n. 11 km.
Hintapyyntö: 119.000€