Rantapuistossa 1949 rakennettu samalla suvulla ollut rintamamiestyyppinen omakotitalo, jossa asuinkerroksessa yhdistetty olo- ja makuuhuone yhdeksi huoneeksi, keittiö, eteinen, wc ja veranta. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Kellarikerroksessa sauna, pesuhuone, pieni kodinhoitohuone, pukuhuone ja mehukellari. 89,5 m² / 123 m². Piharakennuksessa, joka on kooltaan n. 31 m², on vanha sauna, varasto ja puuliiteri. Kaunis puutarhatontti 990 m². Todella viihtyisä paikka.

Kategoriat: Omakotitalot

Osoite: Sorrinkatu 5, 30100 Forssa
Alue/kaavoitus: Forssa, Rantapuisto, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala: Rintamamiestyyppinen omakotitalo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa yhdistetty olo- ja makuuhuone yhdeksi huoneeksi, keittiö, eteinen, wc ja veranta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Kellarikerroksessa on sauna, pesuhuone, pieni kodinhoitohuone, pukuhuone ja mehukellari. 89,5 m² / 123 m².
Kiinteistötunnus: 61-8-202-2.
Kiinnitykset: Valmiiksi haettuna panttikirjoja 150.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset: Erillinen noin 31 m² suuruinen vuonna 1951 rakennettu piharakennus, jossa puuliiteri, varasto ja vanha sauna, jota ei ole käytetty saunomiseen pitkiin aikoihin.
Tontin kuvaus / koko: Oma 990 m² puutarhatontti.
Olohuone: Olohuoneessa on muovimatto lattiassa, seinät tapetoidut ja levykatto. Olohuoneessa lisäksi teräksinen kamina.
Makuuhuoneet: Yläkerran makuuhuoneissa on muovimattolattiat, seinissä tapettia ja paneelikatot.
Keittiö: Keittiön lattiassa on muovimatto. Kodinkoneina on sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi (n. 5-6 vuotta vanha) ja pieni astianpesukone.
Saunaosasto: Saunan lattiassa on laatta, seinissä ja katossa on paneelia. Sähköllä lämpiävä kiuas. Hormivalmius.
Pesu / wc-tilat: Pesutiloissa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lisäksi lattialämmitys. Pesutilat on remontoitu vuonna 1985. Asuinkerroksessa sijaitsevassa wc:ssä on muovimattolattia.
Kodinhoitohuone: Alakerrassa on pieni kodinhoitohuone.
Säilytystilat: Yläkerrassa on varastotilaa ja vintti.
Asunnon kunto: Peruskuntoinen.
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan.
Sähkö: Sähköt on.
Muita maksuja: Kiinteistövero 135,06 € (vuosi 2018).
Vesi/viemäri: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu: 1949.
Muut rakennettu: Ulkorakennus rakennettu 1951.
Rakennusaine / katto: Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Peltikatteen alla on aluskate ja päre. Katto on harjalta tuulettuva.
Muiden materiaalit: Piharakennuksessa on puurunko, jossa lautaverhous.
Lämmitys / tulisijat: Suora sähkölämmitys (2-tariffi). Olohuoneessa on teräksinen kamina. Hormivalmius.
Ilmanvaihto: Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset: Katto uusittu 2008, ulkomaalaus 2009, viemäriputket on muovia (1985) kaupungin verkkoon asti, käyttövesi uusittu 1985 (kotimaista kuparia) ja ikkunat uusittu 1985.
Palvelut / yhteydet: Forssan keskustan.
Energialuokka: Ei energiatodistusta.
Muuta: Kaikissa lattioissa on ponttilautalattiat. Salaojat: vanhaa saviputkea ja muoviputkea asennettu 0,5 - 1 metrin syvyyteen maanpinnasta (hiesumaata).
Hintapyyntö: 59.000 €.