Heinijärven rannassa hyvärantainen 4865 m²:n iso tontti, joka muodostaa pienen niemen. Rantaviivaa on runsaat 100 metriä. Ilmansuunnat etelä-kaakko-itä. Sähköliittymä on valmiina tontilla, samoin yhteisporakaivolta on tuotu vesiputki valmiiksi tontille. Rakennuspaikalla on tehty maatöitä valmiiksi. Tie perille. Tänne on helppo lähteä rakentamaan, kaikki valmiina odottamassa, mökin mallin päätät itse!

Kategoriat: Rantatontit

Osoite: Kohteeseen vievällä tiellä ei ole vielä omaa kadunnimeä. Navigaattori osoitteena voi käyttää heinämaantie 701, käänny oikealle kuvissa näkyvän hirsiladon kohdalta ja seuraa oikeanpuolimmaista ajouraa.
Alue/kaavoitus: Tammelassa Kaukjärven kylässä Heinijärven rannalla. Ranta-asemakaava. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon sauna- ja talousrakennuksineen. Yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikkaa kohti saa olla enintään 100 k-m². Erillisen saunarakennuksen, jonka pohjapinta-ala saa olla enintään 25 m², saa sijoittaa vahvistuvan rakennusalan ulkopuolelle kuitenkin vähintään 10 m etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta.
Tyyppi / pinta-ala: Ranta-asemakaavan mukainen tontti 4865 m²
Kiinteistötunnus: 834-411-10-48
Kiinnitykset: Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko: Tontti on kooltaan 4865 m² ja tontti on reunatontti. Kolme viereistä tonttia on rakentamattomia. Tontti on valoisa ja aurinko paistaa tontille pitkin päivää. Rakennuspaikalla on tehty maatöitä. Ranta-alue on hiekkaa/luonnontilaista puustoa. Tontti rajoittuu peltoon.
Ranta / järvi: Heinijärvi. Rantaviivaa yhteensä reilut 100 metriä.
Sähkö: Sähköliittymä on ja se on tuotu valmiiksi tontille.
Vesi/viemäri: Porakaivo, joka on yhteinen 4 kiinteistön kanssa. Toistaiseksi tontit ovat rakentamattomia. Vesi on tuotu valmiiksi tontille.
Hintapyyntö: 89.000 €
Ajo-ohje: Aja heinämaantietä n. 7 km. Kohteelle menevä tie lähtee kuvissa näkyvän hirsisen ladon kohdalta oikealle. Seuraa oikeanpuolimmaista (selkeintä) ajouraa.
Muuta: Tie valmiiksi perille.