Nyt myynnissä jotakin erikoista. Tällä 75,5 m²:n rivitalokolmiolla on etelän suuntainen, osin katettu, iso piha-alue, josta maisemat ovat kuin suoraa Suomi Filmistä ja taustalla siintää Pyhäjärvi. Loistavan sijaintinsa vuoksi, asunto onkin toiminut pääkaupunki-seudulla asuvan omistajan loma-asuntona. Tilat yhdessä tasossa. Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, joista toinen avautuu olohuoneeseen, pesuhuone/wc, erillinen wc, sauna, ja 2 vaatehuonetta. Tämä hyvällä pohjaratkaisulla varustettu talo on rakennettu 1990.  Keskustaan alle kilometri ja hiekkapohjaiselle uimarannalle 200 m. Mahdollisuus ostaa myös autotalli 5.000 €:n hintaan.

Kategoriat: Rivitalot

Videoesittely

Osoite: Kirjurintie 1 B 10, 31300 Tammela
Alue/kaavoitus: Tammelan keskustassa, Hevoniemen alueella, Pyhäjärven läheisyydessä. Alueella on asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala: Yhdessä tasossa oleva rivitaloasunto, jossa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, joista toinen avautuu olohuoneeseen, pesuhuone/wc, erillinen wc, sauna, ja 2 vaatehuonetta, 75,5 m². Iso piha-alue järven suuntaan, varasto ja mahdollisuus ostaa autotalli.
Muut rakennukset: Kaksi autotalli- ja huoltorakennusta.
Tontin kuvaus / koko: Yhtiöllä on oma 7153 m²:n tontti upealla paikalla, loivassa etelärinteessä, Pyhäjärven läheisyydessä.
Ranta / järvi: Näköyhteys Tammelan Pyhäjärveen, jonne matkaa noin 200 m kuten myös lähimpään kunnan uimarantaan, jossa matalaa ja hiekkapohja. Manttaalin rantaan noin 500 m ja opiston rantaan, joka on syvempi, noin 600 m. Rivitalo sijaitsee Forssantien etelän puolella, siis järven puolella, joten pikkuteitä pääsee turvallisesti rantaan.
Piha: Taloyhtiö on kuuluisa upeasta pihastaan.
Parveke / terassi: Tällä asunnolla on etelän suuntainen, osin katettu, iso piha-alue, josta maisemat kuin suoraa Suomi filmistä ja taustalla siintää Pyhäjärvi. Tästä ja muutenkin loistavan sijaintinsa vuoksi, asunto onkin toiminut pääkaupunkiseudulla asuvan omistajan loma-asuntona.
Olohuone: Tilava, erittäin valoisa olohuone, josta käynti terassille. Lattiassa parketti, seinissä kangastapetti ja paneelikatto. Olohuoneen jatkeena on toinen makuuhuoneista, joka on erotettu lasikoristeisin liukuovin olohuoneesta.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneissa parkettilattiat, seinissä tapetit ja paneelikatot. Olohuoneen jatkeena olevassa makuuhuoneessa on kaapistot ja toisessa on vaatehuone.
Keittiö: Keittiössä myös parkettilattia, valkoiset keittiökaapistot ja paneelikatto. Kodinkoneina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto: Sauna on kuin uusi. Lattiassa laatat lattialämmöllä ja sähkölämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat: Peseytymishuoneessa lattiassa laatat, lattialämmitys, seinissä kaakelit ja katossa paneelit. Suihku ja suihkuseinä, wc, käsienpesuallas, peilikaappi ja pesukoneliitäntä. Lisäksi erillinen wc, jossa myös laattalattia ja seinissä kaakelit.
Säilytystilat: Asunnosta löytyy harvinaisen paljon säilytystilaa. Tuulikaapissa on kaappeja ja heti eteisessä on kolme korkeaa kaappia, makuuhuoneessa kaksi kaapia ja kaksi tilavaa vaatehuonettakin löytyy. Myös keittiössä on hyvin kaappeja. Lisäksi vielä varasto.
Eteistilat: Valoisa, tilava sisääntulo ja paljon kaappeja.
Asunnon kunto: Asunto on ollut lomakotina ja näinollen vähällä käytöllä.
Vapautuminen: On heti vapaa.
Yhtiön nimi: Asunto Oy Vekkilänrinne.
Isännöinti: Kiinteistö Pi-Re Oy, Tero Rekunen ITS, AIT, LKV, puhelin 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus: On osakkailla.
Hoitovastike: 166,10 €/kk
Vesimaksu: Oman kulutuksen mukaan, perusmaksu 1,50 € ja 4,86 € kuutiolta.
Sähkö: Oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu: Autotallivastike 30,80 €/kk, autosähköpaikka 5,00 €/kk, auton sisälämmittimen sähkö 30 € vuodessa.
Vesi/viemäri: Kunnan verkossa.
Rakennettu: 1990
Rakennusaine / katto: Laatalle valettu, puurunkoine ja tiiliverhottu talo, jossa harjakatto profiilipeltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Sähkölämmitys pattereilla. Märkätiloissa lattialämmityksenä.
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Huoneistot: 23 huoneistoa.
Autopaikat: Autopaikkoja 26 kpl, autotalleja 10 kpl (omilla osakkeillaan). Mahdollisuus ostaa autotalli numero 2, hintapyyntö 5.000 €. Osakkeet 383-384, yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 14 m². Kattoremontin osuus autotallin osalta noin 1.300 €.
Yhteiset tilat: Kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.
Suoritetut korjaukset: Pesuhuoneremontit (osa). Maalausremontti kesä 2004. Autotallilattioiden pinnoitus 2008 ja 2010. Lukostot 2009. Parvekeovien uusinta 2013. Julkisivujen huoltomaalaukset 2015. Pihavalaistuksen uusinta 2018.
Tulevat korjaukset: Vesikatteiden uusiminen 2020. Arvioitu kustannus tämän asunnon osalta noin 7.000 €. 26.3.2019 hallituksen käsittelyssä viiden vuoden kunnossapitotarveselvitys: Parvekelasitusten uusinta vanhojen rikkoutuessa. Lämminvesivaraajien uusinta tarvittaessa. Huoneistojen märkätilojen vesieristekorjaukset mahdollisten pesuhuoneremonttien yhteydessä.
Palvelut / yhteydet: Vireään Tammelan keskustaan matkaa vajaa kilometri.
Energialuokka: F/2013
Muuta: Kaapeli-TV/Lounea, kaaplimodeemivalmius. Pesuhuoneremonttien kustannusjako riippuu siitä, onko asunnossa tehty jo aikaisemmin yhtiön kustantamana täydellinen pesuhuoneremontti vai ei. Jos as oy ei ole aik. osallistunut pesuhuoneremonttiin, as oy maksaa runkojen levytykset, lattiakaatojen oikaisut ja vesieristykset (kaikkine töineen ja aineineen). Jos as oy aikaisemmin osallistunut remontteihin, jatkossa ainoastaan vesieristeet kustantaa taloyhtiö (asennettuna).
Hintapyyntö: 99.000 €