Ajankohtaista

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Kartanonkatu 6, 30100 Forssa

puh 03-436 1130 / 24h
Y-tunnus: 2652203-4

kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com
etunimi.sukunimi@kiinteistokauppiaat.com

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Mikonsillantie 40, 31610 Jokioinen

2001 rakennettu, talvikäyttöönkin soveltuva 49,5 m²:n pyöröhirsimökki Jokioisten Vaulammilla 3898 m²:n rinnetontilla. Mökissä iso tupa, keittiö, sauna, pesuhuone/wc, yläkerran parvella nukkumatilaa. Terassi ja parveke, joista upea maisema alas lammelle, jossa hyvä uimasyvyys. Pihapiirissä lisäksi grillikatos ja kolme vajaa sekä pressukatos. Täällä on kiva bongailla vaikkapa lintuja. Pääkaupunkiseudulle runsaan tunnin matka. Kannattaa tulla tutustumaan, muuttovalmis mökki.

Hintapyyntö: 87.000 €

Ruusutie 17, 30100 Forssa

Kiva saunallinen ”citymökki” Mäkilammin siirtolapuutarha-alueella peltonäkymin. Tänne on helppo tulla ja asettua rentoutumaan tai puuhasteleman pihalla. Tilava tupakeittiö, jossa katto korkealla ja tunnelmaa luo peltitakka. Pesuhuone ja saunatilatkin on. Lasitettu veranta luo lisäsuojaa ja mökin edessä on tilava terassi. Terassin toisella puolella on kesäkeittiökatos, jonka toisessa päädyssä on varastotilaa. Pihassa on paljon istutuksia, niin kukkia kuin jopa 14 herukkapensasta. Ihanan kompakti ja toimiva mökki palveluiden vieressä. Mäkilammin uimapaikkakin on vain pienen matkan päässä.

KLIKKAA VASEMMALTA LISÄTIETOA KOHTEESTA. PAINAMALLA PIKKUKUVAKKEIDEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA –  NÄET KAIKKI KUVAT KOHTEESTA (Myös ne jotka eivät näy pikkukuvina eivätkä pyöri yläpalkin karusellissa)

Hintapyyntö: 28 000 €

Soukontie 40, Liesjärvi, Tammela

Liesjärven kansallispuiston upeissa maisemissa. Ympärivuotiseen käyttöön, 1988 rakennettu, paljon päivitetty talo, 45 m² + kuisti ja isohko terassi lisäksi varasto ja kiva grillikota. Kaunis 2000 m²:n vihreä tontti puineen ja istutuksineen, jää kuitenkin hyvin vapaata tilaa pelata ja temmeltää. Venevalkamapaikka Kanteluslammille. Pääkaupunkiseudulta noin tunnin ajomatka. Täällä on hyvä nauttia vapaa-ajasta.

Hintapyyntö: 67.000 €

Heinivahontie 81, 31300 Tammela

Heinivahon rannalla on vain kaksi mökkiä ja tämä on niistä toinen. Ja kun tonttikin on hehtaarin kokoinen ja rantaviivaa 100 metriä niin tämä on kesäpaikka vailla vertaa! Pyöröhirrestä 1998 rakennetussa mökissä on tupa ja kaksi makuualkovia. Rannassa on 1999 rakennettu sauna, joka on remontoitu 2016. Sähköistys mökille on hoidettu aurinkopaneeleilla, joten käyttökulut ovat hyvin pienet.

Hintapyyntö: 129.000 €

Pellonmäentie 46 A, 33720 Urjala

Kauniiksi remontoitu tilava ja talvikäyttöönkin soveltuva mökki n. 65 m² Urjalan maalaismaisemissa. Erillinen varasto/ puucee, sekä katettu iso terassi. Kaikki rakennukset on sähköistetty ja mökillä on oma hyvävetinen kaivo. Hoidetussa pihapiirissä on runsaasti istutuksia, pieni lampi sekä myös vapaata tilaa pihapeleille tai uusille puutarhaunelmille. Tontti on kooltaan 2220 m². Tänne voit asettua ”taloksi” vaikka heti.

KLIKKAA VASEMMALTA LISÄTIETOA KOHTEESTA. PAINAMALLA PIKKUKUVAKKEIDEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – NÄET KAIKKI KUVAT KOHTEESTA (Myös ne jotka eivät näy pikkukuvina eivätkä pyöri yläpalkin karusellissa)

Hintapyyntö: 59.000 €