• Akaattikuja 60
  • Susikas, Susikas
  • 1 h, k

Akaattikuja 60

Susikas, Susikas

1 h, k

18 000 €

Tyyppi

Mökki tai huvila

Rakennusvuosi

-

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Vuokra

Tätä kohdetta myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Akaattikuja 60, Tammela

Liekö riittävän isoja remppahousuja olemassakaan? Ehkä just sulla sellaiset on, tai ainakin työvaatteet jotka päällä raivaaminen ja purkaminen tuntuu hyvältä liikunnalta. Metsän rauhaa täällä on, ja ennen kaikkea ihan mahtava uimaranta Pikku-Liesjäevellä, ainakin sen jälkeen kun sitä vähän laittaa kuntoon. Laituri on jo uppeluksissa, mutta pieni saunarakennus saattaa reippaalle työmiehelle vielä tarjota löylyt, eikä naapuriin tarvitse kolkutella hädän koittaessa, kun Biolanin kompostoiva on ihan kunnossa. Päärakennuksesta ei pysty kauniita sanoja juuri muodostamaan. Kurkkaa kuvat ja pääset kyllä asiasta jyvälle. Tänne ei sitten saa mennä omin nokkineen paikalle, terassi saatta rämähtää alta, joten varovainen on oltava. Niin, ja kysehän on siis vuokramaasta, ja ei, tätä ei ole mahdollista ostaa omaksi, vaan vuokraoikeutta nyt myydään, ja oikeasti aika pikkurahalla. Mökinrakentaja, puunhalaaja, kovan luokan marjastaja tai ihan vaan perusjantteri joka nauttii metsässä fiilistelystä, tämä vois olla just sun lomapaikka! Vähän vielä täsmennystä, eli mahdolliset purkukustannukset kuuluu uudelle omistajalle, vuokra on vähän alle 2.000 €/vuosi, alueen puiden kaatamisesta sovitaan vuokranantajan kanssa, sähköliittymää ei ole ja kaava sallii max. 100 k-m²:n rakentamisen.

Sijainti:

Akaattikuja 60

Postinumero:

31230

Kerros:

1/1

Kokonaispinta-ala:

28 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Ulkomitat n. 5 x 5,6 m

Lisätietoja kunnosta:

Päärakennus on erittäin huonossa kunnossa, mm. katto on reilusti rikki ja rakennusta ympäröivä terassi on laho. Mahdollisista rakennuksen purkuluvista- ja kustannuksista vastaa ostaja.

Listauksen tyyppi:

Mökki tai huvila

Rakennusvaihe:

Valmis

Käyttöönottovuosi:

1996

Lisätiedot rakennusvuodesta:

Rakennusluvat on saatu pää- ja saunarakennukselle v.1996 ja loppukatselmukset on toteutettu v.2008. Saunarakennus ei ole alkuperäisten piirustusten mukainen.

Huoneluku:

1

Velaton hinta:

18 000 €

Yhtiövastike:

0 € / kk
(Hoitovastike 0 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Puhtaanapito:

20 € / kk

Lisätietoja maksusta:

Jätehuoltokimpan kustannus on ollut n.20 € aiempina vuosina.
Kiinteistöveroa rakennuksista ei ole tullut maksettavaksi lainkaan.

Piha:

Tontti on kokonaisuudessan metsäinen ja Pikku-Liesjärven rantaan rajoittuva. Tie tulee lähes perille saakka, mutta sen loppupää on kasvanut umpeen. Tontti on tien päässä, alueen viimeinen.

Ranta:

Oma ranta

Rannan tyyppi:

Järvi

Lisätietoja rannasta:

Vanhan laiturin (ei enää käytössä) päässä on ollut n. 1,20 m:n syvyys. Pohja on kova, mutta päällä on mutaa, johon kyllä jalat uppoaa. Ranta siis edellyttää kunnostusta.

Vesistön nimi:

Pikku-Liesjärvi

Käyttö / luovutusrajoitukset:

Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää vuokraoikeutta tai vuokrata/luovuttaa rakennuksia tai aluetta toiselle ilman vuokranantajan lupaa.

Kiinteistön tyyppi:

Rakennus

Lisätietoa muista rakennuksista:

Rannan läheisyydessä on pieni kevythirrestä jalaksille rakennettu huopakattoinen saunarakennus. Kiukaassa on n.200 kg kiviä ja sen yhteydessä on piippuun asennettu vesisäiliö. Saunarakennus on kunnoltaan tyydyttävä/välttävä. Lisäksi on korkea lautarakenteinen puucee-rakennus, missä Biolanin kompostoivan puuceen lisäksi on kamiina lämmitykseen.

Vesijohto:

Ei käyttövesiratkaisuja

Viemäri:

Ei jätevesien ohjausta

Kaavatilanne:

Rantakaava

Kaavoitustiedot:

Liesjärvi rantakaava, loma-asuntojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaan yhden loma-asunnon sauna- ja talousrakennuksineen. Yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikkaa kohti saa olla enintään 100 k-m². Erillisen saunarakennuksen, jonka pohjapinta-ala (sis.kuisti ja avoveranta) saa olla enintään 25 m², saa sijoittaa vahvistuvan rakennusalan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Alueelle rakennettavien vesikäymälöiden tuleeperustua suljettuun viemäröintiratkaisuun. Kuivakäymälät on sijoitettava vähintään 40 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Sauna-, pesu- ja jätevesien maahan imeyttämiseksi on rakennettava tarpeelliset laitteet, joiden vähimmäisetäisyys keskiveden mukaisesta rantaviivasta on 15 m. Lahoavia jätteitä varten on rakennettava komposti. Lisätiedot kaavoituksesta antaa Tammelan kunta.

Tontin pinta-ala:

3000 m²

Tontin omistus:

Vuokra

Tontin vuokra-aika päättyy:

2026-09-03

Tontin tyyppi:

Rantatontti

Tontin tiedot:

n.3000 m²:n suuruinen vuokratontti, jossa vuokranantajana on Mustialan yhteismetsän osakaskunta. Vuokran määrä on v.2023 ollut 1.918,90 €, ja sitä tarkistetaan vuosittain maaliskuussa elinkustannusindeksin perusteella. Kunkin kalenterivuoden vuokra maksetaan ko. vuoden huhtikuun 15.pv.

Tonttia voi käyttää vain yksityiseen virkistyskäyttöön. Mahdollisten rakennuslupien hankkimisesta ja niiden kustannuksista vastaa vuokralainen. Vuokralainen saa kalastusoikeuden vuokranantajan omistamiin vesialueisiin, erikseen määrätyin rajoituksin. Vuokralainen (max.2 hlö, henkilökohtaisesti. ei siirrettävissä) saa metsästysoikeuden erikseen määriteltyihin alueisiin (ei koske hirvieläinten metsästystä). Vuokralainen ei ole oikeutettu kaatamaan vuokra-alueen puustoa, vaan rakentamisen vuoksi tai muusta syystä alueelta kaadettavat puut kaataa vuokranantaja ilman eri korvausta.

Ei pohjavesialueella.

Maanvuokraaja:

Mustialan yhteismetsän osakaskunta

Maan vuosivuokra:

1 918,90 €

Tiemaksut (€ / vuosi):

33.23 € / vuosi

Rakennusmateriaali:

Puu

Katon kunto:

Käyttökelvoton

Kattotyyppi:

Aumakatto huopakatteella

Energiatodistus:

Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta

Palvelut:

Tammelan keskustan palvelut n.20 km
Forssan keskustan palvelut n.26 km
Hämeenlinna n. 55 km

Asbestikartoitus:

Ei