• Kukkomäentie 64
  • Teuro, Teuro
  • Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone ja sauna sekä wc-tila

Kukkomäentie 64

Teuro, Teuro

Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone ja sauna sekä wc-tila

69 000 €

Tyyppi

Mökki tai huvila

Rakennusvuosi

1992

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

Tätä kohdetta myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Kukkomäentie 64, Teuro, Tammela

Viihtyisä ja hyvin järkeilty pihapiiri sekä kaunis ja valoisa mökki hakee nyt uusia lomailijoita. Päärakennus on eristetty ja perusläpö tulee mukavasti ilmalämpöpumpulla. Vaaleat pinnat ja olohuoneen kolmeen suuntaan antavat ikkunat tuovat raikkaan ilmeen myös avoimen keittiön puolelle. Päämökissä on makuuhuone, sekä sauna ja pesuhuone, joiden lisäksi kesäkäyttöön on näppärä ulkosauna, minkä pukuhuoneessa voi vaikka majoittua. Lisäksi makuutilaa on vielä varastorakennuksen kesähuoneessa, joten täällä on tilaa lomailla isommallakin porukalla. Kesävesi tulee omasta kaivosta keittiölle ja saunoille ja talvisin veden saa kaivolta itse nostamalla. Reippaasti yli puolen hehtaarin metsäinen tila tuo rauhaa ja seesteisyyttä, mitä tukee myös sijainti päättyvän tien päässä.

Sijainti:

Kukkomäentie 64

Postinumero:

31250

Kerros:

1/1

Kokonaispinta-ala:

65 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Päärakennuksen koko on ulkomitoin n. 65 m².

Asunnon kunto:

Hyvä

Listauksen tyyppi:

Mökki tai huvila

Rakennusvaihe:

Valmis

Rakennusvuosi:

1992

Lisätiedot rakennusvuodesta:

Päärakennuksen alkuperäinen rakennuslupa on vuodelta 1990 ja se on lopputarkastettu v.1992. Laajennus on aloitettu heti alkuperäisen osan valmistuttua ja se on lopputarkastettu v.1995. Laajennus on tehty v.2009, mistä ei ole saatavilla rakennuslupa- tai lopputarkastusasiakirjoja.

Huoneluku:

2

Velaton hinta:

69 000 €

Yhtiövastike:

0 € / kk
(Hoitovastike 0 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Sähkölämmityksen kulutustiedot:

1800 kWh / vuosi

Kiinteistövero:

300 € / vuosi

Lisätietoja maksusta:

Sähkönkulutuksen vuosiarvio on ollut 1.800 kWh. Päärakennus on pidetty ilmalämpöpumpulla +6 asteen peruslämmöllä talvisin, ne ajat kun ei ole käytetty.
Jätteenkeräyksen kustannus valitun toimijan hinnaston mukaisesti.
Jätehuollon (LHJ) perusmaksu 22 €/v.2024.
Ei tienhoitomaksua. Tien auraus sovitaan tarvittaessa auraajan kanssa.

Keittiön kuvaus:

Avoin keittiö aukeaa heti eteisestä sisään tultua ja keittiön kautta kuljetaan edelleen makuuhuoneeseen ja pesutiloihin. Varusteina on sähköliesi keraamisella liesitasolla, jää-pakastinkaappi ja allaskaapissa sijaitseva 30 l. lämminvesivaraaja. Keittiössä on ilmalämpöpumppu, mikä tuo lämmön myös avoimeen olohuoneeseen. Kesävesi on johdettu kaivolta keittiöön ja harmaa jätevesi ulos kivipesään. Keittiössä on lautalattia ja valkoinen seinä- ja kattopanelointi. Altaan takana on valkoinen laatoitus.

Olohuoneen kuvaus:

Olohuone on v.2009 tehdyssä päärakennuksen laajennusosassa. Tilassa on ikkunoita kolmeen eri suuntaa ja valoisuutta tuo vielä kaunis vaalea seinä- ja kattopanelointi. Lattiassa on laminaatti. Olohuoneesta on myös käynti ulos avoterassille.

Makuuhuoneen kuvaus:

Makuuhuoneessa on lautalattia ja paneloidut seinät ja katto. Toisella sivulla on tiilimuuri, missä on myös hormi. Aikanaan tilassa on ollut kevyttakka, mikä on sittemmin tarpeettomana purettu. Makuuhuoneesta on käynti pesutiloihin.

Kylpyhuone:

Pesutiloihin on käynti makuuhuoneesta ja kulku on myös suoraan ulos terassille. Terassilla on kiva suihkusoppi, missä voit kesällä katseilta piilossa suihkutella kantovedellä. Pesutiloissa on vesipata ja saunassa puulämmitteinen kiuas. Kesävesi on johdettu pesutiloihin, missä on hana seinässä ja lavuaarilla. Pesutilan ja saunan lattia on laatoitettu ja tilassa on lattiakaivo, mistä harmaa vesi ohjautuu kivipesään, seinät on paneloitu. Pesutilassa ja saunassa ei ole tulisijojen lisäksi muuta lämmitystä.

WC:

Pihapiirin laidalla on puuceerakennus, missä on kaksi erillistä kompostoivaa käymälää, omilla käynneillään. Lisäksi päärakennuksessa on "yöpuucee", eli omassa tilassaan vain pikkuhädälle tarkoitettu istuin, mistä on sulanapitokaapelilla varustettu ohjaus ulos maastoon.

Säilytystilojen kuvaus:

Kylmää säilytystilaa on kahdessa eri varastorakennuksessa.

Sauna:

Kyllä

Saunan kuvaus:

Sauna on sekä päärakennuksessa (kts.pesutilojen kuvaus), että erillisessä ulkorakennuksessa. Saunarakennuksessa on pieni kesähuone, missä voi halutessaan vaikkapa yöpyä. Tilassa on sähköpatteri. Saunan puolella on lautalattia ja Harvia -kiuas piippuvesisäiliöllä. Kesävesi on ohjattu saunalle ja harmaat vedet on ohjattu kivipesään.

Piha:

Iso metsäinen tontti tarjoaa hyvin tilaa niin marjastukselle kuin sienestyksellekkin ja lisäksi antaa suojaa, kun tilan rajat kulkee metsikön takana. Pihapiirissä on nurmikkoa ja marjapensaita. Yhdeltä sivulta tila rajautuu tiehen, minkä päässä tämä lomapaikka sijaitsee.

Terassi:

Kyllä

Ranta:

Ei rantaa

Tie perille:

Kyllä

Kiinteistön tyyppi:

Tila

Kiinteistötunnus:

834-442-20-9

Lisätietoa muista rakennuksista:

Kesäkeittiö on ulkomitoin n.13 m²:n kokoinen ja lautarakenteinen. Rakennuksessa on pieni avoin valokatteinen terassi jonka suuntaan on isot ikkunat. Kesäkeittiölle ei ole ohjattu vettä, ja varusteina siellä on sähköliesi, mikroaaltouuni ja jenkkikaappi. Kesäkeittiössä on pulpettikatto peltikatteella ja se on rakennettu v.2009 jälkeen.

Ulkosauna on tehty v.2015. Sauna on tuotu valmiina rakennuksena paikan päälle ja on kooltaan ulkomitoin n.12,5 m². Löylyhuoneen lisäksi rakennuksessa on pukuhuone, mitä makuutilanakin voi kesällä käyttää. Saunarakennus on kevythirsinen ja eristämätön ja siinä on pulpettikatto huopakatteella, sekä pieni katettu avonainen terassi. Perustuksena on harkot ja laatat joiden päällä puukehikko, minkä päälle valmis rakennus on nostettu.

Varasto-/ kesähuonerakennus on puurakenteinen ja eristämätön, ja siinä on huopakatteinen harjakatto. Varastorakennuksen osuus on ulkomitoin n.11,5 m² ja kesähuoneen osuus n.16 m².

Varasto/venevaja on lautarakenteinen ja siinä on harjakatto peltikatteella sekä maapohja, ulkomitoin n.20 m². Tämä varasto on rakennettu v.2009 jälkeen.

Puucee, missä kaksi Biolanin kompostikäymälää. Rakennus on 1990-luvulta ja käymälät on uusittu v.2009.

Rakennuksista ei ole saatavilla rakennuslupa- ja lopputarkastusasiakirjoja.

Vesijohto:

Oma rengaskaivo

Viemäri:

Imeytys maahan kivipesän kautta

Lisätietoja viemäristä:

Sekä päärakennuksen että saunarakennuksen viereen on kaivettu omat kivipesät, joiden kautta harmaat jätevedet ohjataan maahan. Päärakennuksen "yöpuuceelta" on ohjattu putki suoraan maastoon. Selvitystä talousjätevesijärjestelmästä ja käyttö- ja huolto-ohjeita ei ole.

Tammelan kunnan ympäristönsuojelumääräysten (1.3.2021) mukaan voidaan vähäiset harmaan vedet (ns.kantovesi, rakennuksessa ei tule olla painevesilaitteita kuten lämminvesivaraajaa) imeyttää puhdistamattomana maahan.

Taloyhtiössä antenni:

Kyllä

Kaavatilanne:

Ei kaavoitettu

Kaavoitustiedot:

Alueella on vireillä Teuro-Kuuslammi osayleiskaava, siihen liittyvät luonnosvaiheen asiakirjat on nähtävillä Tammelan kunnan sivuilla tammela.fi. Kaavaluonnoksessa kohde on pientaloasumisen alueella (AP). Lisätiedot kaavoituksesta antaa Tammelan kunta.

Tontin pinta-ala:

6780 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Tasamaatontti

Tontin tiedot:

Iso metsäinen tontti sijaitsee tien päässä, omassa rauhassaan.

Lisätiedot rakennusmateriaaleista:

Päärakennus on puurakenteinen ja lautaverhottu ja sen eristeenä on villa. Seinissä on myös tuulensuojalevy ja muovi, v.2009 laajennusosassa on villaa enemmän kuin alkuperäisessä rakennuksen osassa. Rakennus on perustettu harkkopilareiden päälle.

Muut rakennukset on puurakenteisia ja eristämättömiä, kaikissa rakennuksissa on sähköt ja perustuksena harkkopilarit.

Lämmitysjärjestelmä:

Sähkö

Ilmanvaihto:

Painovoimainen

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Huopa

Energiatodistus:

Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta

Sähköliittymä siirtyy:

Kyllä

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Valtatielle 10, kantatien 54 risteykseen on matkaa n.4,5 km.

Paikallistiedot:

Pääjärven virkistysalueelle on n. 10 km matka ja Räyskälän ilmailukeskukselle n.20 km. Saaren kansanpuisto uimarantoineen on n.23 km:n päässä.

Palvelut:

Forssan keskustaan on matkaa n.28 km ja Hämeenlinnaan n.37 km. Tammelan keskustan palvelut on n.20 km päässä.

Asbestikartoitus:

Ei

Myyjä tietoinen vesivahingosta:

Ei

Myyjä tietoinen kosteusvahingosta:

Ei

Myyjä tietoinen homevahingosta:

Ei

Päärakennusta on laajennettu v.2009