• Ruokosuontie 241
  • Ypäjä, Perttula
  • 5 h+k+s+wc+psh+at

Ruokosuontie 241

Ypäjä, Perttula

5 h+k+s+wc+psh+at

59 000 €

189 m²

Tyyppi

Omakotitalo

Rakennusvuosi

1977

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

Tätä kohdetta myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän... 1977 omalle perheelle rakennettu talo, jossa on tilaa temmeltää ja ikkunoista näkyy aito peltomaisema, ei naapurin seinät. 5119 m²:n tontti mahdollistaa vaikka ja mitä, eikä paha ole se entinen navettakaan, ulkomitoin n. 10x25 m, johon kolme pariovea plus pienemmät ovet. Remppahaalarit saa vetää jalkaan, sillä alkuperäisessä talossa on laitettavaa, mutta asumiskelpoisena se on näinkin. Kunnan vesi on n. 400 metrin päässä, niin sen laittaisin ihan ensimmäisenä kuntoon. Asumiskustannukset on nyt todella alhaiset. Kouluun on kuljetus lapsille.

Sijainti:

Ruokosuontie 241

Postinumero:

32100

Kerros:

1/1

Pinta-ala:

189 m²

Muu ala:

20 m²

Kokonaispinta-ala:

209 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Ilmoitettu pinta-ala perustuu kuvissa olevaan rakennuspiirustukseen.

Asunnon kunto:

Tyydyttävä

Lisätietoja kunnosta:

Öljylämmitys on vaihdettu v. 2008 puupannuksi ja ostettu 1800 litran varaaja, jossa 3x6 kWh sähkövastukset varalle tai käyttöön kesäisin. Vanha öljysäiliö on edelleen maassa. Sähköt 3x25 A ja ulkorakennuksessa voimavirta. Salaojista ei ole tietoa, eikä sadevesiä ole johdettu umpiputkella pois.

Listauksen tyyppi:

Omakotitalo

Rakennusvaihe:

Valmis

Rakennusvuosi:

1977

Käyttöönottovuosi:

1977

Huoneluku:

5

Velaton hinta:

59 000 €

Kiinteistövero:

287 € / vuosi

Lisätietoja maksusta:

Tie on yksityistie ja maksetaan mitä tehdään. Mahdollisuus tilata lumilinkous pihaan asti naapurilta. Puilla lämmitettäessä sähkönkulutus ollut 3400 kWh/v.

Keittiön kuvaus:

Isossa keittiössä on muovimatto, puuliesi, keraaminen sähköliesi, pieni jääkaappi ja täyskorkeat pakastin- ja jääkaapit. Lisäksi pieni "konttuuri", eli ruokakomero tavaroiden säilytykseen. Puuhellan ja sähkölieden päällä olevan liesituulettimen toiminnasta ei ole tietoa, koska se ei ole ollut käytössä. Myös täällä tarvitaan jossain vaiheessa ikkunoiden vaihto. Puulieden pesä vaatii pienen korjauksen ennen käyttöä.

Olohuoneen kuvaus:

Iso olohuone, jossa muovimatto, maalatut levyseinät, yksi seinä tiiltä. Elementti-ikkunoiden väliin on päässyt ilmaa, joten ikkunoiden vaihto on jollakin aikajänteellä edessä.

Makuuhuoneen kuvaus:

Kolmessa makuuhuoneessa on kokolattiamatto, yhdessä muovimatto ja siellä on oma vaatehuone ja makuuhuoneen katossa on valumajälki ajalta, jolloin huopakatto oli vuotanut. Näkyy kuvissa. Vaihdettu uusi peltikatto vuonna 2005.

Kylpyhuone:

Reilun kokoinen pesuhuone, jossa betonilattian päällä oleva muovimatto on irti ja irvistää saumasta. Kota-pata veden lämmitykseen normaalin suihkun lisäksi.

WC:

Vessassa on muovimatto ja muovitapetit seinässä.

Kodinhoitohuoneen kuvaus:

Pieni kodinhoitohuone, jossa paikka pyykkikoneelle ja käsienpesulavuaari.

Säilytystilojen kuvaus:

Erillinen, iso vaatehuone ja yhdessä makuuhuoneessa pienempi oma vaatehuone. Runsaasti kaapistoja ja sitten sinne navettaan mahtuu ihan mitä vaan.

Sauna:

Kyllä

Saunan kuvaus:

Puulämmitteinen kiuas, seinissä paneeli/tiili ja maalattu betonilattia.

Piha:

Nyt sitten mahtuu tähän puolen hehtaarin pihaan vaikkapa oma perunamaa, jos sormet syyhyää multaan. Valmiina on jo marjapensaita ja omenapuu. Vanhan pihan kauniit perennat ovat vasta näyttämässä upeuttaan, pieniä merkkejä kuitenkin näkyy jo.

Lisätietoja vesiputkesta:

Kunnan vesijohto noin 400 metrin päässä.

Muuta kauppaan kuuluvaa:

Osa polttopuista kuuluu hintaan ja traktorista voi tehdä erikseen kauppaa. Mahdollisesti ulkorakennuksiin jäävien tavaroiden tyhjennys jää ostajalle, toki siellä käyttökelpoistakin tavaraa on.

Kiinteistön tyyppi:

Rakennus

Kiinteistötunnus:

981-406-8-145

Lisätietoa muista rakennuksista:

Entinen navettarakennus/kuivuri, ulkomitoin n. 25x10 metriä. Lisäksi vanha, huonokuntoinen varasto. En nyt yhtään yllytä, mutta säkä x 1,5 mahtuu loistavasti sisään, pienimuotoista villantuotantolaitostakin voisi suunnitella tai tuoreita kananmunia aamiaispöytään. Eikä ole naapurit aidan takana katsomassa. Jos taas sattuu olemaan vaikka auton roplaus mielessä, niin ei paha siihenkään tarkoitukseen.

Vesijohto:

Oma rengaskaivo, ei ole tutkittu.

Lisätietoja viemäristä:

Tyhjennettävät sakokaivot. Eivät täytä nykyisiä jätevesiasetuksia.

Taloyhtiössä antenni:

Kyllä

Kaavatilanne:

Ei kaavoitettu

Tontin pinta-ala:

5119 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tyyppi:

Tasamaatontti

Lisätiedot rakennusmateriaaleista:

Puurunko, lautaverhous

Lämmitysjärjestelmä:

Puupannu ja sähkövastukset 3x6 kWh.

Ilmanvaihto:

Painovoimainen

Katon kunto:

Uusittu 2005

Kattotyyppi:

Harjakatto

Katemateriaali:

Pelti

Energiatodistus:

Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Lisätietoja energia­todistuksesta:

Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.

Sähköliittymä siirtyy:

Kyllä

Palvelut:

Ypäjän keskustan palveluihin on matkaa 5,4 km.

Koulut:

Hevospitäjän yhtenäiskoulussa toimii Perttulan yksikkö, luokat 1-4 ja Kartanon yksikkö, luokat 5-9, ositteessa Pertulantie 57. Matkaa 6,87 km.

Asbestikartoitus:

Ei

Myyjä tietoinen vesivahingosta:

Ei

Myyjä tietoinen kosteusvahingosta:

Kyllä

Myyjä tietoinen homevahingosta:

Ei