4h, k, kph, wc, s, khh/kph, vh. | m2 / 130.0m2

Maalaisidyllin keskellä, 1955 rakennettu omakotitalo, jossa keittiö ja kaksi huonetta, yläkerrassa huone ja aula (matalat), laajennusosaan on rakennettu 1970 olohuone ja makuuhuone, sauna ja kylpyhuone sekä isohko vaatehuone ja eteinen. Laajennus puolella ollut pieni tulipalo, jonka remontointi jäänyt kesken. 5707 m2:n tontilla lisäksi ulkorakennus, jossa autotalli ja katos. Tontilta löytyy myös kellarisauna. Pihapiiri on suojaisa, rakennusten ympärille jätetty vapaata tilaa esim. pallopelejä tai perunamaata varten. Sopii mainiosti vapaa-ajanasunnoksikin.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Tourunkulmantie 473 , 31650 Humppila
Tilat:4h, k, kph, wc, s, khh/kph, vh.
Asuin- / kokonaispinta-ala:m2 / 130.0m2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatOlohuoneessa varaava takka. Huoneessa ollut pieni tulipalo, jonka jälkeen kuivatettu, vaihdettu uudet villat ja levytetty, katto edelleen levyttämättä ja lattian pintamateriaali laittamatta. Laajennusosan makuuhuone on myös remontoimatta palon jälkeen. Toinen makuuhuone vanhalla puolella, seinissä lasikuitutapetti ja lattiassa muovimatto. Yläkertaan saa hyvin lisää nukkumapaikkoja. Osin portaiden alle on tehty pieni ikkunallinen huone, joka sopii vaikkapa työtilaksi tai lasten leikkihuoneeksi.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Vaaleat kaapistot, sekä baaritaso, jonka päällä lasiovelliset kaapit. Varusteluna jääkaappi ja liesi, paikka astianpesukoneelle. Lattiassa laminaatti. Keittiön viereistä huonetta on käytetty ruokailuhuoneena, keittiössä baaritaso, jossa mahtuu ruokailemaankin.
Kph/WC/varusteet:Laajennusosassa sauna, lattiassa laatta, muuten paneloitu. Pihalla maakellariin tehty sauna. 2003 remontoitu L-mallinen kylpyhuone/kodinhoitotila seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Käynti takapihalle. Erillinen pieni wc.
Tontti:5707 m2:n tontti, jossa puita ja istutuksia. Rakennusten ympärille jätetty ns. vapaata tilaa lasten palloiluille tai esim. kasvimaalle.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Heti sisääntulossa iso vaatehuone. Sisääntulon edustalla terassi.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kiinteistötunnus:103-406-5-69
Rakennusvuosi:1955
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti/huopa
Rakennusaine:Puu/lautaverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys ja varaava takka.
Käyttövesi:Kunnan vesi, jätevesille kaksi jätekaivoa.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat uusittu 1990-luvulla, olohuoneen v. 2010 silloin myös pintaremontoitu. Sauna ja kylpyhuone 2003. Laajennusosan huopakate vuonna 2018 samoin lautaverhous palon puolelta uusittu. Tulevat korjaukset: Laajennusosan olo- ja makuuhuoneen sekä eteiskäytävän levytys ja pintamateriaalit. Putkiliitokset keittiössä auenneet.
Tontin pinta-ala n.5707m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:120401.34
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Humppilaan vajaa 10 km, Nuutajärvelle runsas 10 km. Vehkajärven rantaan runsaat viisi kilometriä.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:180.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:54.000,00 €
Myyntihinta:54.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €