5 h, k, khh, kph, s, psh, ph, 2 x wc, vh, eteinen. | 158.0m2 / 179.0m2

Tästä koti maaseudun rauhaa arvostavalle. Hyvin hoidettu yksikerroksinen omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, neljä makuuhuonetta, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, kaksi erillistä wc:tä ja vaatehuone, varaava takka ja keskuspölynimuri. Lisäksi erillinen rakennus, jossa autotalli ja -katos sekä lämmin varasto. Tontti, 4930 m2, rajoittuu metsään, jossa hyvät marja- ja sienimaastot, luontopolut ja laavu. Loimijoki 300m:n päässä, unelmapaikka vaikkapa lintubongarille.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Isomäentie 28 , 31610 Jokioinen
Tilat:5 h, k, khh, kph, s, psh, ph, 2 x wc, vh, eteinen.
Asuin- / kokonaispinta-ala:158.0m2 / 179.0m2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatYhdessä tasossa oleva omakotitalo, jossa olohuone, keittiö, neljä makuuhuonetta, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, kaksi erillistä wc:tä ja vaatehuone. Asuinpinta-ala 158m2, kokonaisala 197 m2.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiö on remontoitu kokonaan 2017, jolloin purettu yhden makuuhuoneen seinä ja yhdistetty keittiöön. Nyt on tilaa kunnon ruokapöydälle ja silti jää reilu keittiö ruoanvalmistuksen. Korkeakiilto valkoiset kaapistot, niemekkeeseen upotettu induktiokeittotaso joka päällä huuva, korotettu astianpesukone, rosteriset jää- ja pakastekaapit sekä integroitu erillisuuni. Paljon työtasoa. Sama vinyylikorkkilattia kun muuallakin. Iso ja valoisa ruokailutila keittiön yhteydessä.
Olohuone:Vinyylikorkkilattia, seinät tapetoitu/maalattu, katossa mdf-paneeli, varaava takka.
Makuuhuone:Kaikissa makuuhuoneissa sama vinyylikorkki kun muuallakin asunnossa, seinät tapetoitu/maalattu.
Kph/WC/varusteet:Seinät laatoitettu, lattiassa akryylimassa sekä lattialämmitys, katto paneloitu, suihkun lisäksi lavuaari ja peili.
Sauna:Seinät ja katto paneloitu, lattiassa akryylimassa lattialämmityksellä ja sähkölämmitteinen kiuas.
Tontti:Metsään rajoittuva tontti, upeat maaseutumaisemat ja näyttävä kallio reunustaa sisäänajotietä.
Helppohoitoinen nurmi ja santapiha.
Kunto:Hyvässä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Tilava kodinhoitohuone, jossa akryylimassalattia lattialämmityksellä, paikka pyykkikoneelle ja kuivausrummulle, pesuallas, kulku varastoon ja erilliseen vessaan sekä ulos terassille. Paljon kaappitilaa. Iso terassi kiertää taloa kolmelta sivulta, kulku sisään keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta. Autotalli/varasto ja autokatos. Keskuspölynimuri ja pihalla pieni aidattu koiratarha. Säilytystilaa on paljon: Vaatehuone, varasto kodinhoitohuoneen yhteydessä ja jokaisessa makuuhuoneessa ja eteisessä kaapistot. Pintamateriaalit: Olohuoneessa vinyylikorkkilattia, seinät tapetoitu/maalattu, katossa mdf-paneeli, varaava takka. Kaikissa makuuhuoneissa sama vinyylikorkkilattia kun muuallakin asunnossa, seinät tapetoitu/maalattu.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Niemi
Kiinteistötunnus:169-407-6-19
Rakennusvuosi:2005
Kattotyyppi/kate:Harjakatto saumapeltikatteella
Rakennusaine:Puu/tiili
Lämmitys:Suorasähkölämmitys. Pesutiloissa ja kodinhoitohuoneessa sekä osassa eteistä lattialämmitys, muilta osin patterit. Varaavaa takkaa ja ilmalämpöpumppu.
Käyttövesi:Kunnnan vesi
Viemäri:Oma
Suoritetut korjaukset:2017 tehty laajennus, uusittu keittiö ja asennettu vinyylikorkkilattiat ja maalattu tai tapetoitu seinäpinnat, osin katot mdf-levylle. Uusi 2017 rakennettu tilava eteinen jossa laattalattiat.
Tontin pinta-ala n.4930m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:300000.00
Lisätietoja:Jokioisten kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustaan 4 km, Forssaan vajaa 13 km, linja-autopysäkki 200 m:n päässä.
Ajo-ohjeet:Vaulammintieltä käännytään Isomäentielle ja kohde vasemmalla puolella (numerokylltejen kohdalta) suoraan pihaan.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Kiinteistövero vuodelta 2019 on n. 400EUR ja tiemaksu oli nyt 75EUR koska tielle uusittiin lamput.
Kiinteistövero:400.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:229.000,00 €
Myyntihinta:229.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €