Talo 1: 8h, 2 x tupak, 3 x kph/wc, 4 x vh. Talo 2: 3 h, k, erill.wc, kph/wc, 3 x varasto ja terassi. | m2 / 194.0m2

Ota toinen omakotitalo omaan käyttöön ja vuokraa toinen, vuokratuloilla katat omat asumiskulusi. Maatilamajoituskäytössä ollut 1900 rakennettu hirsirunkoinen rakennus, jossa tällä hetkellä kaksi erillistä asuntoa alakerrassa, ja yksi yläkerrassa, yhteensä noin 194 m2. Toinen rakennus on ollut tilanhoitajan asuntona, ja siinä neliöitä 84 ja suojaisa terassi, rakennettu 1978. Ihana vanhanajan miljöö, tontin koko 8525 m2, on tilaa temmeltää tai ottaa vaikkapa hyötykäyttöön. Hevosihmisillekin oiva kohde Kuuman hevostilan naapurissa.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Kuumantie 380, (Hekla) , 31620 Jokioinen
Tilat:Talo 1: 8h, 2 x tupak, 3 x kph/wc, 4 x vh. Talo 2: 3 h, k, erill.wc, kph/wc, 3 x varasto ja terassi.
Asuin- / kokonaispinta-ala:m2 / 194.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Paritalo, jossa molemmissa 3 huonetta ja avokeittiö, wc, pesuhuone ja kaksi vaatehuonetta, molemmissa 82 m2. Lisäksi yläkerta, n. 77 m2, jossa iso avara "aula" ja keittiönurkkaus, kaksi makuuhuonetta sekä wc/pesutila. Tänne on oma sisäänkäynti ulkoa. Toisessa omakotitalossa, entinen tilanhoitajan asunto, 84 m2, olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone/wc sekä erillinen wc, vaatehuone ja isohko terassi sekä varasto. Toiminut maatilamajoituksen aamiais/huoltotiloina.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatPihapiirissä 15 m2 vaja
Keittiö/varusteet:Molemmissa alakerran asunnoissa liesi ja -tuuletin, astianpesukone sekä jää/pakastinkaappi. Tilanhoitajan asunnossa keittiön varusteluna kylmäkaappi, liesi ja liesituuletin, astianpesukone.
Olohuone:Päärakennuksessa olohuoneissa uudet laminaatit, seinät maalattu. Yläkerrassa lautalattiat, seinissä maali / hirsi. Tilanhoitajan asunnossa muovimatto ja seinät maalattu.
Makuuhuone:Makuuhuoneiden lattioissa uudet laminaatit, seinät maalatut. Yläkerran makuuhuoneissa lautalattiat, toisen seinät maalatut, toisessa hirsiseinät. Tilanhoitajan asunnossa muovimatto, seinät maalatut toisessa lattiassa laminaatti ja seinissä maali.
Kph/WC/varusteet:Päärakennuksen jokaisessa huoneistossa kylpyhuone/wc, pesukoneliitäntä. Tilanhoitajan asunnossa erillinen wc sekä kylpyhuone/wc.
Tontti:Vanhanajan pihapiiri, jossa nurmea ja isoja puita ja istutuksia.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: E2018
Energiatodistus:On
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Latovainio
Kiinteistötunnus:169-403-1-646
Rakennusvuosi:1900
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / tiilikate
Rakennusaine:Hirsi / lautaverhous
Lämmitys:Lämmitys / tulisijat: Sähkölämmitys, kaksi ilmalämpöpumppua, tilanhoitajan asunnossa yksi.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan käyttövesi. Maksut kulutuksen mukaan. Jätevedelle kaksi umpisäiliötä.
Viemäri:Umpisäiliö
Suoritetut korjaukset:Öljylämmöstä siirrytty sähkölämmitykseen,kaikissa huoneistoissa ilmalämpöpumppu. Päärakennuksessa uudet laminaattilattiat.
Tontin pinta-ala n.8525m2
Tontin omistus:Oma
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Helsingin suunnasta tultaessa käänny Valtatie 2:lta (Helsinki-Pori tie) oikealle, kyltit Kuuma 4, Latovainio (Kuumantie), aja 3,6 km ja kohde on vasemmalla.
Ajo-ohjeet:Helsingin suunnasta tultaessa käänny Valtatie 2:lta (Helsinki-Pori tie) oikealle, kyltit Kuuma 4, Latovainio (Kuumantie), aja 3,6 km ja kohde on vasemmalla.
Hinta
Velaton hinta:145.000,00 €
Myyntihinta:145.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €